PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6376
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

10 stycznia jest ostatni odcinek,przed zimową przerwą.
Derek Hass powiedział że przed tą przerwą ktoś zostanie postrzelone. Więc jak myślicie,kto to
będzie?

Patrząc na wszystkie postaci i obrażenia jakie kiedykolwiek mieli stawiam na Kim lub Alvina. Wy?

CPD

Ja też stawiam na Alvina :)

Jay dostał kulkę w jednym z odcinków Chicago Fire, Voight'a pobili, Erin będzie miała zderzenie z rowerem, Ruzek zarobił w kamizelke, Atwater właśnie miał swój odcinek. Kim w sumie też kiedyś oberwała jak udawała prostytutke w jednym z odcinków.

Myślę jeszcze, że to mógłby być Roman.

Kismet_

Po odcinku numer 6 też stawiam na Alvina, ale chyba bardziej przez tą sytuację z Romanem.
Wiem że to nie jest tego typu serial ale coś w stylu że ktoś go postrzeli i Roman mu pomoże mimo tego że ma do niego urazę. Nie wiem dlaczego,tak mi przyszło do głowy,z drugiej strony pasuje mi też Roman i sytuacja odwrotna.

Kalkulacja dobra, ale Jay dostał kulkę w innym serialu,nie tym. nie wiem czy to ma znaczenie, Antonio np był bardzo poważnie ranny zarówno w jednym jak i w drugim. No i mimo że Atwater miał swój odcinek to nigdy nic mu sie nie stało.
Szczerze liczę że Kulę zarobi Jay i to sprawi że Erin wróci do jednostki,albo w niej zostanie.. taki mój romantyczny kaprys,zupełnie nierealny.

Ale z tych którym nigdy się nic nie stało to typuje Alvina i wolę by to był on bo szkoda by mi było gdyby zmarnowali taką akcję na Romana lub Atwatera.

drarry55

też właśnie pomyślałam o tym, że mogliby postrzelić Alvina właśnie ze względu na to o co czepia sie Roman :D

Podoba mi sie też Twoja wizja z postrzeleniem Jay'a i powrocie Erin z tego powodu. Albo postrzelili by Voight'a, przecież on jest dla niej jak ojciec dla niego też mogłaby wrócić. Co o tym myślisz?

Kismet_

Kurde nagle wypłynęło wiele możliwości ;d

No dokładnie,Roman albo Alvin i taka sytuacja by nawet pasowała prawda?Dlatego przyszło mi to do głowy. Roman miałby rozterkę czy mu pomóc czy nie,z drugiej strony Alvin zamiast biec za kryminalista tym razem by został z Romanem. Fakt że Kim zostałaby chwilowo bez partnera ale wiadomo że pewnie w kolejnym odcinku każdy byłby już zdrowy prawie ;d

10 odcinek nazywa się ,,shouldn't be alone " dlatego wpadło mi do głowy że może Erin zgodzi się na ta ofertę bo widać że ją to jednak kusi skoro już nawet się pytała i jakby nie patrzyć wstępnie wygląda na to że weźmie tą pracę, no a tytuł kojarzy mi się z tym że ktoś gdzieś sam będzie i skutkiem tego będzie kulka... Na przykład Jay idzie gdzieś sam bo nie ma partnera chwilowo,czy coś w ten deseń?
Oh co do Voighta też możesz mieć rację,to zdecydowanie by ją skłoniło do powrotu do starej jednostki i mogłaby być piękna scena między nią a Hankiem.
Ale widok rannego Hanka jakoś i nie pasuje do jego wizerunku ale tylko dlatego że przedstawili go trochę jako takiego..nadczłowieka;d

Teraz to już nie mogę się zdecydować.
Hank i Jay pasują mi ze względu na prace Erin,a Roman i Alvin na ich historię. Według ciebie które jest najbardziej prawdopodobne?

drarry55

Obydwie haha ciężko jest mi sie zdecydować :P z obywdu byłabym zadowolona.

Nie wiedziałam o tytule 10 docinka, pasował do obu sytuacji. Np.mogłoby być tak, że Alvin oberwie i zajmie sie nim Roman, żeby nie był sam, może np będzie czekał z nim w szpitalu albo jakimś ciemnym i nieprzyjemnym miejscu, albo tym razem Alvin zostanie z postrzelonym Romanem zamiast lecieć za strzelcem.
Albo no właśnie, Jay bez partnera zarobi kulke. I Erin będzie sie obwiniać, że zostawiła jego i zespół. Albo to Erin dostanie (chociaż tego jakoś najmniej sie spodziewam) właśnie dlatego że będzie bez Jay'a.

Z Hanka to zrobili wręcz superbohatera :D ale mi tam to sie akurat baaaaaaardzo podoba, w ogóle całą tą postać uwielbiam.

Kismet_

Dokładnie tak! Tytuł bardzo do tego pasuje , no i to być może rozwiązało by problem Romana, bo widać że go to bardzo dusi gdy tylko widzi Alvina.
Wcześniej nie brałam go nawet pod uwagę ale teraz któryś z tej dwójki zdecydowanie pasuję. któryś z nich mógłby pilnować by drugi się nie wykrwawił podczas gdy przestępca by uciekał.

O Erin nie pomyślałam, mogłoby tak by ale wygląda na to że w tym tygodniu coś się jej przydarzy i jakaś tam krew się pojawi... to mogłoby nawet zaowocować że jednak zdecyduje się odejść prawda? Tylko że jakoś nie wyobrażam sobie by Jay'a nie było z własnej woli przy niej. jakby zarobiła kulkę to myślę że to tylko by ją bardziej popchnęło do odejścia niż zostania według mnie? Sensownym powodem do zostania jeżeli w ogóle będzie tak możliwość jest kulka Jay'a albo Hanka.
Nie sądzę by było tak pięknie byśmy dostały to czego chcemy ale mam cichutką nadzieję;d No byleby nikogo nie zabijali! Umierać ktoś może ale w ostateczności musi przeżyć:D

Ja Hanka początkowo nie lubiłam ale teraz doceniam jego postać i przyznać że gdyby był inny,normalny serial nie byłby taki ciekawy. Jego skomplikowane relacje z całym zespołem i metody sprawiają że postać jest niebywale ciekawa i oryginalna. Ale tak zrobili z niego takiego super bohatera dlatego nie umiem sobie wyobrazić leżącego,słabego i zasypiającego Hanka na ziemi z krwią wypływającą z ciała gdy ktoś mówi by nie zamykał oczu,trzymał się i tak dalej:D

I pomyśleć że dowiemy się prawdopodobnie dopiero w grudniu i to zaraz przed przerwą i będziemy musieli czekać bóg wie ile na powrót ;d

CPD

Zdecydowanie, Erin.

araresz

Kulkę dostanie męski bohater podobno, jeden z tych młodszych, czy to prawda nie wiem ale takie spoilery wyciekły :)