Jak usłyszałam o tym, że mają robić trzeci serial z serii "Chicago" to byłam wniebowzięta! Uwielbiam Fire i PD, a Med będzie idealnym dopełnieniem pokazania podstawowej pracy na rzecz zwykłych ludzi.
Czekam z niecierpliwością!
Już po tym odcinku, w którym wystąpiły postaci z tego nowego serialu, wiedziałam, że zrobią kolejny spin-off, czy jak to nazwać. Ale wkurza mnie to, że na pewno będą łączyć wątki i znowu będzie trzeba oglądać kolejny serial, żeby wiedzieć, o co chodzi. Wiem, że ja im oglądalności nie nabijam, ale odechciewa mi się oglądania.
Nie rozumiem tylko, co masz na myśli mówiąc "podstawowa praca" i "zwykli ludzie". :P I ciekawe, ile w tym wszystkich jest realizmu...?
Uważam, że te trzy zawody - lekarz, policjant i strażak - to zawody, które cholernie ciężko się wykonuje.
Bardzo często szary człowiek nie docenia ile mógłby stracić, gdyby właśnie nie te trzy osoby.
Podstawowa praca? Użyłam to trochę jaką wyrażenia łączącego dzieciństwo z dorosłym życiem - każdy dzieciak marzy o takich zawodach.
Sama nie wiem, rozumiem, że czasem oglądanie spin-offów jest nużące i bezcelowe, ale no cóż - lubię tą serię, więc jestem zadowolona.
Oby wyszło naturalnie i nie na siłę, bo będzie ciężki do przełknięcia.
Rozumiem, o co ci chodzi, ale ludzie nie doceniają wielu zawodów. Rolnik, piekarz, kierowca autobusu, hydraulik... Co byśmy bez nich zrobili? :D
Ja nie wiem, czy będę oglądać ten spin-off, więc będę się pewnie dopytywać na forum o ewentualne crossovery, żeby nadążać. :)
No dokładnie ;) Ja tez jakoś nie wiem, nie bardzo mnie interesuje MED. Jak lubię Fire i PD to ten jakoś był ciekawy jako dodatek. Ale żeby robić serial z tego cały, coś mi sie nie widzi XD Też raczej nie będę oglądać, zobaczę z ciekawości.
zgadzam się! uwielbiam serię Chicago i saeriale o lekarzach, więc fajnie, że będzie coś takiego :D