PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123000
6,7 10 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

??

ocenił(a) serial na 9

W styczniu?? Dlaczego tak?

ocenił(a) serial na 7
blondi139

Podejrzewam, że jest to zabieg, który zastosowali już podczas poprzedniego sezonu. W jego trakcie robią dłuższą przerwę między odcinkami, wydłuża się emisja całego serialu i dzięki temu krócej czekamy na nowy sezon.

ocenił(a) serial na 8
blondi139

Zawsze pod koniec listopada są przerwy, w każdym serialu. Przecież aktorzy też mają swoje życie, a nie tylko ciągła praca na planie ;)

ocenił(a) serial na 9
kropkaaa

Tyle czekania....No ale, warto więc poczekam :)

ocenił(a) serial na 10
blondi139

No kurde taki dobry odcinek a tu dokonczenie dopiero 5 stycznia? Buuu :(

ocenił(a) serial na 9
mmulewska

Twórcy wiedzieli kiedy zrobić przerwę, sadyści ;)

blondi139

Chciałam powiedzieć, że mnie się to zupełnie nie podoba. Jestem przeciwna takim konwencjom.

ocenił(a) serial na 10
zniewolona_wolna

Nie chodzi tu o urlopy aktorów, ale o święta w stanach. Ostatnio było święto dziękczynienia w dzień normalnej emisji chirurgów, a niedługo święta i producenci sądzą, że w tym okresie ludzie wolą siedzieć z rodziną niż przed telewizorem.

Kerle

Doprawdy? a może chcą inne emocje po prostu kreować?

zniewolona_wolna

Po pierwsze: chcą zrobić przerwę, żeby dociągnąć to kwietnia, czy maja.
Po drugie: specjalnie dali taki odcinek i ucięli w tym momencie, żeby każdy nie mógł się doczekać kolejnego odcinka.
Po trzecie: chcą zrobić przerwę świąteczną aktorom.

Myślałam, że rozszarpie Shondę, iż urwała w takim momencie: chciałabym dowiedzieć się jaka będzie reakcja Altman, jej zachowanie w stosunku do Yung i całego świata, itd.

ocenił(a) serial na 10
Anchelee

Jaki urlop, przecież odcinki są nagrywane z dużym wyprzedzeniem, pewnie już koniec sezonu robią.

Kerle

Och, doskonale o tym wiem Kerle, ale niestety ich to nie obchodzi :). A po za tym może chcieli zrobić sobie przerwę przed 9 sezonem.

Anchelee

Po tej przerwie pewnie akcja potoczy się z perspektywy kilku miesięcy jak Altman jest w głębokiej żałobie albo rzuca chirurgię -.-

zniewolona_wolna

oo dokładnie ! a takie coś będzie beznadziejne,chciałabym zobaczyć całą tą jej reakcje na gorąco,jak wpada w szał,co zrobi Cristinie itd. Przesunięcie akcji o kilka miesięcy/tygodni będzie okrutne,szczególnie,że ostatni odcinek był tak emocjonalny i niewyjaśniony.

SmallCrime

A nawet jeśli nie przesunął, to ja ją i tak będę psychicznie odczuwać. Tyle czasu a ona nadal przeżywa? No tak jakoś nie pasuje mi ta przerwa i już.

ocenił(a) serial na 8
zniewolona_wolna

Mogą zrobić z perspektywy kilku miesięcy z retrospekcjami bohaterów, to mogłoby być ciekawe, albo po prostu zaczną tam gdzie ucięli i tyle. A tak swoją drogą wydaje mi się czy jest to ostatni sezon?

kingak2

Podobno i Ellen i Patrick nie chcę grać dalej. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
zniewolona_wolna

w 10 odcinku twórcy chcą pokazać jak mogłyby wyglądać losy bohaterów, gdyby pewne wydarzenia potoczyły się zupełnie inaczej np. co by było gdyby Addison została z Derekiem albo co by było gdyby matka Mer nie zachorowała .. ;)

Karolina_Majda

to jest coś! a to pewna informacja?

ocenił(a) serial na 10
zniewolona_wolna

tak . http://chirurdzy.blog.onet.pl/ .
proszę :) .

ocenił(a) serial na 10
Karolina_Majda

no więc jeżeli chodzi o ten odcinek z Adii i z alternatywną rzeczywistością chirurgów , to on będzie dopiero w lutym ^^ . natomiast 10 odcinek będzie opowiadał o czyś innym ( opis i zdjęcie z tego odcinka są na stronie którą podałam wyżej :) )
Od 11 stycznia 8 sezon możemy zobaczyć na FOX Life ^^ już nie mogę się doczekać ;p .

ocenił(a) serial na 10
zniewolona_wolna

oby jednak było jeszcze kilka sezonów. :(

ocenił(a) serial na 10
trzydrzwiowa

Ma być 9 sezon ^^ .

Ellen i Patrick podpisali kontrakt na ten sezon .
Natomiast jeżeli chodzi o 9 sezon , to są informacje że Patrick ma się pojawić tylko w kilku odcinkach ..

ocenił(a) serial na 10
blondi139

Oj tam, zawsze tak było w przypadku amerykańskich seriali ;) Np. w pierwszym sezonie Glee przerwa trwała.... 4 miesiące! Więc naprawdę nie ma na co narzekać ;)

ocenił(a) serial na 10
regi6699

troche przesadzają z tą przerwą,ale trudno sie mówi