PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4001
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

mam kilka związanych z tą telenowelą?Czyją córką jest Fernanda wiem że Rubi ale kto jest ojcem?Czy Maribel bedzie normalnie chodzic?ogladałam 1 odcinek Rubi jak szła o kulach vez jednej nogi i rozmawiala z jakąs mała dziewczynką potem ta dziewczynka przytulala sie do Kristiny czy to jej córka?Co sie będzie działo dalej z Rubi?Czy po wypadku Alejandro bedzie ja odwiedzał?Co się będzie dzialo z synem Maribel i Alejandra?i co sie będzie działo z mamą Rubi?

wiolus88

fernanda jest corka cristiny i cajetano, jak widzialam ostatni odcinek to wydawalo mi sie ze maribel jednak troche kuleje ale moglo mi sie to przewidziec, ta dziewczynka z ktora rozmawiala rubi to wlasnie fernanda a rubi stracila noge gdyz klocac sie z alejandrem (na schodach ona byla na wysokim pietrze on kilka pieter nizej) za bardzo sie przechylila i wypadla przez barierke, co sie bedzie dzialo dalej czyli kiedy?? o odiwedzinach i synu maribel i alejandra nic nie wiem a mama rubi umrze i to jesli sie nie myle to jakos w najblizszych odcinkach

sloncet

jesli chodzi o to co się będzie dzialo dalej to znaczy juz po wypadku.widziałam ze Rubi będzie mieszkała w jakimś okropnym miejscu czemu sie tak stanie?i dziękuje za te informacje byłam bardzo ciekawa co się będzie działo.a i jeszcze pytanie mam a cristina i kajetano bedą grali do końca filmu?

wiolus88

po smierci hectora rubi straci caly majatek i nie bedzie jej stac na nic innego co do cristiny i cajetano to wiem tyle ze cajetano umrze w ktoryms odcinku (jeszcze przed slubem maribel i alejandro) a cristina podejrzewam ze bedzie do konca ale nie jestem pewna

sloncet

na forum zamieściłam streszczenia odcinków jak na razie od 48 do 68 zapraszam do przeczytania

sloncet

na forum zamieściłam streszczenia odcinków jak na razie od 48 do 68 zapraszam do przeczytania