to chyba najlepszy serial komediaowy ever!!! Szkoda ze zupelnie nie znany u nas. Pelny glupich zyciowych zartow, ale tez ciepla i pozytywnych emocji. I z... bardzo polskim klimatem mimo ze kanadyjski ;-) Serial dla tych ktorych Friends raczej nie bawi
Zgadzam sie - serial jest faktycznie smieszny, ale inaczej niz typowe amerykanskie sitcomy. Sa w nim rowniez wlasnie te "pozytywne emocje" - mimo, ze bohaterowie czasem maja sprzeczne zdania, to i tak trzymaja sie razem w mysla zasady jeden za wszystkich wszyscy za jednego... Jak dla mnie jeden z najlepszych produkcji komediowych jakiekolwiek widzialem.
Obecnie chyba najlepszy serial na Comedy Central. Mimo, przepraszam za wyrazenie, lekko dresiarskiego klimatu przypadl mi bardzo do gustu.
Oczywiscie najlepszy jest Ricky :)
Julian daje rade!!! Wieczna szklaneczka whiskacza w ręce... i te texty w bardzo fajnym polskim tłumaczeniu... "chora akcja" LOL
Kubarw, mnie "Przyjaciele" bawią, ale mimo to również podobają mi się "Chłopaki z baraków". Bardzo pomysłowy.
Zgadzam sie w 100%. Odkąd pojawił się na Comedy Central jestem megafanem. Trzeba jeszcze podkreślić bardzo fajne polskie tłumaczenie. Gratulacje dla autora. Jeśli nie macie Comedy Central, a znacie troche angielski (chociaż Bubbles'a cięzko zrozumieć ;) i macie dobre łącze to wejdzcie tu http://quicksilverscreen.com/show/6 można obejrzeć wszystkie sezony. "A teraz kurde faja walcie się" hehehe. Pozdrawiam