PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

13x23

ocenił(a) serial na 9

Boże czy oni sobie z nas jaja robią?!?! Cały sezon trzeba było czekać by Mer i jej drama przeszła po Dereku i nagle gdy wydaje się ze wszystko będzie ok, była dziewczyna Nathana żyje?! WTF?! Shonda mnie już tak denerwuje co robi z tym serialem, zresztą oglądam inne jej seriale i tam też widać że nie wie co zrobić!

ocenił(a) serial na 10
pmkfsaa

Biedna Meredith, ale o ile pamiętam to Nathan chyba nie kochał za bardzo tamtej, bo ją zdradził i ona się dowiedziała i w gniewie wsiadła do tego śmigłowca, chyba że coś pomieszałam. Co nie zmienia faktu, że miał potężne wyrzuty sumienia. Mam nadzieję, że w ostatnim odcinku rzucą jakieś pozytywne światło na tą historię i dowiemy się co ze Stephanie.

ocenił(a) serial na 7
pmkfsaa

Pieprzyć Megan, Edwards wymiata xD I chociaż raz to nie Mer jest w centrum chaosu. Ah i mały smaczek...Alex Stevens...poważnie??? xD

ocenił(a) serial na 9
Tookasumi

Seriously ?! o tym samym pomyślałam hahaah :D

Tookasumi

Mam nadzieje, ze z Edwards bedzie wszystko ok, jest moja ulubiona postacia

ocenił(a) serial na 9
pmkfsaa

czy tylko mi się wydaje czy Shonda chce zrobić parę z Averego i Pierce? ;///

ocenił(a) serial na 7
Tibby1996

Też odniosłam takie wrażenie...bardzo zły pomysł...osobiście wolałabym z powrotem parę Edwards&Avery ;) a Pierce niech sobie znajdzie jakiegoś przystojnego pielęgniarza z pediatrii albo dermatologa, niech ktoś ukoi jej nerwy, bo w tym sezonie plącze się niczym zagubiona nastolatka -.-

ocenił(a) serial na 9
Tookasumi

Ja bym go wolała z Kepner, ale serio nawet może być Edwards, bo Pierce mnie strasznie denerwuje

Tibby1996

a przeciez Kepner i Avery spali ze soba w tym odcinku z jego ojcem i jakos cisza od tamtej pory czy sie zeszli itp.

ocenił(a) serial na 9
mania19

ja nie wiem czy w tym serialu robią to specjalnie,ale przecież oni od tamtej pory nie mieli ŻADNEJ wspólnej sceny xd

Tibby1996

no wlasnie, a teraz jakies zwierzenia sobie Avery z sepleniaca Pierce robia, jezuuu jak mnie wkurza jej seplenienie

Tookasumi

Pierce z tym swoim seplenieniem nie powinna miec nikogo haha