8,0 6,6 tys. ocen
8,0 10 1 6551
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

ocenił(a) serial na 8

No i jak wrażenia? Moim zdaniem odcinek zdecydowanie lepszy niż poprzedni, akcja z prostytutkami i tymi
pogoniami naprawdę dobra. Następny odcinek też się ciekawie zapowiada.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
aczkolwieczka

Mi się bardzo podobał ten odcinek, dużo fajnej akcji, szkoda, że następny odcinek dopiero 30 kwietnia, a jeszcze bardziej jestem zdruzgotany, że zostały mi tylko 4 odcinki z Erin, jak ja wytrzymam do jesieni :/

ocenił(a) serial na 7
aczkolwieczka

Mi też odcinek bardzo przypadł do gustu. Fajnie nakręcona akcja i zakończenie jej. Podobał mi się ten facet, który dokopał Jay'owi i Adamowi. Okazało się bowiem, że policjanci są realni, a nie przerysowani niczym Rambo. Burgess coraz bardziej rozwija się w pracy i widać, że ma duże szanse, aby w przyszłości trafić do wydziału. Uwielbiam, że z ciężkiego tematu w PD, mamy przyjemne przejście do kolacji Trudy i Adama jako fikcyjnego narzeczonego. Troszkę humoru w tym całym galimatiasie. Odcinek jak najbardziej na plus i szkoda, że przyjdzie nam tyle czekać na kolejny epizod.

aczkolwieczka

Fajny odcinek ale serial zadka nie urywa. Dowiedziałem się o nim niedawno na forum Chicago Fire i szczerze mówiąc spodziewałem się trochę więcej. Fajne postacie to Voight, Dawson, Burgees reszta drętwa. Strasznie schematyczne to jest, nawet teraz w temacie o konkretnym odcinku piszę ogólnie o całym serialu bo poszczególne odcinki właściwie się nie różnią.