Chicago Fire: Sezon 12 Chicago Fire sezon 12, odcinek 13
odcinek Chicago Fire (2012)

Chicago Fire | Never Say Goodbye

8,8 30  ocen
8,8 10 1 30
Chicago Fire
powrót do forum s12e13

Ale się na płakałam. Boden przekłada się też na rzeczywistość. Cudownie mieć takich dobrych ludzi przy sobie. Uwielbiam ten serial. Bałam się,se to ostatni odcinek..... Niech trwa i trwa.

ocenił(a) serial na 10
Marcia9

Mam takiego ,,Bodena" w swoim życiu, tylko w damskiej wersji. I jest to nieoceniona osoba, ktoś kto po prostu zawsze jest z sercem na dłoni i dobrym słowem. Dlatego postać Bodena była dla mnie mocno realna, bo istnieją tacy ludzie, jak on. Moje łzy nigdy nie wyschną po jego nieobecności w dalszych odcinkach. Pozdrawiam

ChicagoFireD

To jak i moje...ja wiem,że to fikcja,ale...myślę,że jestem jedną osoba z ekipy,była tam w stanie się poświęcić za rodzinę...w życiu? Mam pomocne osoby,ale nie mam Biedna... Kiedyś nim sama byłam,ale...a hhh aż dziwne to,to tylko i AZ film

ocenił(a) serial na 10
Marcia9

Życzę Pani jak najwięcej Bodenów w Pani życiu. Wszystkiego co najlepsze

ChicagoFireD

Dziękuję ślicznie i Tobie,by Twój Boden miał się najlepiej,jak tylko można. Przepraszam za błędy w wypowiedziach,często pisze podczas gdy idę,słońce oślepia itp. Ale wiem, że zostałam zrozumiana. Chciałam edytować,ale można zrobić to tylko 5min po dodaniu komentarza. Pozdrawiam Cię serdecznie. Mieć dobre życie i przyjaciół jak remiza 51.

ocenił(a) serial na 10
Marcia9

Tak, wszystko zrozumiałam ;) Bardzo bardzo dziękuję, i również gorąco pozdrawiam. Pochwalam za piękne ujęcie słów (podsumowanie) w ostatnim zdaniu powyższej wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 6
Marcia9

Dziś w USA premiera sezon 13 więc jutro na ch o m i k u j wersja ang a koło niedzieli z napisami pl

Marcin5800

Jesssooo już się doczekać nie . mogę. Będę celebrować ❤️

ocenił(a) serial na 10
Marcia9

I jak wrażenia 13 sezonu?

ChicagoFireD

Hej. Przepraszam,że dopiero teraz. Oj mam wielki niedosyt. Za mało odcinków.aaaa brakuje mi baaaardzo Bodena,ale nowy Komendant jest ciekawą postacią. Mimo wszystko mogliby Bierna gdzieś w tle pokazać. Ach bo w sezonie powinno być dużo więcej odcinków....a jak Ty uważasz?