W jakich czasach akcja serialu się dzieje? Obstawiałam lata 70/80, ale w jednym odcinku pojawia się smartfon co wskazuje na współczesne
Od pierwszego odcinka myślałem że to się dzieje 70/80 właśnie do tego momentu kiedy zobaczyłem iphone ... no ale to i tak wszystko nadal wyglądało jak tamte lata. Była też scena jak Ambrose miał laptopa na schodach wiec faktycznie ciekawy zabieg.
Zle myslaes, tam nie ma nic z lat 80. Na samym poczatku pierwszego odcinka pada kwestia o Adwokacie diabla.
Tworcy chyba nie mogli sie zdecydowac, zostawili ten telefon, ale cala reszte jakos tak sobie znikli, nie ma sprzetu medycznego, nowoczesnych samochodow, dronow, samolotow, usg, kolorowych filmow i tv, a wiekszosc postaci ubiera sie ala lata 60, karetki tez sa z tego okresu.
A jednoczesnie nauczycielka zamiast nosic seksowny, francuski prochowiec, szweda sie dziwnym ubiorze ala lalteks czy skora... Mezczyzni, jezeli sa pokazywani, to nie nosza sie na modle lat 60 ani 80, tylko moze 90. A Ambros ubiorowo, to jaka totalna porazka - podkoszulek i zamszowa marynareczka ble.