PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6376
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

3x02

ocenił(a) serial na 10

I jak wrażenia? Dla.mnie odcinek fajny chyba nie mam się do czego doczepić :D

guzik_misia

Na razie oglądałam tylko po angielsku, ale przyznam że odcinek był w porządku; )

Chyba też nie mam się do czego przyczepić poza faktem że za szybko ucięli to co działo się w odcinku 1. Nie ma żadnego wspomnienia.
Ale co do odcinka 2 było w porządku,nic nazbyt ekscytującego ale wyszedł im lepiej niż odcinek 2 bo nie został ani nadmiernie okrojony ani rozbudowany,super jak dla mnie.
Podobała mi się bardzo rozmowa Erin z mamą, rozmowa Hanka z Jayem który w końcu dał ,,zielone światło"dla Linstead i rozmowa Jaya z Willem.
No i wątek Romana, wiedziałam że ktoś chory się pojawi xd

Czy ktoś jeszcze zauważył zabawną zależność że w w jednej minucie Jay jest nieogolony,dwie minuty porem ogolony a minute potem znów nie ?:D wiem że oni to kręcą nie po kolei więc prawdopodobnie po ogoleniu kręcił jakieś wcześnie scen co jest logiczne,ale zabawnie to wygląda!
Ah, Hank który kładzie pojemnik na próbkę moczu koło kawy jest przeuroczy :)
No i bardzo miło że pokazali że jednostka też może się mylić,to już któryś raz z kolei,bardzo się ciesze że nie robią z nich takich nieomylnych herosów którzy zawsze wszystko robią dobrze i od razu:)

Aha i miło było zobaczyć Antonia z większym zaangażowaniem i czasem na ekranie,nie widziałam tego chwilę więc,odcinek dla mnie jak najbardziej na PLUS.

Jednak na 3 czekam z więlką niecierpliwością bo to coś na co czekałam od 3 tygodni:)

ocenił(a) serial na 9
drarry55

Czy tylko mi się wydaje czy Otis jak pije z Antoniem w barze mówi po polsku "na zdrowie"? :D 3 sezon startuje z wysokim poziomem :)

ocenił(a) serial na 10
OlenQ

Bo on pochodzi ze wschodu :p I to jest po rosyjsku ;)

OlenQ

Kiedyś w S1 chyba ktoś zauważył że na szafce w szatni, albo może w tym pokoju gdzie mają kawę był jakiś polski napis, coś na plakacie, jakoś tak :D to chyba było coś o kiełbasie o ile dobrze pamiętam,ale mogę sie mylić.
Śmiesznie się słuchało polskiej rozmowy jak Jay miał nagrodę na swojej główce i w telefonie mówili po polsku :)

ocenił(a) serial na 10
drarry55

Tematu ucięcia porwania chyba nie ma co już ruszać... Nic na to nie poradzimy.

Denerwuje mnie w Erin jedynie to, że nie potrafi się postawić matce.. Powinna naprawdę z nią "pocisnąć" za to wywlekanie tematu Nadii, obrażanie Hanka i wpie*rzanie się w jej życie z buciorami + próby sprowadzenia jej na manowce.

Rozmowa ojca z Jayem krótka, zwięzła i na temat :D A jedyny Will doczepił się do powrotu Erin "ot tak" do jednostki i to było zabawne :D

Sama sprawa do rozwiązania którą mieli też fajna i ciekawa.
No oby tendencja jakości odcinków była wzrostowa :D

Wyczuwałam pismo nosem, że w następnym odcinku to Mousa ktoś weźmie na zakładnika. Może dowiemy się czegoś ciekawego o nim przy okazji.
A w którym odcinku ma być już tak słynna "SOFA" z twittera? 4? Haas dobił mnie jeszcze ostatnio tekstem "czy Sophia i Jessie potrzebują lodu na ostudzenie" :D Nienawidzę go za te teksty :D

guzik_misia

Może,nie mniej to beznadziejnie ucięli.

Rozumiem że Erin brakuje matki i tak alej i pewnie dlatego jest dla niej taka miękka,tylko to nieco..cóż nielogiczne. w S1 miała ją kompletnie gdzieś i oczywiście słusznie bo taka matka to tylko problemy.
więc nie wiem czemu teraz ma taki problem jak wyraźnie widzi że przez nią ma same kłopoty i cierpienie ? nic sie przecież nie zmieniło W Bunny a Erin nagle zmiękła.
Mam nadzieję że w końcu raz na zawsze Bunny zniknie i koniec będzie tego tematu bo czuje się jak w modzie na sukces gdzie jeden wątek ciągnie się przez 300 odcinków :D

O tak to było zabawne,cała ta ich rozmowa i gesty ale w sumie też prawdziwe, nawet Jay nie wie o warunkach jakie Hank postawił Erin więc pewnie dla nich to nieco ,,dziwne" że sobie tak wróciłą xd ale podejrzewał że Erin w końcu opowie partnerowi jakie te warunki były :)

No oby, ja czekam na 3,czekam na niego odkąd się dowiedziałam o czym będzie ;d

Taak! widać to w promo,i chyba z 1,5 tyg. wcześniej juzto ludzie wyniuchali bo podobno gdzieś jakiś filmik był ze scenami poza kulis,jakoś tak ,czekam na ten odcinek właśnie od 2 tygodni, Moustead to moja nowa miłośc xd

Hahah w 3x05 ma być couchtime :D powiedz że widziałaś na twitterze to konto które ktoś prowadzi?:D LinsteadCouch, posty tego konta mnie dobijają :D nawet Jesse, Sophia i Derek pisują coś czasem o tej kanapie :D nie wiem kto wpadł na genialny pomysł zrobienia kanapie konta ale jest przezabawny.

Cóż wiemy że facet jest bezczelnie wredny prawda?Zawsze ludzi tymi sowimi tekstami drażni:D Nic dziwnego że Linstead ma taką promocję przez to :)

ocenił(a) serial na 9
drarry55

nic nie słyszałam o tym odcinku z kanapą, oświeci mnie ktoś? :D
Drarry55 który to był odcinek z Jayem i rozmową po polsku? ;d

ocenił(a) serial na 10
OlenQ

O ile się nie mylę to był 2x03 wtedy co było polowanie na Jaya..
A co do kanapy to chodzi o to, że gdy fani pytają się Haas'a o jakiś spoiler odnośnie Lindstead to on odpisuje "Jedno słowa: SOFA" ;)

ocenił(a) serial na 9
guzik_misia

Dziękuję : ) już nie mogę się doczekać :D

OlenQ

Dokładnie! podobno jakaś gorąca scena ma być związana z Erin i Jayem na kanapie bo mówił że Erin bd potrzebować nowej kanapy,więc o to chodzi :D
i ma to być w 3x05 i wszyscy oczywiście mają jedno podejrzenie które uwzględnia Erin, Jaya i kanapę.
tylko znając Dereka... może Jay wyleje kawę Erin na kanapę ? to by było całkiem w jego stylu nie sądzicie ?