PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6358
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

Jak oglądać w dobrej kolejności te 3 serie?

Ja jestem na bieząco aktualnie odcinki są: Fire 11 PD 12 i Med 6.

Fire > Med > PD tak to oglądamy aby to miało ręce i nogi ?

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Dokładnie :) W tym pierwszym crossowerze, właśnie w takiej kolejności : Fire, Med i PD :)) Miłego oglądania...zapewniam cię - będzie się działo :)

ChicagoFireD

A jak nie jest to crossower to oglądamy MED, FIRE, PD ?

CaseyFIRE

Tak właśnie. Od nowego roku zamienili miejscami med z fire.

EkspercikCazzo

Dziękuję.

ChicagoFireD

Odnosnie tego nadchodzacego crossovera SVU i chicago pd. Jaki bedzie numer odcinka svu w crossoverze,niestety tego serialu nie ogladam wiec nie jestem zoorientowana?

ocenił(a) serial na 7
froggie_filmweb

s17e14 :)

ChicagoFireD

Zaczęłam oglądać Chicago med czy muszę obejrzeć resztę (Chicago Fire, PD) czy bohaterowie są jakoś powiązani?

ocenił(a) serial na 10
krystynalubicz8

Tak, bohaterowie są dość mocno powiązani i zdecydowanie lepiej ogląda się te seriale razem. Ja zaczęłam tak samo jak Ty, od lekarzy, ale poźniej odkryłam, że są dwa pozostałe seriale, więc szybko porzuciłam MED póki co, by zacząć oglądać we właściwiej kolejności.
Jeśli dopiero zaczęłaś MED, to polecam je na razie zostawić i zacząć Fire od poczatku, a po obejrzeniu 11 odcinka 2 sezonu Fire można zacząć oglądać PD (naprzemiennie z Fire). MED jest najnowsze, więc ono wchodzi dużo później. Warto sobie na filmwebie spojrzeć na daty odcinków poszczególnych sezonów i w ten sposób poznasz, jaka jest właściwia kolejność :)

ocenił(a) serial na 8
CaseyFIRE

ja zaczęłam od med. dopiero i jestem na bieżąco plus fire w połowie serii, nie wiem czy pd też oglądać? trzeba, to się wszystko łaczy, czy nie trzeba?

Miska84

Łączy. Ja oglądam teraz od 2 odcinków MED>FIRE>PD

ocenił(a) serial na 8
CaseyFIRE

Upewnijcie mnie proszę, czy się nie mylę. Z racji tego jakie odcinki niebawem wyjdą, powinniśmy oglądać MED (s1e11) > FIRE (s4e16) > PD (s3e16)?

PS. Skąd to wiecie, tak przy okazji? ;)

tuopazzo

W Stanach leci MED > FIRE > PD

wiec tak sie oglada u nas tez :D

CaseyFIRE

Dodam tylko że mnie denerwuje ten wątek Matta jako radnego i już zaczynają się czarne interesy i wszystko przeciw niemu ....

ocenił(a) serial na 8
CaseyFIRE

to mnie też wkurza, fakt.

ocenił(a) serial na 8
CaseyFIRE

Dzięki za info :D

CaseyFIRE

A nie można oglądać tylko PD ? Bo mnie tematyka o strażakach a tym bardziej o lekarzach w ogóle nie interesuje. Da radę obejrzeć tylko PD nie tracąc jakiś powiązanych wątków?

ocenił(a) serial na 10
Pijany_Mistrz

Da radę ;)

ocenił(a) serial na 9