Rubi czy Maribel ?? która z nich powinna być z Alehandrem ??
Według mnie z Rubi..:P
oczywiscie, ze z Rubi :) super razem wygladaja ;) Maribel jest ostatnimi czasy strasznie nudna
no macie rację gdyby nie psuła tego ślubu ... to by było wszystko okey..:( a wiecie jaki będzie koniec ??? bo ja tak :P lecz szczerze powiedziawszy okropny . Wszystko mam opisiane na moim nicku Marissa i ostatni post. POLECAM PRZECZYTAC!!
oczywiście że z Maribel bo jest dobra :) a Rubi zła i w końcu zapłaci za krzywdy jakie wyrządziła :)
oczywiscie ze alejandro powinien byc z rubi!:)Maribel niech sobie kogos znajdzie
Wybacz, za szczerość, ale swoją wypowiedzią, a zwłaszcza akcentem na niepełnosprawność dobrego charakteru tego serialu udowadniasz, że z twoją umiejętnością oceniania sytuacji, rozumowania nie jest najlepiej. Innymi słowy, jesteś przedstawicielką nurtu skrajnych debili.
Masz problem i to ze sobą, ale cóż to już nie moja dola ;)
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym życiu filmem ;):):)
w odcinku 115 czyli ostatnim, Rubi dowie się, że ma odciętą nogę, i będzie miała blizny na całym ciele. I kto tu będzie kaleką?
ale po co Cytryno piszesz koniec? moze ktos nie chcial tak szybko znac konca i chcial dowiedziec sie z ostniego odcinka co to bedzie z ludem z serialu, a Ty wszystko zepsulas..
Alejandro powinien byc z Rubi, bo chociaz jest zla, to wiekszosc ludzi bardziej ja lubi niz Maribel ;)
mnie tez denerwuje, jak ktos pisze koniec mimo ze nikt go o to nie prosil :/ ja tam znam koniec Rubi juz od dawna, ale sa osoby, ktore nie znaja i wola go obejrzec w TV. Np. do Sos mi vida to ja w ogole nie zagladam, gdyz tluki zamiast zalozyc temat Spojlery, to zakladaja nowe tematy i wszystko opisuja :|
Ja jestem za tym żeby Alechandro był z Maribell. Ona przynajmniej nie leci na jego kase jak Rubi i kocha go naprawdę!!
Jestem za tym, aby z Alejandrem była Maribell. Nie dlatego, że nie lubię Rubi. Przeciwnie, Rubi jest idealną bohaterką tej telenoweli. Ale już sam kształt rozbudowania telenoweli wskazuje na to, że ona z Alejandrem nie będzie. Kilka razy zaprzepaściła szansę na to, a Alejandro z czasem zmądrzał. I sądze, ze mimo jej największych starań, Alejandro już nie da się nabrać na tę jej miłość, chociażby była prawdziwa.
Owszem, Mirabel to takie ecie pecie, nie wiadomo co. Rubi za to pokazała, że ma charakter. I szczerze mówiąc nie byłam zachwycona tym, jak skończyła. Bo jednak pokazała w Cenie Marzeń, że ma dobre serce.
Z Rubi ;\ i szkoda ,że nie będzie 2 części bo słyszałam ,że miała być ale Barbara Mori nie zgodziła się na rolę czy coś takiego ... Ale przyznam,że ,,Cena marzeń'' to była jedyna telenowela jaką oglądałam i bardzo mi się podobała. [!] A co do Maribel to była za bardzo można powiedzieć ,,grzeczna'' od początku jej nie lubiłam ! R-u-b-i górą~!
Poozdrooo ;*
M.