mam kilka związanych z tą telenowelą?Czyją córką jest Fernanda wiem że Rubi ale kto jest ojcem?Czy Maribel bedzie normalnie chodzic?ogladałam 1 odcinek Rubi jak szła o kulach vez jednej nogi i rozmawiala z jakąs mała dziewczynką potem ta dziewczynka przytulala sie do Kristiny czy to jej córka?Co sie będzie działo dalej z Rubi?Czy po wypadku Alejandro bedzie ja odwiedzał?Co się będzie dzialo z synem Maribel i Alejandra?i co sie będzie działo z mamą Rubi?
fernanda jest corka cristiny i cajetano, jak widzialam ostatni odcinek to wydawalo mi sie ze maribel jednak troche kuleje ale moglo mi sie to przewidziec, ta dziewczynka z ktora rozmawiala rubi to wlasnie fernanda a rubi stracila noge gdyz klocac sie z alejandrem (na schodach ona byla na wysokim pietrze on kilka pieter nizej) za bardzo sie przechylila i wypadla przez barierke, co sie bedzie dzialo dalej czyli kiedy?? o odiwedzinach i synu maribel i alejandra nic nie wiem a mama rubi umrze i to jesli sie nie myle to jakos w najblizszych odcinkach
jesli chodzi o to co się będzie dzialo dalej to znaczy juz po wypadku.widziałam ze Rubi będzie mieszkała w jakimś okropnym miejscu czemu sie tak stanie?i dziękuje za te informacje byłam bardzo ciekawa co się będzie działo.a i jeszcze pytanie mam a cristina i kajetano bedą grali do końca filmu?
po smierci hectora rubi straci caly majatek i nie bedzie jej stac na nic innego co do cristiny i cajetano to wiem tyle ze cajetano umrze w ktoryms odcinku (jeszcze przed slubem maribel i alejandro) a cristina podejrzewam ze bedzie do konca ale nie jestem pewna