Jak wrażenia? :D
Jak dla mnie jeden z najlepszych odcinków jakie widziałam do tej pory.
Mous był genialny. Jego postawa mega. Moment kiedy odebrał broń chyba z trzy razy oglądałam.
Poruszająca scena w metrze;
Erin w końcu wydarła się na matkę (czekam aż da jej w pysk),
Ciekawe jak się dalej potoczą losy Alla. Mam nadzieję, że małżonka go nie wyrzuci z domu... Nie zasłużył sobie.. No i córeczka może dzięki Antonio zacznie się resocjalizować.
Liczę, że jeszcze dzisiaj będą napisy bo nie wszystko zrozumiałam, albo chociaż angielskie napisy - bo nie mogę nigdzie znaleźć.
Czekam na czwarty odcinek bo czuję, że też będzie mocny :D
o matko musiałam wstać o 5 żeby obejrzeć przed uczelnią :D
Zgadzam się.
Odcinek mi się podobał, chyba najlepszy jaki dotąd wyszedł.
Mouse był super! fajnie było zobaczyć go w akcj (Kiedy odebrał broń) wiem że jest pracownikiem cywilnym ale był w siłach specjalnych razem z Jayem więc wiadomo że ma takie samo świetne przeszkolenie wojskowe jak on. Super odmiana,Mouse odbierający facetowi broń.
Widać, że naprawdę zrozumiał faceta mimo że ten wziął go na zakładnika, no i wyjął te naboje,fantastyczna historia dla Mouse'a.
Dotyka ona przeszłości jego i Jaya,co mnie cieszy.
Podobała mi się rozmowa Willa z Erin, wyraźnie Jay coś przeszedł i było z nim zle,chociaż nie do końca zrozumiałam ostatnie słowa Willa ponieważ nie ma jeszcze ani polskich ani angielskich napisów a nie jestem w stanie dosłyszeć jakich słów użył Will.
Bardzo mnie to ciekawi jednak,o co chodziło i mam nadzieję że wyjaśnią tą sprawę, Erin wydawał się bardzo zaabsorbowana słowami Willa i nie miała pojęcia o niczym.
No i Erin w końcu z Bunny stanęła twarzą w twarz,to było super! teraz niech tylko trzyma się od niej z daleka i skończy z nią raz na zawsze!
Ale jej rozmowy z psychiatrą czy tam psychologiem to przesada moim zdaniem, mimo że dowiedzieliśmy się minimalnie o jej ojcu. Że nie wie gdzie on jest nawet. Ah i liczyłam na lepszą rozmowę Jay& Mouse po tym wszystkim no lepsze to niż nic :)
Biedny Alvin, też mam nadzieję że żona go nie wyrzuci kiedy dopiero ją odzyskał... ciekawe czy dostaniemy rozwinięcie jego problemu nieco dalej.
Pomysł z siłownią Antonia super, zastanawiałam się kiedy ten watek wyjdzie na wierzch. Antonio na pewno pomoże temu niedobremu dziecku :D
Fajnie było zobaczyć Justina i Olivię ( nie pamiętam czy tak sie nazywała,ale chyba tak ) i bobaska, Voight zabawnie wygląda jak się śmieje do dziecka hahah, ciesze się że nic się im nie stało i super zapowiedz w ostatniej minucie kolejnego odcinka.
w promo już widać że Hank szuka zemsty,nasz stary dobry Hank wraca;d
No właśnie ja też do końca Willa nie zrozumiałam. Kurde mam nadzieję, że dziewczyny postarają się z napisami.. Ostatnio były dopiero po weekendzie :/
Na nowych fotkach z 3x04 widać Antonio i Alla w siłowni więc pewnie pociągną ;)
On chyba powiedział że ,,kiedy Jay przechodził...' I erin mu przerwała. chyba przechodził jakiś trudny okres, tak jak alverstone92 napisał pewnie po wojnie...albo coś o jego mamie bo widać że ma żal do Willa że go nie było gdy umierała. tylko nie wiem jak to rozumieć,upijał się w barach czy co ;d Może wyjaśnią niebawem.
No właśnie widziałam te nowe zdjęcia, coś mi się wydaje że duży wpływ na tą resocjalizacje córki będzie miał Antonio choć Derek coś wspominał że Erin będzie miała z nią jakieś spotkanie także :)
wspólnie siły połączą może xd
Wiem właśnie,długo im zajęło,może jak odcinek sie podoba to szybciej tłumaczą haha
Ang też nie ma bo patrzyłam żeby wychwycić to słowo.
Odcinek super! Najlepszy jak dotąd. 3x01 tż był dobry ale upchali za dużo w ciągu jednego odcinka i dużo musieli uciąć,dlatego ten jest lepszy:)
Jeśli zapomnę o całej tej Erin-psycholog sprawie (Co widzieliśmy aż dwa razy w ciągu jednego odcinka) to wszystko mi się podobało. Super naprawdę.
Też jestem ciekaw tej sprawy o której wspominał Will. to mnie najbardziej zaintrygowało. Z Jayem chyba było zle jak wrócił z ojcy bo Will mówi że Mouse ciągnął go do domu jak Jay przechodził... tutaj zostało urwane oczywiście :D
Myślę że mogło chodzić o coś w stylu PTSD po wojnie, co mnie dziwi i nie.
Will występuje gościnnie w 3x05 więc może wtedy się czegoś dowiemy :)
w 2x16 Jay mówił do Mouse ,, Byłeś tam dla mnie wcześniej" więc to pewnie jest z tym powiązane ale Jay wydaje się taki twardy i nic go nigdy nie rusza,nie okazuje chyba żadnej słabości ,więc bardzo się zdziwiłem,pozytywnie oczywiście.
Mam nadzieję że rozwiną to w przyzwoity sposób a nie po łebkach.o w ogóle rozwiną.
Erin była w szoku, więc pewnie bd się chciała czegoś dowiedzieć.
Podobała mi się jej konfrontacja z matką. Może mnie denerwować ilośc jej spraw w serialu ale akurat ten aspekt był super.
Mógłbym ją polubić gdyby zmniejszyli ilość jej uwagi w każdym odcinku nawet.
Dam im kredyt zaufania dzięki temu odcinku.
Mouse,to było zajebiste! Odebrał broń marines, też to oglądałem kilka razy! i widac było jak pracuje cała jednostka a myślałem że to głownie Jay będzie wszędzie latał. sporo Antonia i Alvina, co było super.
I Platt! z bronią - widok bezcenny, tak samo jak Hank z dzieciaczkiem ; )
Bunny powinna wylądować w jakiś poprawczaku dla dorosłych,jak sprawa z jej donosem się ułoży Erin powinna raz na zawsze zatrzasnąć jej drzwi przed tym dużym nochalem i kobieta miałaby w końcu spokój :)
co jeszcze, współczucie Mouse było bardzo na miejscu,widać że przez to że ten facet był w armii tak samo jak Jay i Mouse, nasza myszka czuła powiązanie z nim dlatego wyjął te naboje, piękny gest.
Szkoda mi Alvina, żonka znów się obraziła co było do przewidzenia, mam nadzieję że jakoś to wyjaśnią między sobą, facet i tak wiele przeszedł. Ta jego córka jest okropna jednak, może Antonio zdoła jej pomóc. Pewnie po chwili będzie zapaloną kibicką i bd chciał zostać policjantką :D
Noo i dla mnie najważniejsze!
Nareszcie powróciła klatka w takim stylu jak dawniej.
Też była super ta scena. Jak Hank zakładał te rękawiczki to sama miałam stan przedzawałowy - no nie chciałabym tam wylądować :D
Ja bym Voighta nie chciała spotkać nawet w przyjemnych okolicznościach. On ma takie dziwne oczy że nawet jak sie na ciebie tylko patrzy to czujesz że coś przeskrobałeś xd
Tęskniłam za klatką. I za starym Hankiem :) Mięknie na starość dziaduniek.
A wiesz co mnie najbardziej przeraża? xD
Ten jego gest kciukiem gdy drapie się po brodzie :D
Hah też to zauważyłam, jak myśli to tak robi xd
Całkiem jak jeden z naszych siatkarzy dotyka butów nie wiem dlaczego ,może to oznaka zdenerwowania :D
w promo już widać że będzie chciał dopaść gościa za wszelką cene xd
Kurcze,nadal nie ma napisów ang :(
są!! Ja już mam objerzane z ang :D
http://www.tvsubs.net/subtitle-143151.html
widzę, że zaraz będą polskie bo już dziewczyny mają 99% :D No to chyba trzeci raz dzisiaj obejrzę :D
jedno słowo: WOW!
40 minut siedziałam jak zahipnotyzowana
Voight to taki badass, że nie da się go nie lubić, charyzma pierwsza klasa
szkoda mi Alvina, cały czas ma w życiu pod górkę
podczas sceny w metrze kilka łez mi poleciało :)
podobała mi się humorystyczna scena jak wszyscy zdziwili się na wiadomość o hakerskich zdolnościach Adama
i fajnie że gościnnie wystąpił syn Voighta z rodzinką, dobrze że nie zapominają o pobocznych bohaterach
a na koniec Mouse ;) w końcu pokazali go w pełnej krasie ;) czekałam na to
jednak najbardziej rzuca mi się w oczy bezbłędne aktorstwo w PD. żadnemu z kadry nie jestem w stanie zarzucić braku umiejętności. oczywiście Hank to perełka, ale reszta wcale daleko za nim nie odstaje. ten serial to jedna wielka rewelacja ;>
Zgadzam się z większością, że jeden z lepszych odcinków. Ogólnie to spóźniona obejrzałam 2 i 3 w ciągu więc muszę się odnieść do obu. Po kiepskawym starcie (głównie odcinek nr 1) troszkę się obawiałam, że znów cały sezon będzie się kręcił pod znakiem Erin i jej przeszłości, a reszta bohaterów zamieciona zostanie pod dywan. A tutaj miłe zaskoczenie, mamy wszystko ładnie rozłożone i jeśli Lindsay się ogarnie to czuję, że ten sezon da nam popalić. Jak już jestem przy Erin chciałam zauważyć dwie rzeczy. Jej kłótnia z Bunny - bomba! Czemu wcześniej była taka zaślepiona i nie widziała jaka z niej destruktywna kobita? No i po drugie, niech ktoś mi powie, o co chodziło Hankowi, gdy mówił do Jaya (chyba w 2 odcinku) że go nie interesują jego stosunki z Erin, ale ma mieć na nią oko. Czyli, że co, nagle Jay dostaje zielone światło na jakąś relację z Erin? Bo kompletnie tego nie kumam. Przecież on kazał im się rozstać. No i ta rozmowa Willa z Jayem na temat Erin. Chyba jeszcze w tym sezonie zobaczymy Linstead :)
Było w końcu dużo Antonia, zazwyczaj jego historie i Ala są związane z dzieciakami lub rodziną, ale po odc nr 3 jestem w rozterce czy moje serce należy bardziej do niego czy do Mouse'a. On skradł całkowicie ten odcinek. Od początku go lubiłam, ale teraz ma moją pełną sympatię i chcę go więcej! No i jeszcze ta jego tajemnicza przeszłość. Mogliby więcej coś powiedzieć o wojsku i przeszłości Mousea i Jaya!
Al zawsze ma pod górkę i znowu pech go ściga. Pewnie żonka wywali go znów do garażu. A szkoda. Chociaż ta jego córka może faktycznie być punktem zaczepienia, abyśmy mogli starego, dobrego Ala oglądać częściej. Swoją drogą mina Antonia, gdy młoda przedstawiła mu się jako córka Alvina - bezcenna.
Stara/nowa sprawa Hanka - cud, miód i orzeszki! Voight w końcu wraca do gry. Lubię jak jest taki stanowczy, brakowało mi tego brudnego gliny. Wujcio Hancio nie jest na dłuższą metę fajny. Z proma wynika, że kolejny odcinek będzie ciekawy.
No i po raz kolejny muszę stwierdzić, że uwielbiam Adama w okularach przeciwsłonecznych! Taki typowy gliniarz ;) Swoją drogą w 2 odcinku pod koniec, gdy Hollister przystawiał broń do głowy tego porwanego chłopca, ten dzieciak był lekko skrzywiony, ale nie przerażony, że ktoś go może zabić.
Co do "zielonego swiatla" od Hanka. To może tatuś zrozumiał, że Erin potrzebuje kogoś innego na kim będzie mogła się skupić zamiast ma matce. Ta kobita pragnie miłości a matka raczej okazuje to w inny sposób niż powinna. Podobno za dwa tygodnie juz ma być coś konkretnego z nimi.
Scena z hakujacym Adamem faktycznie była mega :D tez się uśmiałam.
No i gdy Jay pokazał się od tej złej strony trochę a'la Hank gdy złapali Trevora - więcej, więcej takich Bad Boys'ów proszę <3 :D
A co do okularów przeciw słonecznych to jestem za tym, żeby to była obowiązkowa cześć munduru dla wszystkich panów w ekipie :D
Musze przyznać że sposób w jaki Antonio dowiedział się o córce Alvina był bezcenny jak i jego odpowiedz ,,Okej"
To było zabawne tak samo jak zdolności Adama których wcześniej nie okazywał.
Mimo że w S2 wyraźnie mówił do Hanka że miał tylko dwa zajęcia w akademii z komputerami, i dlatego potrzebują Mouse.
Cóż widocznie reżyserzy o tym zapomnieli xd
Co do zielonego światła zgadzam się z guzik_misia.
Widocznie zrozumiał to i tamto. Poza tym skoro w S2 wiedział że coś więcej między nimi było zanim Erin postanowiła to przerwać i widział że to im w pracy nie przeszkadza w porównaniu do Adama to czemu nadal miałby mieć problem prawda?
Poza tym odcinek 1 pokazał nam że Erin wróciła głownie dla Jaya. Myślę że wtedy Hank zrozumiał że Jay jest taką kotwicą która trzyma Erin zdała od kłopotów i tak naprawdę jego porwanie sprawiło że wróciła go uratować,wzięła się w garść i chciała wrócić do jednostki ; ) Teraz już go nie obchodzi że Jay i Erin razem pracują,skoro widać wyraźnie że to on trzyma ją tak naprawdę przy poprawnym życiu. Myślę że gdyby nadal ich trzymał od siebie z daleka obawiałby się że Erin znów będzie się staczać., To dla mnie logiczne,że dał im ,,pozwolenie".
Dopiero wczoraj obejrzałam po polsku i zastanawiam się..ta końcowa rozmowa między Jay i Mouse. Brzmi jakby zrobili coś strasznego,nie zrozumiałam jej, chciałabym aby zostało to wyjaśnione tak samo jak ta kwestia z poprzedniego sezonu o ,,tym dniu i konwoju" i oczywiście tym co powiedział Will.
A co do Alvina, wiem że sprawa z córką jest cięższa ale o ile pamiętam że jego żonka sama sypiała z jakimś przyjacielem rodziny jak już Alvin do niej powoli wracał. Może to i inna nieco sytuacja,jasne że inna ale tak czy inaczej może nieco łagodząca... Mam nadzieję że to rozwiążą bo Alvin jest naprawdę biedny ostatnio.
O tej kwestii Maus - Jay. To (tak strzelam) Jay opowie Erin dlatego może się to skończy "couchem" :D no bo jakieś podstawy do tego muszą być a co mogłoby być lepszego od pocieszania Jaya? D
A co do żony Alla. To ja na jej miejscu dzieciaków bym pomogła. Bo raczej jej za błędy rodziców- zwłaszcza jednorazowa- nie można winić. No oby było dobrze.
Hahaha xd Couchem ?:D Oskar za to zdanie.
Możliwe chociaż do Jaya mi nie pasuje takie uzewnętrznianie się, bardziej bym obstawiała że to Will powie Erin o co chodziło albo może Mouse, WIll pojawia się w odcinku 5 i w Fire dwa razy więc może akurat coś sypnie.
Nie mniej... scena z pocieszeniem i couchem nawet bardzo mi się podoba :D
Przypomniałam sobie jednak że Derek kiedyś mówił że nie dowiemy się na razie nic o matce Jaya więc obstawiam że to jednak coś z wojną chyba że scenarzyści zapomnieli i jednak wspomną o matce.
Właśnie przeglądałam jakieś zdjęcia Jaya i Adama, facet nosi okulary nawet w pomieszczeniu,zdecydowanie powinien to być element munduru :D chociaż ot by mogło być niewygodne no i taki... Hank w okularach ?:D
Też obstawiam, że to Will pierwszy sypnie o tej sprawie z konwojem. Bo Jay jakby chciał to już dawno, jak byli 'w związku' z Erin to może by jej wyjawił o co chodzi. Chyba że będzie jakaś sprawa związana z wojskiem jakimś były przyjaciel J&M zostanie zamordowany i będzie się to wiązało jakoś z ich przeszłością i wtedy Jay wyjawi swój sekret Erin. W ogóle chciałabym jakąś scenkę taką mega drama między J&E. W pierwszym odcinku był do tego duży potencjał, żeby wpleść jakieś takie troskliwą rozmowę w szpitalu, ale niestety poszli po bandzie.
A okulary jako podstawowy element munduru - mmm. Jestem jak najbardziej za! Taki Jay i Antonio <3 Na pewno miło patrzyłoby się na nich. Tylko Hank i Alvin mogliby trochę dziwnie wyglądać ;]
Hej też na to liczyłam...
Oni nigdy między nimi takiej rozmowy nie zrobili z tego co pamiętam.
w 3x01 była zdecydowanie najlepsza okazja,przy karetce albo potem w szpitalu lub w domu ale to ucięli,więc myślałam że może chociaż w drugim odcinku Erin zapyta jak się czuje ale też to pominęli więc chyba nic podobnego już nie dostaniemy...
I zgadzam się, taka sprawa z wojskiem to byłaby perełka. Ciekawa nowa historia. No i powiązana z wojskiem,to zawsze jest interesujące.
Albo ktoś z armii robiący coś złego,na pewno też by uderzyło w Jaya i Mousea.
Mam nadzieję że Derek wpadł na coś podobnego też :D
Hahah No Antonia chyba widziałam w okularach raz,Jaya też obydwoje w 3x02 to był jakiś okularowy odcinek, Ruzek chodzi w nich ciągle :D
Alvin też ma często okulary przynajmniej w poprzednich sezonach natomiast Hank nigdy,nie wyobrażam go sobie tak samo jak Mouse'a czy Atwatera :D
Jedyna taka poważniejsza rozmowa z tego co pamiętam była między nimi w tej kuchni na posterunku, kiedy Jay mówił Erin, żeby gdzieś razem wyjechali czy coś. Dokładnie nie pamiętam, ale wtedy wyszło na to, że on o wiele bardziej jest zaangażowany w ten związek niż ona. W ogóle to dziwne uczucie musi być, pracować z kimś, do kogo się coś czuje i tak codziennie się widywać, a nie móc być razem. W pierwszym odcinku aż się prosiło, aby coś takiego było. Erin mogła go nawet iść do domu odwiedzić, żeby sprawdzić jak się czuje, czy wszystko w porządku. A tu nic nam nie dali, nawet okruszka w szpitalu. A Kim i Adam mieli taką ładną scenkę w sali szpitalnej, kiedy K. została postrzelona. Czemu dla Lindstead nie mogli czegoś takiego nakręcić?
O albo jakby na przykład zaczynaliby ginąć ich znajomi z wojska i zagrożone życie Jaya i Mouse'a też byłoby i taka walka z czasem. Strasznie mnie ciekawi co się wtedy stało. Czekam z niecierpliwością na jakieś głębsze nawiązanie do tego.
Własnie Antonio czasami ma, ale rzadko. Adam zdecydowanie rządzi w tej kwestii. Jay powinien częściej chodzić w garniaku <wygląda zniewalająco!> i oksach. Co do Alvina to faktycznie chodzi, ale on akurat jakoś szału nie robi, więc nie zwracam na niego uwagi. Hankowi na pewno by pasowały, taki szef mafii bardziej niż porządny glina. Mam nadzieję, że Voight znowu pokaże pazurki w tym sezonie. Atwater ma tak okrojony czas antenowy, że nawet jego twarz w okularach przebiegająca gdzieś w tle by mi nie przeszkadzała ;] Ale Mouse'a chętnie zobaczyłabym w takim wydaniu!
Kojarze! tam gdzie śmierdzi piżmem i latają komary :D
Też zawsze mam takie wrażenie że to bardziej z jego str wychodzi niż od niej. No może raz tylko coś zażartowała że wzięłaby kulkę tylko po to by być u niego wieczorem. to było przesłodkie :)
Ale tak to wygląda bo np. oni nigdy nie pokazują jak ona jest dla niego w trudnych sytuacjach a on dla niej tak,masz rację.
Zazwyczaj on pyta czy wszystko gra jak się czuje albo że coś nie jest jej winą,i w ogóle, był przy niej jak Charlie wrócił i jej matka i teraz w 3x04 też się interesuje jak ona to znosi... nie wiem dlaczego nigdy nie pokazali takich rzeczy ze str. Erin. troszkę jakby ona się nie interesowała to wygląda a wiemy że sie interesuje przecież:)
Ona nie przyszła do niego jak był zawieszony w S2,ani też jak miał nagrodę za swoją głowę ani teraz po tych torturach dlatego to tak wygląda, przynajmniej dla mnie... Nie wiem,mogli wepchać tam chociaż minutową scene jak Erin do niego idzie,ten odcinek aż tego wymagał. To wcale nie musiało być coś romantycznego,przecież facet był torturowany a ona(Sophia bush )w wywiadach, zawsze mówi o Erin że ona kocha Jaya,a nie że coś do niego czuje więc aż wypadało by poszła sprawdzić co u niego,chociaż durny obiad przynieść. Ta scenka na końcu 3x01 której nie było jest mi solą w oku,okropnie mnie zraniło że jej nie pokazali,tak z ludzkiego odruchu nawet jeśli nie dla Linstead.
Tym bardziej że jak piszesz Kim i Adam mieli taką niejednokrotnie, raz jak Kim była postrzelona potem w szatni w S2 po tej akcji z Romanem kiedy właśnie jednostka miała te zajęcia z paralizatora...
Gdyby choć raz pokazali że ona pociesza jego,czy po prostu no nie wiem.. rozmawia z nim tak jak on z nią, to by była równowaga większa. Nawet Jay odwiedził Antonia w szpitalu w S1 kurcze :D
Jestem pewna że nawet jak Will czy Jay powiedzą o co chodzi z tym ,,przechodzeniem przez coś"czy cokolwiek złego to tam było to też nie dostaniemy takiej typowo comfort sceny... nie wiem dlaczego.
Masz takie pomysły jak ja,strasznie licze że dostaniemy taką jakaś sprawę, Derek Hass kiedyś powiedział że w S3 to wojskowe przeszklenie Jaya wyjdzie na wierzch. Ale potem widziałam wywiad jak Jay i Erin opowiadają że odcinek 1 miał być nawiązaniem do właśnie tego Jayowego militarnego treningu bo może być torturowany i nic nie powiedzieć. Mam nadzieje że to nie to Derek miał na myśli bo to byłoby już przegięcie w jego odpowiedziach które zawsze mają drugie dno :D
Ale tak sprawa z wojskiem byłoby super,kiedyś czytałam takiego ff gdzie przez jakiś centrum rehabilitacyjnym wojskowe ktoś przeprowadza narkotyki czy coś podobnego i wychodzi taka sprawa w jednostce właśnie i sie okazuje że jakoś w to zamieszany jest znajomy z wojska Jaya i Mouse'a.
Oczywiście bardzo ich to uderza,super by była taka akcja w serialu!
Jay we wszystkim wygląda zniewalająco xd zazdroszczę Erin pracy z nim. Ale w 3x01 faktycznie w tej koszuli hmmm ;D pasował on do tej przykrywki bardziej niż Adam czy Antonio.
Ale Antek w garniaku w S2 też był boski, jak pracował dla tego diamentowego sprzedawcy!
Trzeba przyznać że z dobraniem aktorów to się postarali (mam tu na myśli Jaya Antonia Adama i Mouse'a)
Racja Alvina uwielbiam ale jakoś nie szaleje wyglądem,wiadomo starszy facet już. On zawsze te śmieszne czapeczki nosi i jak w 3x03 na obiedzie był bez niej to wyglądał jak ten bezdomny którego udawał w S1.
Zauważyłaś jaki przystojny się zrobił Mouse w tym sezonie ? Jak go zobaczyłam w 3x01 to aż się zdziwiłam xd
PS: nie wiem czy nie potrzebny byłby osobny watek żeby gadać o wyglądzie naszych panów bo tego nie ma końca :D
Myślę, że gdybyśmy się wszystkie skumały to byśmy ten serial zrobił w 100% lepszy :D
Ja lubię tą scenę Jaya i Erin gdy ona poznaje jego brata już po rozstaniu. Wylewna może nie jest ale w sumie sprawę zawsze stawia jasno.
.
Nooo Mouse <3 Niesamowicie wygląda :D Musiał trochę nadgonić młodszą część ekipy :D
A widziałyście fotki z tego balu maskowego UNICEF?? Jezus jak oni tam wyglądali *.* łącznie z paniami :D
Hahaha zdecydowanie lepszy tylko nie jestem pewna czy poza panami skupiłybyśmy się na jakiejś akcji w ogóle :D
To mogłoby byc trudne w świetle pokazywania panów w okularach w garniturach i tak dalej :D
Choć może na jakieś wybrane przez nas sceny by się miejsce znalazło :))
Też lubię tę scenę, ogólnie lubię Willa w postaci takiego dodatku. i lubię jego sceny z Erin właśnie,nie miał ich dużo bo aż dwie,ale zawsze to coś.
Nooo właśnie tak średnio konkretna,znaczy niby tak masz rację no ale jakby pokazali że ona też sie interesuje to by było znacznie lepiej o ) bo dla mnie właśnie tak jak już było napisane teraz to wygląda że on zawsze za nią patrzy a ona za nim nigdy a jak wiemy tak nie jest wystarczy spojrzeć jak patrzyła na niego w tej karetce,prawie sie popłakała. Super była ta scena ale słów od jej strony nieco brakuje. Oczywiście wiem że to nie jej wina a reżyserów ,żeby nie było że winę na biedną Erin zwalam bo nie tylko na twórców jej postaci :D
I tak nic nie pobije jak nazwała Bunny tak brzydko i wyszła trzaskając drzwiami,najlepsza scena między nimi!
Hah ba! musiał się wpasować w końcu!
Czytałam że podobno poznamy wiele nowych twarzy.ciekawe czy to bd ktoś na stałe czy tacy jednoodcinkowi?
I ciekawe czemu Burgess ma chwilowego partnera w 3x05?
a nie Romana?
Widziałam! widziałam ich dziesiątki !
Erin wyglądała bajecznie,bardzo ślicznie!
Burgess jak dla mnie dziwacznie, coś z sukienką było nie tak,chyba do jej figury nie pasowała.
a panowie? nie wiem czy potrzebny jest tu komentarz,dlaczego u mnie na uczelni takich nie ma xd
Fajną maskę miał Atwater, ale Jay, Mouse i Adam jako przystojniacy wyglądali super!
"Bitch" parę razy przewijałam- mam nadzieję, że to jest wstęp do dania jej w pysk w najbliższym czasie :D
High five :D
Will jest bardzo pozytywną postacią mam nadzieję, że tego nie zepsują w Chicago Med I się wyjaśni dlaczego zwiał z NY! Bo mnie to irytuje.
No!!!
Sophia z Jess'im wyglądali jak Pan i Pani Grey :D
Też tak właśnie patrzałam na Marine wyglądała jak by prosto z lumpa wyszła. Wszystko dosłownie wszystko wisiało u niej :D
Nooo a wszyscy Panowie ughh.. Nigdzie u nas nie ma takich facetów :D Są tylko w pakiecie last minut do USA :D
Hahah tego bym nie oczekiwała ale na bank byłoby to niezla scena.
też mam taką nadzieję! Tak naprawdę pełno jest takich wspomnianych spraw których jeszcze nie wyjaśnili ale wiem że powód tego czemu Will zostaje w Chicago miał się wyjaśnić tylko podobno mieli jakąś obsuwę i przesunęli to dalej,więc może właśnie na S3.
Skoro już zaczeli że go ktoś pobił to niech dokończa,licze na to;d
hahah lump ;d
No trochę za umięśniona chyba do takiej sukienki?sama nie wiem dziwacznie wyglądała.
Ale panowie nadrabiali :D to ja chce ten last minut,zazdroszczę tym ludziom w Chicago co sobie przychodzą i patrzą jak kręcą tam odcinki. widzisz ulicą a tu mija cię Ruzek,albo Jay,albo Antonio.
O gad....
hej a wciąż nie wiadomo czemu 5i6 odcinek dostajemy razem? nie żebym narzekała ale coś czuje że to jakiś podstęp :D
Myślałam, że wstawiłam linka dlaczego przesunęli :d
Upss.. My mistake :D
Już nadrabiam :
Remember when the premiere of “Chicago PD” was pushed back a week thanks to “Law & Order: SVU”? Well, it looks as though the “Chicago Fire” spin-off is going to make up for some of that lost time with a two-hour event of its own on Wednesday, October 28, which will in part get the episode counts between the two shows even once again. These are going to be technically thought of as two separate episodes, though it’s very well possible that there could be a certain degree of congruence between them.
These two episodes are going to be entitled “Climbing Into Bed” and “You Never Know Who’s Who,” and the synopsis below is probably great news for those of you who are Lindsay / Halstead fans:
“After a botched undercover job, Ruzek (Patrick Flueger) is under scrutiny by the new Street Deputy Crowley (guest star Barbara Eve Harris) who will determine his future with the unit. A suspicious person call turns into a murder investigation when Burgess (Marina Squerciati) and her temporary partner Price (guest star Travis A. Knight) discover the body of a dead man in an SUV. After Mouse (guest star Samuel Hunt) identifies the victim as the owner of a security company, the unit soon realizes there might be more to his story. Halstead (Jesse Lee Soffer) and Lindsay (Sophia Bush) take a step forward in their relationship.”
Aside from just ‘shipping the couple, one of the great things about Lindsay and Halstead is that they can help one another to overcome some of their demons, and in the process become stronger people in their own right. This is not one of those relationships where it is damaging for the two to be together; instead, it is far more symbiotic.
czyli..... ten ostatni wers to zapowiedz jakiejś emocjonalnej scenki między nimi ?:D
teraz to mnie zaciekawiłaś już całkiem! jak ja wytrzymam tydzień,nie wiem do czego odnosi się ten ostatni akapit :D do Jaya czy Erin odnośnie tego co przechodziła ostatnio?
Czyli dlatego że SVU miało premierę i PD przesunęli teraz mamy dwa odcinki?Nadal nie rozumiem dlaczego je mamy ? Nakręcili o jeden za dużo czy co ?
3x07
A DEAD KID, A NOTEBOOK, AND A LOT OF MAYBES"
THE DEATH OF A TEENAGED BOY EXPOSES CORRUPTION BEHIND THE WALLS OF AN AFFLUENT SCHOOL. - Intelligence sets out to find a missing teenaged boy who they believe poses a serious threat to the students at his wealthy school after finding disturbing drawings in his notebook. Meanwhile, Atwater (LaRoyce Hawkins) is eager to make a good impression on a prominent African American police Captain (guest star Eamonn Walker) and Olinsky (Elias Koteas) and Michelle (guest star Madison McLaughlin) find themselves in a difficult situation and turn to Ruzek (Patrick Flueger) and Burgess (Marina Squerciati) for help.
Jason Beghe, Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Sophia Bush, Brian Geraghty and Amy Morton also star. Guest starring Samuel Hunt, Yaya DeCosta, David Eigenberg, Brian White and Barbara Eve Harris.
CHICAGO PD"
"FORGET MY NAME" czyli chyba 3x08 :)
11/11/2015 AN INVESTIGATION IS LAUNCHED WHEN THE TEAM DISCOVERS THE BODY OF A GOVERNMENT OFFICIAL. - When Intelligence follows up on a tip Antonio (Jon Seda) and Halstead (Jesse Lee Soffer) received from a reliable informant about an upcoming drug trade, the team is shocked to discover the mutilated body of a man. Upon further investigation, the body is identified as a government official and when Olinksy (Elias Koteas), Ruzek (Patrick Flueger), Lindsay (Sophia Bush) and Halstead question the man's acquaintances they discover he had access to very important devices. Meanwhile, Burgess (Marina Squerciati) helps plan a surprise for Platt (Amy Morton).
Jason Beghe, Brian Geraghty and LaRoyce Hawkins also star. Guest starring Samuel Hunt, Oliver Platt, Christian Stolte, Andy Ahrens and Madison McLaughlin.