PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 3999
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Ja wiem i jestem pewna, że film Rubi La descarada (to jest PEŁNA ORYGINALNA nazwa filmu ) ma 175 odcinków, ale TVN wykupił zaledwie 115 odcinków, które skończyły się niedawno. Czy dokupi resztę nie wiem. Wiem, że w tych dalszych odcinkach Rubi zastrzeli się, a Fernanda uwiedzie Alejandra i jego syna. Czy na koniec Alejandro wróci do Maribel - nie wiem, ale sądząc po telenowelach to tak :)

XscarlettX

boze jesli to prawda to tvn jest poj ebany nie wykupil najlepszego!!! masakra ...:((

linds20

Zgadzam się... :( To trochę głupie... Przerwali w połowie filmu, a wykupili jakieś 'Prawo pożądania'... :( Nie podoba mi się to i nie będę oglądała. Mogli dokończyć 'Cenę marzeń'...

XscarlettX

To bzdura nie ma 175 odcinków, tylko 115, TVN wykupił całość. 115 odcinek zakończył sie w ten sposób bo producenci chcieli zostawić tzw "otwarte drzwi" do 2 części, która nie powstała (Barbara się nie zgodziła). Powstał jedynie film telewizyjny który właśnie sie nazywa "Rubi La descarada"...

smerfetka

Jeśli bzdura, to wytłumacz mi, na jakiej podstawie tak sądzisz?!

XscarlettX

Nie wzięłam tego z kosmosu, poczytaj troche to sie przekonasz...
albo wystarczy jak zerkniesz na "Rubi... La descarada" na filmwebie, czas trwania: 210min, czyli wychodzi jasno, że to film...
pozdrawiam

XscarlettX

A skąd wiesz ze Rubi zastrzeli się, a Fernanda uwiedzie Alejandra i jego syna.Czy mozna to z czegos sciagnac??

justma11

To wiem tylko z tego co mówią inni, ale widziałam podobny moment na youtube.com niestety nie skopiowałam adresu :( szkoda...

XscarlettX

Ale ty głupia jesteś. Rubi ma naprawdę 188 odcinków. TVN wykupił całość tylko skonwertowali to na 115 odcinków. Dlatego, że w Meksyku jeden odcinek miał 30 minut, a u nas 60 minut ;)

XscarlettX

Yhy akurtat to znajdź ten link ;P A nie wciskasz nam tu kity.

Promiscuous_Girl

Nie życzę sobie! Ja nikogo nei wyzywam od głupich i nie chciałabym żeby i mnie tak nazywano!!! Poza tym co by mi było po tym, że wciskam wam kit?!

XscarlettX

teraz to juz nikt sie nie dowie prawdy... jezeli faktycznie jest ten pelnometrazowy film rubi.. la descarad i tvn tego nie wyemitowal to.. ach !;/ a jezeli byla szansa na rubi 2 tylko mori sie nie zgodzila to ach x2 ;((((

użytkownik usunięty
XscarlettX

BZDURA TOTALNA. Wszystko wyjaśniłam już w innym temacie na tym samym forum.