PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588905}
6,5 6,3 tys. ocen
6,5 10 1 6280
Chichot losu
powrót do forum serialu Chichot losu

Irytujące jest to, że zapowiedzi w TVP 1 na temat tego serialu przedstawiają prawie całą historię tak szczegółowo, że aż odeszła mi ochota na oglądanie go..
Brakuje mi już tajemniczych trailerów, zapowiedzi które zachęcają widza do tego, aby rzeczywiście zasiadł przed telewizorem w dzień premiery i się dowiedział o co chodzi ( w tym przypadku ) z chichotem losu, jaka miłość i historia się za tym kryje.
Cóż, może właśnie o to chodzi w dzisiejszych reklamach, aby widz się przypadkiem nie rozczarował przed telewizorem...

jullson

Ten serial to po prostu klon innych badziewi. Ładna pani + pan , którzy się początkowo nie znoszą potem zakochują się w sobie - jest
bogata elita mieszkająca w apartamentach w centrum miasta - jest , szalone bachory - są , obsada zawierająca pseudo aktorów - jest.
Innymi słowy kolejny raz męczy się widza opowieściami o młodych , bogatych i wykształconych , mających gówniane problemy.

Nic dziwnego ,że bez oglądania tego serialu wiesz co będzie. Takie dzieła jak "Chichot losu" są przewidywalne ,aż do bólu.

ocenił(a) serial na 8
marcintkz

ja muszę najpierw obejrzeć kilka odcinków żeby stwierdzić cokolwiek :) serial ma mieć również wątek kryminalny :)