PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4000
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Odcinek 115/115

ocenił(a) serial na 10

Trochę się zawiodłam. Można było zrobić z tego dwa odcinki i jakoś to wszystko zgrabniej i dokładniej zakończyć. W tym odcinku wszystko działo się za szybko, zbyt chaotycznie i pobieżnie. Te przeskoki w czasie tylko wzmogły to uczucie 'kończenia na siłę'. A mogło być na prawdę fajnie. Niestety 40 minut to zdecydowanie za mało, aby zgrabnie i efektownie zakończyć taką telenowelę, z taką masą wątków i bohaterów. Mam uczucie zdecydowanego niedosytu. To wszystko było takie..... za szybkie, za mało dopracowane... Było 114 konkretnych, pełnych odcinków i ten ostatni.... pozostawia wiele do zyczenia :/

ocenił(a) serial na 7
Chantal_21

Zgadzam się. Wszystko działo się zbyt szybko, a pozatym bardzi nie podobało mi się zakończenie filmu...w dodatku puszczą teraz jakieś "Prawo pożądania" :/

Chantal_21

a mnie sie podobal, chociaz mam wrazenie pustki;/

Chantal_21

no racja film konczy sie zachecajaco i dizwnie fin...? czyli niby wszytsko ma sie powtorzyc ale to za malo....:)) a prawo pozadania to dupa nie film przeczytajcie se opis na tvn-nowskiej stronie bieda!!!!! http://reklama.tvn.pl/6902,2486,1385070,oferta.html to rzadna telenowela RUBI rzadzi!