Serial ok - wydaje się, że będzie miał wyższy poziom od Chicago Fire, zobaczymy co dalej. Szczerze jednak wolałbym kontynuacje Chicago Code niż Chicago PD :P
Chicago Code musiało nie być tak dobre skoro skończyło się na jednym sezonie :P Myślę że PD dłużej pociągnie :D
Jest wiele seriali które zostały anulowane po pierwszym sezonie, czy nawet po kilku odcinkach... i Chicago Code do nich należy :) Proponuje obejrzeć. Teraz, z perspektywy czasu ten serial przypomina mi takie House of Cards ale na mniejsza skalę i z gliniarzami :P
a nie uważacie za trochę dziwne, to że Voight jest teraz dobrym gliną? (tylko sprawia wrażenie złego), w końcu on chciał dosłownie zabić Casey'a :P
Bo on tak chronił rodzinę, czyt swojego syna wszelkimi możliwymi sposobami :P a czy znowu z niego taki całkiem dobry glina, nie powiedziałabym :)
hehe, troszczy się o swoją ekipę, nadstawia karku dla tego chłopaka z gangu, broni Chicago
PS. swoją drogą ciekawe czy zobaczymy więcej tego jego syna
O tego chłopaka z gangu zadbał raczej nie jak dobry, super glina. Trochę się jednak po pastwił na tym gangsterem :P
Wydaje mi się, że chyba w następnym albo jeszcze kolejnym odcinku ma też pojawić się znowu jego syn :)
Wlasnie skonczylem ogladac 1 odcinek i na poczatku dziwne odczucia mialem co do Voighta. Po akcji z Chicago Fire dla mnie jest to brudny glina. Co zreszta bylo widac i w tym odcinku. No ale nie zmienia to faktu ze serial moze byc nie gorszy jak Chicago Fire bo lepszy to raczej nie bedzie. Zobaczymy co bedzie dalej.