PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4001
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Wie ktos cos o filmie Rubi-La descarada?? O co w nim dokladnie chodzi??? Jest mozliwey do obejrzenia w Polsce??

użytkownik usunięty
jaworska90

takiego filmu nie ma. Barbara nie zgodzila sie na udzial w drugiej srii tego filmu. Teraz chce grac filmach kinowych. Byly plany powstania tego filmu, lecz go nie ma to jak chcesz go obejrzec.

jaworska90

anulka93 film Rubi La Descarada istnieje i Barbara Mori zgodziła zagrać się w tym filmie.Sprawdź sobie La Descarada jest to dramat prawie psychologiczny.Barbara Mori gra w tym filmie Rubi i Fernande.aMożna napisać prośbe do TVN żeby puścili na stacji.
W La Descarada Rubi z Fernandą zemszczą sie na Alejandro.I La Descarada istnieje jest to film nie żaden skecz filmowy nie teledysk i nie serial jest to pełny i długi film o dalszych losach Rubi i o jej zemście na Alejandro.Film trwa dokładnie 210 minut i istnieje.Barbara Mori nie zgodziła zagrać się w trzeciej części tego filmu dlatego i trzecia część nie powstała.W La Descarada Rubi się postrzeli prawdopodobnie.Zresztą jak niewierzysz to sprawdź na pl.wikipedia.org że istnieje film pt. La Descarada i że gra w nim Barbara Mori Rubi i Fernandę!!
FILM NAPRAWDĘ ISTNIEJE I MOŻNA POBRAĆ KAWAŁEK Z EMULE!!

dominika0606

TO jak to jest ?????

115 odcinkow

Sa jeszcze jakies????

A do tego La descarada film??? jak go zdobyc??? Czy ktos go ma???? Czy ktos go oglądał????

chryzelefantyna

wiesz moze jak mozna dotrzec do tego La descarada film??? jesli tak to prosilabym o odpowiedz na maila hanaaa86@wp.pl bo strasznie zalezy mi na tym zeby dotrzec do tego a mam problemy z otwieraniem tej strony. wiec jesli ktos wie jak dotrzec do tego prosze o odp na mojego maila z gory dziekuje i pozdrawiam

dominika0606

Prawda, ale nie do końca! Ja wiem i jestem pewna, że film Rubi La descarada (to jest PEŁNA ORYGINALNA nazwa filmu ) ma 175 odcinków, ale TVN wykupił zaledwie 115 odcinków, które skończyły się niedawno. Czy dokupi resztę nie wiem. Wiem, że w tych dalszych odcinkach Rubi zastrzeli się, a Fernanda uwiedzie Alejandra i jego syna. Czy na koniec Alejandro wróci do Maribel - nie wiem, ale sądząc po telenowelach to tak :)

XscarlettX

mozna wiedziec skad wiesz..? podasz zrodlo o tych 175odcinkach itd..?

linds20

No właśnie o to chodzi, że źródła nie pamiętam... :( Ale wiem, że wiarygodne... Nie zmyślam. Naprawde. Zaś z nieoficjalnych źródeł wiem, że podobno miała być druga część Rubi la descarada, ale B. Mori nie zgodziła się zagrać i zaprzestano przygotowaniom.