PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wie ktoś może czy 4 seria,na polsacie będzie leciała tylko w soboty,czy tez może w tygodniu??

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

użytkownik usunięty
SmallCrime

wg mnie i mojej gazety z programem tylko w soboty. ps. nie moglas sama tego sprawdzic w jakiejkolwiek gazecie albo programie w necie??

ocenił(a) serial na 10

no raczej na 99 % w sobote ale po 2 odcinki wiecc git ;> przynajmniej w tym tygodniu sa 2 :))

agao2102

tzn dzisiaj są dopiero pierwsze dwa odcinki 4 serii Chirurgów?
hmm w sumie fajna pora i dzień, dobrze, że zajrzałam na forum bo bym przegapiła :D

ocenił(a) serial na 10
Paz_Vega

taak dzisiaj sa 2 pierwsze odcini 4 serii :))))))

ocenił(a) serial na 10
agao2102

W reklamie kilka godzin przed emisją mowią o nowym sezonie a pokazują urywki z 5 (m.in. Christina z Owenem). Moze to jakiś dobry znak i będą oba :)

użytkownik usunięty
kardines2

no skoro pokazuja urywki sezonu 5 to widocznie go wykupili. bo inaczej nie mogliby tego pokazywac. moze puszcza jeden za drugim ;) tylko pora i dzien emisji moglyby sie nie zmienic. odpowiada mi tak jak jest teraz ;) no i 2 odcinki ;) tylko szkoda ze tak duzo reklam daja i maja okropnego lektora :/

ocenił(a) serial na 10

no jakby byl 5 seozon to miodzio ! :)) ale lektor jest tragiczny.

ocenił(a) serial na 10
agao2102

o mamo, a ja np. uwielbiam tego lektora! jak on czyta to tak jakoś intonuje te wyrazy, nie drewniany jest.

ocenił(a) serial na 10
Doris_8

Jakoś się specjalnie nie zachwycam nim, ale potwierdzam, świetnie czyta, dobrze moduluje głos, dobrze nim operuje [co za ironia w nawiązaniu do serialu o jakim rozmawiamy xD].

kardines2

może coś im sie popitoliło i myślą, że to z 4 sezonu :P
ale jestem zadowolona, generalnie Polsat w jesiennej ramówce /w porównaniu do TVN/ ma bardzo dobre godziny emisji seriali(amerykańskich tych co oglądam), bynajmniej mi one odpowiadają a to dlatego bo jakbym miała ściagać all na komputer to nic innego bym nie robiła tylko serial za serialem :D a tak to jednego dnia Chirurdzy,drugiego Kości zaraz Gotowe na wszystko będą i jest git, nie trzeba się martwić, że się uśnie bo jest za późno, nie trzeba się użerać z nocnymi maratonami reklam, które są nie do zniesienia a te dzienne to jeszcze ujdą :)

ocenił(a) serial na 10
Paz_Vega

Jestem dopiero pierwszy raz po 4x01 i 4x02...i bardzo mi się podobały. ;)

Nie pozostało teraz nic innego niż czekać na kolejne dwa; a co do Cristiny z Owenem w zwiastunie, to zauważyłem to samo, nawet napisałem do redaktorek Popcornera, że Polsat reklamuje 4 sezon scenami z piątego...lol.

Czwarty sezon skończą emitować przed świętami. Będę bardzo zadowolony jeśli piąty zaczną emitować od nowego roku - poprawiliby sobie trochę tą nadszarpniętą poprzez zwlekanie z emisją czwartej serii reputację.

Arno

Byłoby super, gdyby zaraz po 4 dali 5 sezon. Nie mam czasu ściągać seriali, pozostaje mi tylko czekać na łaskawość Polsatu ;p.
Tak w ogóle to 4 sezon zapowiada się świetnie, dzisiejsze odcinki były mega ciekawe, tylko ta Lexie...skopałabym jej tyłek, wkurza mnie niemiłosiernie...

Zgadzam się tez z tym, co pisał ktoś na górze- godziny emisji są bardzo dobre, dni zresztą też. W soboty "Chirurdzy", w niedzielę "Kości"...oby tak dalej ;D.

SmallCrime

Że pozwolę sobie tak delikatnie zwrócić wam uwagę - tak przeżywacie pojawienie sie na Polsacie 4 sezonu Grey's Anatomy, a tu musze was chyba zasmucic że jesteście troszkę do tyłu - 24 września rusza 6 sezon ;)
ale nie martwcie się - każdy ma swoje tempo :D

ocenił(a) serial na 10
Julitah

Julitah, sądzisz, że wszyscy sa niedoinformowani?
Sorry, ale ja wiem o starcie 6 sezonu...ale czekałem na łaskawy Polsat, bo nie chciało mi się ściągać, bo ściągam generalnie jeden serial na bieżąco i w roku szkolnym mi to wystarczy, bo i tak pełno seriali mam w TV...po prostu nie mam czasu na ściąganie, zwłaszcza, że mam wolny internet.
Wystarczy? Ofc czekam na premierę 6 serii...dwugodzinną, w której ktoś...żeby nie spoilerować - a jednak wiem co się dzieje. ;)
Każdy ma swoje tempo, ale to nie znaczy, że są oni gorsi...

użytkownik usunięty
Arno

o tego lektora to nie chodzilo mi o jego glos itp. tylko o to ze jego tlumaczenie jest tragiczne. w sumie nie wiem czy on to tlumaczy czy tylko czyta ale ci tlumacze naprawde potradia tak schrzanic odcinek ze zyc sie odechciewa :/ najlepsze zarty i teksty potrafia tak przeksztalcic ze nie oddaja juz tej samej tresci i nie wydaja sie tak smieszne i istotne :P na jego glos i ton jakos nie zwrocilam uwagi

ocenił(a) serial na 10

Najbardziej raziło mnie wyrażenie "pierwszy rezydent"...nie łatwiej jest powiedzieć "szef rezydentów" albo "główny rezydent" ? ; p

Arno

"Że pozwolę sobie tak delikatnie zwrócić wam uwagę - tak przeżywacie pojawienie sie na Polsacie 4 sezonu Grey's Anatomy, a tu musze was chyba zasmucic że jesteście troszkę do tyłu - 24 września rusza 6 sezon ;)
ale nie martwcie się - każdy ma swoje tempo :D "

Jezu, piszesz jakby ktoś, kto nie ściąga najnowszych odcinków z neta był co najmniej idiotą, który nie ma pojęcia, że w Polsce zawsze są puszczane amerykańskie seriale później niż w USA.
Co z tego, że rusza 6 seria? Nie każdy ma czas siedzieć przed komputerem i oglądać, istnieje coś takiego jak SZKOŁA, która zabiera mi np.: 3/4 dnia, więc zostaje mi tylko czekać na Polsat.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Musze Was chyba zmartwić (tych, którzy oglądają premierowo odcinki w Polsacie) - Polsat chyba ma w 4 literach widzów...i prawdopodobnie w najbliższą sobotę pokaże odcinki 4x05 i 4x06, a nie zaległe odcinki 4x03 i 4x04, które nie zostały wyemitowany w zeszłym tygodniu z powodu meczu siatkówki...Czy może jednak były emitowane? Ktoś z Was coś o tym wie? Bo ja nie kojarzę, żeby je puścili...

ocenił(a) serial na 10
Arno

Zapomniałem napisać czemu taki wniosek wysuwam - programy telewizyjne to jedno, zaś zwiastun na stronie Polsatu to już co innego - a są tam sceny z odcinka 4x06...

Arno

wiesz co leciało coś ale wcześniej niż normalnie, tylko nie umiem Ci powiedzieć czy to były dwa odcinki czy jeden bo musiałam wyjść.

ocenił(a) serial na 10
Paz_Vega

Dzięki, Paz_Vega za odpowiedź! Bo już myślałem, że Polsat znów olewa widzów...ja akurat byłem poza domem i nawet spoznilem sie na tą standardową porę emisji bo sie zasiedzialem i bylem ok. 16 w domu no i ofc wtedy Chirurgów nie było...mogli chociaż jakieś info dać, ale dobrze, że nie pomineli [prawdopodobnie] odcinków.

Arno

Ostatnio był tylko jeden odcinek...mam nadzieję, że jutro wyemitują ten jeden zaległy :/.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Na 99.9% nie wyemitują zaległego 4x04...;] W programie jest 4x05 i 4x06...i tak samo z tych epów są sceny w zwiastunie.
Chcecie linka do niego? ;p

Arno

Chyba jednak wyemitowali ten zaległy...przynajmniej ja nie zauważyłam luk w fabule ;).

Tak przy okazji- 4 seria jest genialna, tylko nie mogę znieść Lexie, co za wkurzająca postać ://.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Wyemitowali, wyemitowali jednak. ;)
Za co plus.
Jednak zwiastun był do 4x05 i 4x06, przez co wprowadzili drobne zamieszanie. ;P
Jak teraz dadzą do 4x07 i 4x08 to niedobrze...niech zrobia nowy do 4x06 i 4x07.

użytkownik usunięty
Arno

fuuuuuuuccckkkkk!!!... przegapiłam! :(((

o jakiej godzinie to leci?

btw... ma ktoś może całą czwartą serię i chciałby się podzielić ? ;>

generalnie w soboty o 15.45 są dwa odcinki ale trzeba to kontrolować na bieżąco bo ost jak była siatkówka to puścili wcześniej a teraz patrze w program TV i nie ma Chirurgów w sb ramówce tylko F1 :/

użytkownik usunięty
Paz_Vega

dzięki :) tylko szkoda, że przegapiłam pierwszych kilka ;/