PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14185
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

Jako, że do końca drugiego sezonu został lekko ponad miesiąc można powoli myśleć o kolejnym, 3 sezonie. Ostatnie info było o tym, że serial będzie kontynuowany ale macie jakieś konkretne wiadomości? Zdjęcia już trwają czy to dalsza perspektywa? Raczej w tym roku kolejnego sezonu nie zobaczymy, pewnie najszybciej za rok, jednak można w jednym temacie wrzucać ciekawostki i informacje.

m29

No chicago fire dostało zamówienie na 3 sezon, o zdjeciach nic mi nie wiadomo, myślę że jeszcze kręcą ostatnie odcinki. 2 sezonu. Przecież nowy sezon będzie jakoś wrzesień/październik w stanach. Skąd ci się wzięło ze będzie dopiero za rok?

olcia1719

Zazwyczaj tak jest, że sezon serialu kręcony jest w pół roku więc myślałem, że następny będzie już w 2015, ale rzeczywiście jeśli zaczną szybko to będzie w tym roku.

ocenił(a) serial na 7
m29

przecież nie musza na krecic calego sezonu prze premierą pierwszego odcinka, kreci sie raczej na bieżąco
, oczywiscie z lekkim wyprzedzeniem

Oloka96

Serial dostał zielone światło w marcu więc na pewno już są kręcone nowe odcinki. Tak jak napisała Oloka96 stacja emituje te nakręcone a oni pracują w tym czasie nad nowymi.

Ja tylko mam nadzieję, że w ostatnim odcinku, który będzie wyemitowany za tydzień nie zrobią Nam zbyt mocnego 'cliffhangera' na wakacje :)

SPOILER

Wydaje mi się ( po obejrzeniu promo 2x22 ) że tak jak to miało miejsce w I sezonie z Casey'em tak teraz pod koniec II sezonu mogą nas zostawić żebyśmy się głowili co się dzieje z Severidem.

Ewcia78

ja myślę po obejrzeniu promo 2x22 ze zrobią cliffhangera w tym momencie jak szef krzyczy do Severida a on nie odpowiada, ale na bank nie zginie przynajmniej tak mysle bo w koncu jest jednym z głownych bohaterów