PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6439
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

tutaj możemy wrzucać i dyskutować o wszystkim co znajdziemy na temat S3. Chodzi mi o spoilery rzecz jasna.
Ja dziś znalazłam takie dwa. Są po ang i są to pytania które fani zadali Derekowi który zajmuje się pisaniem Fire i PD.

1.will jay's army background become something we learn more about in s3? > Yes, that will come to the forefront.

2.what's in store for Lindsay next season > She's gonna have to wrest her life from the influence of Bunny.

Więc, więcej Erin,możemy domyślać się że powoli(jakoś) wróci do jednostki i uwolni się od tego jęczenia po kątach xd

No i Jay i jego przeszłość w armii,tego jestem ciekawa,może dokończą opowieść którą zaczął Mouse gdy podpisywał papiery u Platt?

guzik_misia

Kolejne pytania i odpowiedzi od twórcy PD

1)how should j prepare for ChicagoPD ? > Have these(zdjęcie defibrylatorów) warmed up and on standby... CLEAR!

2) Should I stop hoping for Linstead car sex? > Seems uncomfortable. When you have a nice sofa at home...

3) linstead? > Shortest question ever! Their relationship is headed to a new place.

4) Any Kickass burgess & Lindsay scenes in S3? > They're in a bit of separate orbits but we should do this at some point.

5) will we see Antonio&casey bonding over Casey pending fatherhood with gabby? > There is a powerful Antonio/Casey scene.

ocenił(a) serial na 10
drarry55

Tak poza spoilerami :D
Jesse i Soph są razem :p Więc nie będą mieli problemu w serialu :D

guzik_misia

Wiem,znaczy ostatnio coś było słychać że chyba zerwali,ale nie wiem czy to prawda bo nadal mają wspólne zdjęcia to z wesela,to z wypadu nad wodę więc to chyba nie była prawda. Świetnie razem wyglądają choć jak dla mnie jedna sceny w serialu kiedy byli razem, 2x12 była okropnie sztuczna że aż oglądałam ją z 3 razy.
Ale poza tym fantastycznie razem grają.

guzik_misia

Ale widziałam dziś rano zdjęcie jak ktoś im na mieście zrobił razem,słodcy są :)

ocenił(a) serial na 10
drarry55

kolejny sneak peek :D :
https://www.youtube.com/watch?v=wBiuBT-Y0Xw
Jeszcze troszkę :D

guzik_misia

Jesteś jako glina czy chcesz ratować chłopaka...
no no no teraz to nie wiem jak Hank zareaguje na Linstead :D
jeśli znów zacznie wygrażać że ich zwolni to chyba stracę wiarę w ludzi....
skąd ty wynajdujesz te sneak peeki?!
tutaj mam kolejny :)

https://www.yahoo.com/tv/7-questions-and-1-dirty-joke-with-chicago-pds-153048592 .html

Nie mogę uwierzyć w to co widzę, Ruzek taki przyjaciel!
nawet jeśli martwi się o Burgess to wow... zostawiłby tak Jaya,albo jego życie powierzył jakiejś innej glinie która go nawet nie zna?!
Wow..co za d.....

ocenił(a) serial na 10
drarry55

No Ruzek też mnie wkurzył... A podobno związki nie powinny wpływać na działanie jednostki.

A takie nowości same mi w łapki wpadają :D Czekam teraz na odcinek :D A nóż wypłynie do sieci szybciej ;))

guzik_misia

treść co za duża z niego. jak rak robi to kim chyba nie ma co szukać na gorze.moze hank mu nawet o tym powie. mam nadzieje.
byłoby super ale adam mógł pomyśleć że skoro hank ma taką próbkę to wątpię by zaprosił kim znów na górę. uwielbiam ją ale trochę mi ona i tak nie pasuje. za miękka jest; d
rozumiem ze się martwił ale jego kolega jest torturowany a on nie chce pomóc. jestrm tak zbulwersowana adamowa postawa ze zaczęłam się jakac; d
nie sądzę by miał problem by wysłać jaya albo nawet Erin na pomoc gdyby to kin tan była a nie Jay. samolub. mam nadzieje ze ktos mu powie ładne słowa o tym. ale pewnie marna nadzieja. Jay tez się pewnie nie dowie a znajac jego dobra dusza to i tak zaraz by wybaczyć. nie wiem czemu ale Jay biega za wszystkimi a mu dają zimne ramię!
tak z innej beczki czytalam ze voight po ciężkich słowach w końcu da green light tam gdzie trzeba !!