PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6376
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

Jako facet, raczej nie jaram tymi romantycznymi wątkami w serialach, a dużo ich oglądam. Jednak jeśli chodzi o tych dwoje, to nie wiem czy to ja, ale między nimi jest niesamowita chemia. Już w dawnych odcinkach Chicago Fire to czułem, a dziś przy tym ich pocałunku, miałem ciarki. WTF?

d_devil_2

Ja się nimi jakoś nie jaram. Pocałunek nie zrobił mnie wrażenia bo wiedziałam że spojlerów co się stanie. Wolałam chemię między Lindsay i Halstead'em ( dla mnie tp było to coś). Fakt ze było widać już w Chicago fire, że podoba się Severaidowi, ale on leci ma każdą i zalicza każdą i pewnie nie będzie jej traktował poważnie. Wciąż liczę że kiedyś połączą Lindsay i Halstead'a

olcia1719

Severide zalicza laski, bo może, ale nie znaczy, że każdą traktuje nie poważnie. Z Renee był związany i to ona go zdradziła(dziecko przecież nie było jego), poza tym wyjechała do Hiszpanii, więc może facet szuka stabilizacji, najmłodszy już nie jest, a że robi to aktywnie to co z tego? :)

d_devil_2

Renee go nie zdradziła bo przecież rozstali się przed jej wyjazdem do hiszpanii, a on mial z nią też jechać ale się rozmyslil , więc tu nie ma mowy o zdradzie. No robi to aktywnie i to mu pasuje wątpię że będzie w poważnym związku, zwłaszcza że jego była narzeczona go zdradziła i to od tego momentu on śpi z kim popadnie

olcia1719

Być może to pokręciłem, ale pomijając wątek "zdrady", to nie zanosiło się aby chciał ją zostawić, tylko ona wyjechała, owszem miał z nią jechać, ale tam jest jego życie, więc daj chłopakowi szansę, bo jak by nie patrzeć, to ona go zostawiła dla pracy.

d_devil_2

no tak ale ona wiedziała ze będzie jechać od prawie samego początku gdy zaczęli się spotykć jak i nie wcześniej i on też o tym wiedział( wogóle to miałam wrażenie ze Kelly chciał niby z nią jechać ale bardziej liczył na operację w hiszpanii) Dobra juz nie ważne:) Zobaczymy co wymyślą z nim i Lindsay

ocenił(a) serial na 8
olcia1719

Pomijając fakt że może i go nie zdradziła ale już wspomnieć o tym że to nie jego dziecko mu nie raczyła ,wręcz wmówiła mu że to jego. ( BITCH !) to lubię Erin i lubię Jaya ale w takich jednostkach nie może być par.. oni są wiecznie narażeni na ostrzał i uczucia spowodowałyby ich złe reakcje..

A że Erin fajna laska a Severide to ciacho ( i do tego mój ulubieniec z Chicago Fire) i faktycznie chemię można wyczuć to ja tam się cieszę i życzę im szczęścia :p

Arena26

Poza tym taki wątek, byłby szalenie ciekawy. Para z dwóch różnych seriali, ja czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Jaya lubię, ale denerwują mnie w serialach takie oczywiste związki, dlatego dla mnie Halstead i Lindsay nie powinien mieć miejsca. Podobnie było w Chicago gdzie chyba od pierwszego odcinka było wiadomo, że Dawson i Casey pomimo wielu zawirowań, scenarzyści będą pchać ich w swoje ramiona. Nie lubię takich zabiegów, wolę jak relacje budują się w trakcie serialu, ale cóż tak jest w wielu serialach

ocenił(a) serial na 7
olcia1719

Ja także liczę, że gdzieś tam, kiedyś jeszcze powróci wątek Erin i Jaya. Lubię tego gościa i tworzą fajny team ;] No i jest między nimi coś. Nie mówię, że ma to być już i teraz, ale mam cichą nadzieję, że może powróci ten temat w drugim <albo trzecim, jeśli będzie> sezonie :)

A co do Lindsay i Severide'a, to oczywiście ładna z nich para. Kelly lubi skakać z kwiatka na kwiatek, ale wydaje mi się, że to będzie coś trwalszego. Może nie forever, ale podejrzewam, że trochę mogą ze sobą pobyć. I dobrze, bo to całkiem ciekawe, taka przeplatanka pomiędzy serialami. No, ale zobaczymy, jak to dalej się potoczy.