PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14185
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

Z tego co pamiętam to ostatni odcinek zakończył się tym że Severide został oskarżony o próbę gwałtu czy coś w tym stylu. A jakoś dzisiaj ani słowa o tym nie było. I skąd wziął się Voigt?

marcinfw

Odnoszę takie samo wrażenie. Co więcej jutro po 22 jest 24. odcinek :). Pewnie przez zbliżające się mistrzostwa.

marcinfw

Według programu, tydzień temu na TVP1 był 20. odcinek, a dzisiaj był 23. odcinek (który przegapiłam, ech..).
Nie wiem, czy to błąd w numerkach, czy faktycznie te odcinki pomiędzy nie zostały wyemitowane..
Teraz będę odrabiała tą lukę, oglądając 'Chicago fire' online, to się przekonam.

ocenił(a) serial na 10
Raybella

Dokładnie. Zostały pominięte. Nie ładnie Państwo z TV. Dobrze,że przez przypadek dzisiaj zapomniałam o serialu. Obejrzę po kolei odc. na necie.

marcinfw

Oglądałam przed chwilą 21. odcinek online, w którym było wyjście Voight'a z wiezięnia, otwarcie baru u Molly i ... dalsza akcja z Severidem.
TVP1 nie ma całej puli odcinków czy jak...? :/
A to nie pierwszy taki przypadek w tym roku! Niedawno oglądałam na Jedynce 'Downton Abbey', gdzie jeden odcinek (jakiś środkowy) również nie został wyemitowany..
Cóż, pozostaje resztę odcinków obejrzeć online, bo nic mi nie da, że jutro zobaczę finał 1. sezonu..

ocenił(a) serial na 10
marcinfw

Tydzien temu pisalam o tym,ze w srode w nocy lecial odcinek 21,pozniej w czwartek tez w nocy 22 odcinek byl.
Czyli jakby odcinek 21 i 22 dali tydzien temu w nocy i nie zapowiedzieli nic.

ocenił(a) serial na 10
arabgirl

wiec raczej opusciles dwa odcinki (zreszta jak ja bo nie ogladalam wtedy tamtych po nocach).Wydaje mi sie,ze to przez MS w pilce,ale mimo wszystko powinni dac znac w programie.

ocenił(a) serial na 10
arabgirl

Właśnie. Puszczają kiedy chcą w TV. Nie obchodzi ich,że ludzie myślą tylko o wtorkowej emisji,a nie w inne dni i godz.

arabgirl

Wystarczyłoby żeby w czasie serialu puścili pasek z informacją kiedy następny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
marcinfw

Dzisiaj o 22:50 jest ostatni odcinek pierwszej serii.

ocenił(a) serial na 10
marcinfw

dzisiaj ostatni odcinek ale cos poknocili w tv wiec lepiej ogladac na necie przynajmniej sa po kolei no i drugi sezon jest mega :)

marcinfw

To jest właśnie dno zwane TVP - raz na pół roku puszczą coś dobrego i muszą to spieprzyć. Mogli chociaż dać informację w czasie serialu na pasku. Z tym, że mi to lotto bo oglądam w internecie, szkoda czekać tydzień na jeden odcinek. Grunt, że mody na sukces i inne m jak miłość regularnie lecą. A w internecie oglądasz kiedy chcesz i masz pewność, że nikt nie puści po nocach następnego odc.

ocenił(a) serial na 8
m29

No, też uważam, że TVP się zbłaźniła. Pomijając już nawet mistrzostwa, bo wcześniej też taki numer wywinęła.