PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

oglądam właśnie ostatnie dwa odcinki na FOXlife ...sezonu szóstego...te z tym mordercą wbiły mnie w fotel...nie mogę doczekac się siódnego sezonu na FoxLife

ocenił(a) serial na 10
nihooya

na FoxLife to trzeba bedzie jeszcze długo poczekać na 7 sezon, nie lepiej oglądać na necie ??? wiekszość z nas jest juz po 10 odcinku :-) lektor na FoxLife zabija sens niektórych akcji skracając tłumaczenie,

achna4

wiem że zabija sens :)Mieszkam za granicą już od kilku lat i oglądałem ,oryginalnie w telewizji ale mam teraz telewizję N i jakoś tak siedzę i oglądam :)

nihooya

Na Foxlife zwykle puszczają najpierw poprzedni sezon, zanim puszczą kolejny. Teraz skończyli 6 sezon Grey'sów. Niedługo skończą 3 sezon Prywatnej Praktyki i pewnie puszczą kolejne sezony ;p Pewnie będzie tak jak w zeszłym roku, że te seriale był jeden po drugim. ;]

ekoderka

Na Fox life od dzisiaj w porach nadawania Grey's-ów będzie nadawany piąty sezon Kancelarii adwokackiej więc na 7 sezon GA będzie trzeba trochę poczekać.

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

Szkoda ze odrazu nie bedzie 7 sezonu;/ OglAdam też Gotowe na Wszystko i po powtórkach 6 sezonu zaczeli nadawac 7 i myślałam że tak będzie tez z Chirurgami.

ocenił(a) serial na 10
kimkim

ja również ostatnio oglądałam finał 6 serie na fox life . Oglądałam go już po raz 3 i znowu strasznie go przeżywałam. :) Jestem jak większość z was na 10 odc 7 serii i czekam z niecierpliwością kiedy pojawi się następny odcinek na internecie. W ten czas właśnie oglądałam sb 6 sezon na fox life. Zgadzam się z wami ze lektor zabija sens niektórych akcji co strasznie mi się nie podoba. ;/ Co nie oznacza że się nie wzruszyłam się kolejny raz oglądając finał 6 serii w telewizji :)

alexxa

a ja wyłem jak bóbr kiedy Dr.Bailey razem z tą pacjentką siedziały na korytarzu z tym lekarzem a on umierał...:( te 2 odcinki strasznie mnie poruszyły ,to był koszmar...nigdy jeszcze tak nie miałem oglądając serial...czekam z niecierpliwością na 7 season :)

ocenił(a) serial na 10
nihooya

ja dzisiaj tez obejrzałam ostatni odcinek 6 serii i ta scena przy windzie z dr Bailey ...brak słów tak sie poryczałam...

ocenił(a) serial na 10
achna4

Bardzo wzruszające były te ostatnie odcinki ale mnie rzeczywiście widzieć bezradną Bailey i jej rozpacz było okropne ale mnie najbardziej poruszyła utrata dziecka Meredith

ocenił(a) serial na 10
kimkim

dla mnie wszystko było mega smutne cały czas płakałam . :( dla mnie ważną i wzruszającą chwilą była ta w której dr. webber stoi z tym policjantem i nagle dostają te wszystkie pomieszane wiadomości od lekarzy ze szpitala. Nie dość że cały czas płakałam to w tej chwili ryczałam jeszcze bardziej. Bardzo smutna chwila była również gdy Meredith straciła dziecko i ten moment w którym mówi do mordercy żeby ją zabił. : (