PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4000
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

bardzo sie ciesze ze Alejandro uswiadomi sobie ze kocha Maribel:) Od poczatku sadzilam ze pasują do siebie:)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Ale ty jestes głupia, Maribel jest brzydka śmieje się jak śmierdzące skarpety Dawida Bechkama Rubi jest ładna i ma fajny charakterek. Mam taki sam charakter jak Rubi. Maribel jest głupia.

Lindsay_Lohan_2

Sądząc po twojej wypowiedzi, jedyną głupią osobą tutaj jesteś ty Klaudio .To, że masz charakter podobny do Rubi, bynajmniej nie jest powodem do dumy .O ile nie jest to durna prowokacja, to naprawdę współczuje ludziom ,którzy mają z Tobą do czynienia .
Chciałabym wierzyć, że są na świecie osoby takie jak Maribel i obym nigdy nie spotkała na swojej drodze kogoś tak podłego, samolubnego jak kobieta z którą się utożsamiasz.

Lady_M

Niki, Twója wypowiedź sprawiła, że się we mnie zagotowało. Mam szczerą nadzieję, że Klaidia ma podobny charakter do Rubi i z całą przyjemnością ją poznam, też mam podobny charakter, kocham pieniądze i dobrze mi z tym. Mam nadzieję, że to nie prowokacja. Mirabel jest paskudna i ułomna, ma zeza i przypomina kupę rozjechaną przez tira, nie wiem jak mogli wybrać to coś na Miss. Chyba, że wiochy.

Miguel

Klaudia odezwij się do mnie, albo daj jakieś namiary na siebie, proszę. ;-) gg:2554279 e-mail: michal.urbaniak@vp.pl

ocenił(a) serial na 10
Miguel

Ja jestem bogata ale chce być milionerkom i tylko patrze na wygląd i milionera ..................................

ocenił(a) serial na 10
Lindsay_Lohan_2

o lol... nie no naprawde jesteście tacy jak Rubi??
<lol2>
szczerze?? to współczuję....
widziałam zdjęcia Rubi bez makijażu i serio?? odrzucił mnie jej wygląd... blee... same plamy...
a Maribel.. :D śliczniutko... :)
jak dla mnie to extra że Alejandro będzie z Maribel - mają równie dobre serce
A Rubi? Chciwa, wolała pieniądze od miłości!!, kłamliwa, cały czas oszukuje męza i nie tylko, żyje w ciągłym oszustwie... chcielibyście tak żyć? Nie sądze..

ocenił(a) serial na 10
negrusia

Mribel jest okropna a Rubi ładniutka chce tak życ jak Rubi- Zazdroscicie

ocenił(a) serial na 10
Lindsay_Lohan_2

nie... tylko jest mi Ciebie żal.. ale Twoj wybór

negrusia

masz racje maribel to slicznotka a tego piekna brakoje rubi alehandro juz to wie a hektor wkrotce sie o tymprzekona

Lindsay_Lohan_2

Klaudia chcesz być "milionerkom"??? HAHAHAHAHAHHAHAHAHA..
Lepiej sięgniej po słownik i naucz się poprawnie pisać ...

Miguel

a co do pana Miguela widać ze nie wie co to szacunek do kobiet.. jeśli nie to trzeba wziąc pare lekcjii od mamy... bo jesli tak na codzien wyrazasz sie o dziewczynach które ci sie nie podobają.... to nie jesteś wart najmniejszego zaintersowania ..:)

Lindsay_Lohan_2

Matko ludzie ile wy macie lat ??!! Chyba Maksymalnie 10. "przypomina kupę rozjechaną przez tira" , "śmieje się jak śmierdzące skarpety Dawida Bechkama " - co to są za zwroty ? Poziom przedszkola ,ŻENADA. Jeżeli sie pomyliłam w typowaniu waszego wieku ,to naprawdę gratuluje zarówno poglądów jak i sposobu ich wyrażania .

ocenił(a) serial na 10
Lady_M

,,Miguel,, Z tobą nie bede rozmaiwac z byle kim. A ,,niki,, mam powyżej 13 lat.

Lindsay_Lohan_2

Taaa chciałabyś. A nawet gdyby znam dobrego psychiatre, jak chcesz mogę podać Ci namiary. Z resztą, sorry, ale doprawdy wypowiedzi Twoje i twojej "koleżaneczki" są naprawdę na poziomie przedszkola, a wasze IQ wynosi piewnie jakieś 10. Nie chcę nikogo obrażać, ale aż żali się robi kiedy widzę takie marne prowokacje. Z resztą jakbyś nie wiedziała to telenowela ewidentnie pokazuje morał dla takich ludzi jak S E R I A L O W A (bo przypominam, że to fikcja moja droga) Rubi.

sarah496

Ej nieeee Alejandro powinien być z Rubi a nie z tą zezowatą Maribel! Maribel genialnie pasowała do Hectora, bo on też jakiś nieteges.

sarah496

no i czym ty sie chwalisz Klaudia...jeśli masz taki charakter jak Rubi to przyjaciół to ty nie masz:) co z tego ze Rubi jest ładna skoro ma taki podły charakter i tylko wykorzystuje innych dla własnych celów.. a Maribel jest dobra czuła i wrażliwa.. i to jest najważniejsze:) poza tym jesli patrzysz tylko na wygląd to wspólczuje... chłopcy nie lubią pustych dziewczyn ..:)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

zgadzam się całkowicie z Sarah...
teraz Rubi W KOŃCU zapłaci za swoje grzechy...

sarah496

ja za to lubie rubi.. nie rzebym była do ni9ej podobna ale to zycie w biedzie tak ją zmieniło.. :P a maribel jest brzydka.. a co do zdj rubi to kazda z nnas nie wyglada najlepiej bez makijazu :)

ocenił(a) serial na 10
janet1

nie zycie tylko jej chore ambicje.. a jest wielu biednych ludzi ktorzy sa o wiele, wiele lepsi od Rubi
a co do makijażu - nie uzywam ;]

ocenił(a) serial na 10
negrusia

Chłopacy patrzą na ładnde zgrabne dziewczyny. A nie na charakter/..................

Lindsay_Lohan_2

Klaudia.. prawdziwy mężczyzna patrzy na wewnętrzne piękno kobiety... bo to co najpiękniejsze kryje się w środku. Uroda przemija a charakter zostaje ... Ja nie lubie pustych facetów którzy oceniają dziewczyny po wyglądzie .. tacy nie są warci zainteresowania :)

Lindsay_Lohan_2

Zgodnie z teorią ekonomiczna podaż jest odzwierciedleniem popytu. Dlatego, jeśli piszesz, że mężczyzną podobają się krnąbrne, niemoralne, bezduszne, materialistki to musisz odpowiedzieć sobie na pytanie jakim mężczyzną? Krnąbnym, niemoralnym, bezdusznym materialistom.
Najwidoczniej taki jest krąg twoim zainteresowań...

janet1

no wiesz janet bez makijażu nie za dobrze wygladają te które nacodzień używają niewiadomo jakie ilosci pudrow tuszow bo poprostu bez makijazu widac ze maja zniszczoną cere . Ja uzywam najwyzej odrobine tuszu i blyszczyka bo i po co wiecej :) Naturalność powinna być górą :)

sarah496

JA bardzo lubie Maribel :) ona jest dobra i wogulee mi mowia ze mam fajny charakter i zawsze jestem usmiechnieta mi zalezy na przyjazni i bliskosci 2 osoby a nie na kasie ;/ pieniadze to nie wszytsko ja moge spokojnie powiedziec ze wole Maribel :) i napewno bede w zyciu miec podobne cechy do niej ...

sarah496

Ja rowniez sie ciesze ze Alehandro wybierze Maribel.. Rubi zaplaci za swoje czyny.. na samym koncu juz nie bedzie taka piekna tylko szpetna i bez nogi.. a ty KLaudia jezeli sie do niej upodabniasz to uwazaj zebys nie skonczyla tak jak ona bo na ogol tacy ludzie tak wlasnie koncza..

ocenił(a) serial na 10
gryzelda1989

Ale Rubi od począku była biedna, a ja jestem bogata, aha i najlepiej ostry makijaż. Naturalnosc- nie wchodi w gre

Lindsay_Lohan_2

no to nie ma sie z czego cieszyć . W dzisiejszych czasach naturalność u dziewczyny to powód do zadowolenia. Jeśli juz makijaż to subtelny podkreslajacy tylko urode :)

ocenił(a) serial na 8
sarah496

Klaudia tak się zastanawiam czy ty naprawdę jesteś taka pusta czy tylko udajesz. Bo jakoś nie mogę uwierzyć,że takie bezmózgi istnieją. A to, że się tak chwalisz, jaka jesteś bogata to tylko świadczy o twojej głupocie, bo przeważnie ci co się tak chwalą są nic nie warci. A co do serialu to mam taką wizję: Rubi się zmienia i wychodzi za Alejandra, Ernesto wsadza ojca do więzienia i żeni się z Maribel (która też się w nim zakochuje), a Hector żeni się z Eleną (i zapomina o Rubi). Tak by było najlepiej. Rubi z Alejandrem muszą być razem, bo przecież to w końcu główna para bohaterów. Klaudia kup sobie słownik bo sadzisz błędy jak przedszkolak. Aha i Maribel jest bardzo ładna a ty pewnie zazdrościsz bo oprócz pieniędzy (i oczywiście głupoty) nie masz nic czym mogłabyś się poszczycić.

ocenił(a) serial na 10
ania0991

Ja wolę oczywiście żeby był on z Rubi ... gdyby tego wszystkiego nie psuła (ślub Maribel i Hecotra )to by było wszystko SuPcIo :)
A co do Marbiel to zgadzam się z niektórymi ( jest obrzydliwa jak nie wiem co ) ale charakter a stokroć lepszy niż Rubi .

ocenił(a) serial na 10
ania0991

Zgadzam się trochę w twoją wypowiedzią ania a szczególnie w sprawie Klaudii ... która poprostu mnie przeraża

ocenił(a) serial na 10
RuBi

ja sie bardzo ciesze z tego co sie Rubi stanie, moze i jest ladna ale charakterek ma tragiczny, wysmiewala sie z kalectwa Maribel a sama będzie kaleką ehh. Mogli by puścić drugą serie serialu w naszej kochanej polskiej telewizji ;]

ocenił(a) serial na 10
sarah496

zeby druga seria poleciala, to najpierw musiala by zostac nakrecona, a tak sie nie stalo ;]

sarah496

Maribel jest dobra i tacy powinni byc ludzie!!! ale telenowela to telenowela i jednak cos mnie trzyma przy takim koncu aby Alejandro był z Rubi:) ale zeby ona sie zmienila i byloby romantycznie.
DO KLAUDI; powodzenia w zyciu moze faceci patzra na urode i figure ale na początku nie ma związku na stałe bez prawdziwej miłości!!! takie związki gdy ludzie patrzą na urodę szybko się kończą chlopcy lubia ladne dziewczyny ale nie slodkie puste idiotki klamliwe i falszywe. na dluzsza mete takie zwiazki nie wychodzą. DROGA KLAUDIO MOZESZ MIEC MNOSTWO PIENIEDZY ale niestety milosci za to nie kupisz!!! kupisz sobie ciuchy, bizuterie itd. i to da Ci przyjemnosc a przyjemnosc to stan chwilowy. Milosci nie kupisz a bedac chciwa i taka jak sie opisujesz nigdy jej nie zaznasz a milosc daje szczescie a szczescie to stan głęboki. Nigdy nie bedziesz szczesliwa myslac jak myslisz! zycze Ci jak najlepiej bo patrząc na to co piszesz szkoda mi Cię. napisalas do dziewczyn ktore Cie upomnialy-"zazdrośnice" to nie one Ci zazdroszczą tylko Ty im bo one moze nie majac pieniedzy maja wszystko(wartosci) a Ty majac je nie masz nic.

sarah496

co tak cienko ludzie rozwincie ten temat porządnie moze chociaz jeden na tym forum

ocenił(a) serial na 10
moniczka72

Do Klaudii: czy masz może kuzynkę w Meksyku,co byś mogła nam powiedzieć coś więcej o tym serialu? A może podzielisz się z nami swoimi doświadczeniami zdobytymi dzięki roli w na wspolnej? Faktycznie, jesteś jak Rubi... Kłamiesz, wywyższasz sie... Masz jakieś kompleksy chyba...

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Kolezanka Klaudia po prostu nie dojrzala do ogladania telenowel, gdyz nie odroznia ich od rzeczywistosci. Z pasja oglada Rubi i wydaje sie jej, ze moze byc taka jak ona... zapomniala tylko o jednej rzeczy TO TYLKO TELENOWELA...