PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663202}
6,8 191  ocen
6,8 10 1 191
Cheong-dam-dong Ael-li-seu
powrót do forum serialu Cheong-dam-dong Ael-li-seu

^^

ocenił(a) serial na 8

nie wiem czemu tak nisko oceniany jest ten serial, mam za soba już 4 odcinki, scena tańca głównego bohatera przy coverze "barbra straison" no nieziemska,
jeśli komuś się podobał humor z kdramy "greatest love" to ten serial to pozycja obowiązkowa :)

ocenił(a) serial na 9
moudmargolcia

do Greatest Love to bym tego nie porównywała, wybacz nic nie przebije Seung-won Cha w roli Dok Go Jina!! ^_^
Shi-hoo Park daje radę lecz nie uśmiałam się jeszcze zbytnio a Seung ubawił Mnie jak nikt. Ok może poprawie sie, sceny ćwiczebne "płaczu" Shi-hoona były naprawdę niezłe ;)

Drama zasługuje na wielkie wotum zaufania ze względu na Moon Geun Young, uwielbiam tą dziewczyne! Nie wiem czy to te odstające uszy, duża główka czy śmieszny uśmiech ale ona Mnie rozczula. Od Innocent Steps oglądam Ją we wszystkim i naprawdę jest nie do zdarcia, nie nudzi Mi sie w ogóle.

Na kolejne odcinki dramy będe czekała jak na zbawienie, choć wolę ukończone dzieła :D

ocenił(a) serial na 8
NASZATA

ja nie umniejszam mr.Ding Dong , to że był rewelacyjny nie ma dwóch zdań :) dawno nie widziałam po prostu serialu z aktorem podobnym do niego i dlatego Shi Hoo Park tak przypadł mi do gustu, tez bawi się swoją rolą
Moon Gun Young też wzbudza u mnie niesamowitą sympatię ^^

moudmargolcia

Ja nie wiem jak serial można oceniać po kilku odcinkach. Poczekam aż wyemitują całość.
Co do Moon Geun Young to uwielbiam ją od My Little Bride, jedna z moich ulubionych komedii.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

też zawsze czekam na całość :) My Little Bride to film dzieki któremu weszłam w koreański świat i tak zostało :) włącznie z sympatią do Moon Geun Young ^^

moudmargolcia

To był jeden z moich pierwszych, ale u mnie się zaczęło od wielkiego hitu My sassy girl.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

My sassy girl to film, które do mnie nie przemówił, nie obejrzałam do końca. Tak bywa.

ocenił(a) serial na 8
moudmargolcia

bardzo, bardzo mi się podobał, 8-9/10 ale troszkę rozczarowała mnie końcówka,nie żeby była zła,ale ja zawsze spodziewam się fajerwerków,

SPOJLER!!

natomiast kolo 10 odc czytałam wpisy gdzieś na jakiś forach zagranicą, i ludzie mieli obawy, że prezes wróci do Yoon-joo także odetchnęłam,

ocenił(a) serial na 9
katarzynaher

A ja sie bałam żeby Se-kyeong Han nie skończyła z Tommym Hongiem.... nie znoszę takich charakterów. Na szczęście szybko sie wyjaśniło i mogłam bez obaw oglądać resztę :)
Kocham tą dramę choć zbyt dużo płaczą ;) Greatest Love było mniej dramatyczne!

Seung-jo Cha genialna rola i wspaniale zagrana!

CC ocenę zawsze można zmienić, robiłam to już kiedyś. Czasem filmy obejrzane kolejny raz wydają sie głupsze/ciekawsze

ocenił(a) serial na 8
NASZATA

fakt, też mi się zdarzało zmieniać oceny :)

NASZATA

Calkiem fajnie sie zaczelo, sporo humoru, ale ostatnie trzy epizody to forma spadkowa dlatego daje 7.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

co do końca zgadzam się, porozsypywało się wszystko i nie było już tak sympatycznie i zabawnie jak na początku pisałam

moudmargolcia

gdzie mozna obejrzeć?