PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4003
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

SONDA

ocenił(a) serial na 10

Rubi czy Maribel ?? która z nich powinna być z Alehandrem ??

Według mnie z Rubi..:P

ocenił(a) serial na 10
RuBi

ja tez wole zeby był z Rubi:) Maribel jest taka psiee....nie lubie jej:D

ocenił(a) serial na 10
RuBi

oczywiscie, ze z Rubi :) super razem wygladaja ;) Maribel jest ostatnimi czasy strasznie nudna

ocenił(a) serial na 10
Romeeooo

no macie rację gdyby nie psuła tego ślubu ... to by było wszystko okey..:( a wiecie jaki będzie koniec ??? bo ja tak :P lecz szczerze powiedziawszy okropny . Wszystko mam opisiane na moim nicku Marissa i ostatni post. POLECAM PRZECZYTAC!!

RuBi

Zdecydowanie Alehandro powinien byc z Maribel

Lady_M

oczywiście że z Maribel bo jest dobra :) a Rubi zła i w końcu zapłaci za krzywdy jakie wyrządziła :)

ocenił(a) serial na 8
RuBi

oczywiscie ze alejandro powinien byc z rubi!:)Maribel niech sobie kogos znajdzie

RuBi

RUBI BEZ 2 ZDAŃ!! Kaleka jest do duuu***

Rubi_2

Wybacz, za szczerość, ale swoją wypowiedzią, a zwłaszcza akcentem na niepełnosprawność dobrego charakteru tego serialu udowadniasz, że z twoją umiejętnością oceniania sytuacji, rozumowania nie jest najlepiej. Innymi słowy, jesteś przedstawicielką nurtu skrajnych debili.

ujemny

Masz problem i to ze sobą, ale cóż to już nie moja dola ;)
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym życiu filmem ;):):)

Rubi_2

w odcinku 115 czyli ostatnim, Rubi dowie się, że ma odciętą nogę, i będzie miała blizny na całym ciele. I kto tu będzie kaleką?

agyness

ale po co Cytryno piszesz koniec? moze ktos nie chcial tak szybko znac konca i chcial dowiedziec sie z ostniego odcinka co to bedzie z ludem z serialu, a Ty wszystko zepsulas..
Alejandro powinien byc z Rubi, bo chociaz jest zla, to wiekszosc ludzi bardziej ja lubi niz Maribel ;)

ocenił(a) serial na 10
RuBi

mnie tez denerwuje, jak ktos pisze koniec mimo ze nikt go o to nie prosil :/ ja tam znam koniec Rubi juz od dawna, ale sa osoby, ktore nie znaja i wola go obejrzec w TV. Np. do Sos mi vida to ja w ogole nie zagladam, gdyz tluki zamiast zalozyc temat Spojlery, to zakladaja nowe tematy i wszystko opisuja :|

Romeeooo

Ja jestem za tym żeby Alechandro był z Maribell. Ona przynajmniej nie leci na jego kase jak Rubi i kocha go naprawdę!!

ocenił(a) serial na 10
Alexis_4

zgadzam sie!! Alejandro powinien być z Maribel :)

ocenił(a) serial na 10
RuBi

Jestem za tym, aby z Alejandrem była Maribell. Nie dlatego, że nie lubię Rubi. Przeciwnie, Rubi jest idealną bohaterką tej telenoweli. Ale już sam kształt rozbudowania telenoweli wskazuje na to, że ona z Alejandrem nie będzie. Kilka razy zaprzepaściła szansę na to, a Alejandro z czasem zmądrzał. I sądze, ze mimo jej największych starań, Alejandro już nie da się nabrać na tę jej miłość, chociażby była prawdziwa.

ocenił(a) serial na 10
RuBi

mirabel jest nedojebana:P a rubi świetna:D

ocenił(a) serial na 10
KITARZYNA

Rubi powinna z nim byc :) Tak cala akcja filmu toczyla sie miedzy nimi :P:P

KITARZYNA

Owszem, Mirabel to takie ecie pecie, nie wiadomo co. Rubi za to pokazała, że ma charakter. I szczerze mówiąc nie byłam zachwycona tym, jak skończyła. Bo jednak pokazała w Cenie Marzeń, że ma dobre serce.

ocenił(a) serial na 10
gossipa

Z Rubi ;\ i szkoda ,że nie będzie 2 części bo słyszałam ,że miała być ale Barbara Mori nie zgodziła się na rolę czy coś takiego ... Ale przyznam,że ,,Cena marzeń'' to była jedyna telenowela jaką oglądałam i bardzo mi się podobała. [!] A co do Maribel to była za bardzo można powiedzieć ,,grzeczna'' od początku jej nie lubiłam ! R-u-b-i górą~!
Poozdrooo ;*
M.