jakie sa wasze wrazenia po odcinku?
jak dla mnie odcinek super...
SPOILER
Odcinek skupial sie tym razem na Shepardzie, moim zdanieem odcinek super-cala ta operacja i ten guz to jakis kosmos, wiadomo, ze jest to tylko film, ale podobala mi sie ta jego odwaga-podjecie sie operacji nieoperowanego guza bylo niesamowite:P
Najbardziej podobala mi sie w tym odcinku Lexie, naprawde akcja z pielucha smieszna, ale tym samym pokazalo, ze stac ja na poswiecenie i nie obchodzi ja to co jakis kolo z Marcy Wast powie! I dobrze niech tak dalej trzyma, bo jak dla mnie jest super postacia i jak jej na poczatku nie lubilam, to teraz uwazam, ze jest swietna osoba.
Sprawa z Izzy ehhh... Wiadomo, ze aktorke jakos musza usunac z tego serialu, ale szkoda mi Kareva, bo przeciez tez wiele dla niej poswiecil i jednak kocha ja, a ona odeszla nic nie mowiac i nawet nie pojawila sie na terapii-takie zaprzepaszczanie zycia i tego, ze dostala druga szanse.
Watek z Webberem coraz bardziej mnie wkurza, widac, ze facet ma duze problemy, ale nie podoba mi sie jego postawa wobec lekarzy... Wiadomo, ze musi prowadzic szpital, ale odrazu nie musi stawiac sie wrogiem dla swoich pracownikow-tutaj rowniez pojawia sie dylemat, co powinien zrobic dyrektor w sprawie Sheparda, ktory jednak zignorowal jego zakaz. Czy ma postapic jak dyrektor i ukarac dr McDreamy czy moze postapic jak stary przyjaciel? Ale z drugiej strony to rowniez jego wina, bo kiedys pozwolil by pewnie na taka syt., ale teraz pojawiaja sie sprawy zwiazane z funduszami itp. Zobaczymy co sie stanie, ale nastepny odcinek napewno bedzie ciekawy:]
poza tym podobala mi sie jeszcze postawa reszty lekarzy, ktorzy wspierali Sheparda podczas tej operacji-glownie Arizona
no i ta panienka z Mercy West(nie pamietam jak sie nazywa) wreszcie pokazala, ze potrafi byc mila
Poza tym czekam na jakis konkretny odcinek poswiecony Yung, bo jak widac ostatnio jest ona troche przygnebiona tym, ze wlasciwie nie ma co robic-mam nadzieje, ze wkoncu pojawi sie jakis kardiolog!
I właśnie za takie odcinki kocham 'chirurgów'. Za takie w których widać, że ten serial jest inni od reszty, że niesie za sobą coś więcej. Za to, że po zakończeniu odcinka udziela mi się nastrój oddany przez bohaterów. Za to, że moja głowa jest pełna przemyśleń. Właśnie za to go tak uwielbiam.