Oglądałam serial jakoś w lutym kiedy byłam w hiszpanii.Nie wiem jak u nas w Polsce planują to zrobić,skoro piszecie,ze ma 115 odcinków.W każdym razie w hiszpanii serial liczył ich 188.Jak wiecie głowna bohaterka w wyniku wypadku traci nogę i to co miała najcenniejsze-urode.Maribel i Alejandro wkońcu sie pobierają i zdaje sie,ze nic nie zakłóci ich szczęścia..do czasu..Ostatni odcinek serialu jakby wybiega w kilka lat naprzód,dowiadujemy się ze Alejandro i Maribel maja juz doroslego syna i są szczęsliwi.Wszyscy zapomnieli o Rubi i jej podłych intrygach,jedenak nie wiedzą,że przez ten cały czas ona uczyła i przekazywała swoje "umiejętności"Fernandzie(córce Cristiny i Cayetano).Fernande rownież zagrała Barbara Mori(Rubi).Fernanda wzorując się na ciotce stała się jej odbiciem.Plan jest okrutny,dziewczyna ma uwieść Alejandra i jego syna i zburzyć szczęcie Maribel.W ostatnim odcinku widzimy Fernande wchodzącą do gabinetu Alejandra,on kompletnie zdezorientowany myśli,że widzi Rubi....Dziewczyna całuje go...Tak się kończy serial.Z tego co wiem nie ma kontynuacji....aczkolwiek dla mnie zakonczenie było bardzo zaskakujące