Ale się na płakałam. Boden przekłada się też na rzeczywistość. Cudownie mieć takich dobrych ludzi przy sobie. Uwielbiam ten serial. Bałam się,se to ostatni odcinek..... Niech trwa i trwa.
Mam takiego ,,Bodena" w swoim życiu, tylko w damskiej wersji. I jest to nieoceniona osoba, ktoś kto po prostu zawsze jest z sercem na dłoni i dobrym słowem. Dlatego postać Bodena była dla mnie mocno realna, bo istnieją tacy ludzie, jak on. Moje łzy nigdy nie wyschną po jego nieobecności w dalszych odcinkach. Pozdrawiam
To jak i moje...ja wiem,że to fikcja,ale...myślę,że jestem jedną osoba z ekipy,była tam w stanie się poświęcić za rodzinę...w życiu? Mam pomocne osoby,ale nie mam Biedna... Kiedyś nim sama byłam,ale...a hhh aż dziwne to,to tylko i AZ film
Dziękuję ślicznie i Tobie,by Twój Boden miał się najlepiej,jak tylko można. Przepraszam za błędy w wypowiedziach,często pisze podczas gdy idę,słońce oślepia itp. Ale wiem, że zostałam zrozumiana. Chciałam edytować,ale można zrobić to tylko 5min po dodaniu komentarza. Pozdrawiam Cię serdecznie. Mieć dobre życie i przyjaciół jak remiza 51.
Tak, wszystko zrozumiałam ;) Bardzo bardzo dziękuję, i również gorąco pozdrawiam. Pochwalam za piękne ujęcie słów (podsumowanie) w ostatnim zdaniu powyższej wypowiedzi.
Dziś w USA premiera sezon 13 więc jutro na ch o m i k u j wersja ang a koło niedzieli z napisami pl