PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

8x13

ocenił(a) serial na 10

nie mogę się doczekać odcinka 13 :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

ja też, zwłaszcza po przeczytaniu paru spojlerów i zobaczeniu zdjęć. Mam nadzieje, że nie spieprzą tego jak musicalowy odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

http://www.buddytv.com/slideshows/greys-anatomy/greys-anatomy-photos-first-look- at-the-alternate-reality-81783.aspx

ten odcinek to będzie niezła parodia ^^ . Jak dowiedziałam się , że Callie będzie z Owenem to był dla mnie szok . a teraz po obejrzeniu tych zdjęć na których Callie jest z dziećmi .... .... jakaś masakra nie do ogarnięcia ...

ocenił(a) serial na 10
Karolina_Majda

Noooo! :D
Torres, Hunt, Yang, Ellis, Addison (paskudnie wygląda tak jak i Bailey)... a gdzie Sloan? będzie? :D
Ale Meredith & Alex...? to dopiero absurd xD

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

no nie wiem czy taki absurd, ja ich uwielbiam jako przyjaciół. Wręcz kocham sceny między tą dwójka na płaszczyźnie przyjaźni. Jak po bójce z Averym w nowym mieszkaniu Cris i Owena rozmawiali o przesranym życiu Alexa, jak on ją przytulał jak zabrali Zolę. Ale samo nazwisko Meredith Karev totalnie nie pasuje ^^
A parodia będzie niezła, liczę na kreatywność scenarzystów, im dalej od prezentowanego obecnie wizerunku tym lepiej. Slut Kepner przydałaby się. Bailey chyba przegapiła fryzjera, a Yang koszmar stulecia, pewnie specjalizację jej zmienią na jakąś, którą teraz pogardza w najwyższym stopniu :D

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

Ciekawe co z Arizoną :D Szkoda, że Sloana nie będzie. A co do Cristiny, to tak sobie pomyślałam po Twoim poście, że może będzie robić specjalizację na pediatrii, przecież ona tak bardzo lubi dzieci haha :D No i ja tam się cieszę, że zobaczę znów Addison w GA! :)

ocenił(a) serial na 10
Sabbath_PL

Arizona w odcinku będzie z czego bardzo się cieszę ^^ . A Sloana nie będzie , ponieważ , Addison nigdy nie spała z Markiem więc , Mark nie miał powodów , aby przyjeżdżać do Seattle ^^

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

Marka nie będzie ..
A jeszcze lepsze jest to , że Callie nie będzie ortopedą , tylko Kardiochirurgiem ..... hahaha chce ją zobaczyć , z sercem w rękach .

ocenił(a) serial na 10
Karolina_Majda

Widać Owen leci tylko na kardiolaski :D Tak, Cris może wyglądować na pediatrii

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

po tych wszystkich wiadomościach o tym odcinku , już chyba nic mnie nie zdziwi ...

ocenił(a) serial na 10
Karolina_Majda

o kurde ;o hahahahahha, jezu oby tego nie zepsuli ;D W sumie fajny pomysł na odcinek i już nie mogę się doczekać 'słodkiej Meredith i porządnego Alexa' , i to na dodatek razem ;D

ocenił(a) serial na 10
alexxa

ja nie mogę się doczekać relacji między Callie a Owenem , bo podobno to ma być nieudane małżeństwo , a Torres ma latać za chirurgiem dziecięcym ...
No i oczywiście ciekawa też będzie Cristina w prostych włosach i Miranda , która nigdy nie była Capo xd

ocenił(a) serial na 9
foxmulder

O matko, już myślałam, że to na poważnie, ale przeczytałam tytuł odcinka i ulżyło.
Meredith i Alex to może być ciekawe, ale Owen i Callie to będzie dziwność nad dziwnościami.

MsIks

Hah, ja na początku przeczytałam gdzieś info, że Owen będzie z Callie i pomyślałam "WTF?!". Podoba mi się pomysł na ten odcinek, na zdjęciach Mer i Alex wyglądają śmiesznie, już sobie wyobrażam szczęśliwą, UBRANĄ NA RÓŻOWO, Mer ;DD. No i Addie w ciąży. Cristina dziwnie wygląda w prostych włosach i GRZYWCE, a Callie nie pasuje mi do Owena. Ale zobaczymy, już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że nie scenarzyści nas nie zawiodą i będzie to ciekawe czterdzieści pięć minut ;)).

ocenił(a) serial na 10
novocaine_

http://www.youtube.com/watch?v=5jzHHyOa1FM promo do 13 odcinka, dużo zdradza zresztą tak jak ten temat, ale to będzie odjazd totalny! O reszcie mniej więcej mamy pojęcie, ale Lexie O_o :D i Alex też mnie śmieszy. Chyba wolałabym nie czytać spojerów, wtedy siedziałabym z miną jak na finale 6 sezonu, ale to jest uzależniające.

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

Czy April Kepner nie jest tam w ciąży ? ;>

Irys26

To nie Kepner, ale Addison.

ocenił(a) serial na 8
Irys26

Postać niekoniecznie, ale aktora prawdopodobnie była w ciąży podczas nagrywania tego odcinka ;) Niedawno urodziła.

foxmulder

O tak, zapowiada się naprawdę niezły ubaw :) Chociaż trochę rozczarowana jestem, że na ciąg dalszy sytuacji, w jakiej są teraz Cristina i Hunt, trzeba będzie czekać tydzień dłużej.

eoste

Szkoda że nie pokażą George'a O'Malley'ego

foxmulder

a wiesz co to jest ACTA??????
Nie wiem czy zobaczymy na necie odcinki, jeśli wprowadzą ACTA w życie, będzie masakra!!!!!!
STOP ACTA
http://www.youtube.com/watch?v=b0S2I06dhnk

ocenił(a) serial na 10
apukm

no właśnie! ja juz 12 odcinka nie umiem obejrzeć bo zawsze oglądałam na megavideo, lecz zamknęli tą stronę i teraz nie mam na czym tego oglądać!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
apukm

raz instalujesz i koniec z zabawą. suma sumarum naprawdę jest dużo szybciej.
usuwanie jednego pliku z dysku też nie jest jakimś strasznie czasochłonnym procesem.

foxmulder

Lexie! Lexie Grey i jej wygląd i tak wygrywa <3

ocenił(a) serial na 8
foxmulder

Mi się najbardziej podoba koncept Mer i Alexa razem (i to w ddoatku stylizacji na nerda ;D), myślę, że mogli by tworzyć fajną parę, no i metalowa Lexi też miażdży !

ocenił(a) serial na 10
Sabbath_PL

stało się coś dziwnego i wypuścili 11 minutowy fragment odcinka :D także jak ktoś nie może się doczekać i chce bardzo zaostrzyć sobie apetyt to zobaczcie :)
http://www.spoilertv.com/2012/01/greys-anatomy-episode-813-ifthen-watch.html hołd w wyszukiwaniu linku nie należy się mnie, tylko jednej z użytkowniczek forum chirurgów :)
oglądałam to z niesamowitym bananem na twarzy a wejście Cristiny miażdży :D

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

haha, alex jako nerd + słodka i promienna mer...
"nazywamy cię McPonurak" :D

ocenił(a) serial na 10
paps

Myślałam ,ze nie wyrobie jak wpadł usmiechniety od ucha do ucha Alex w tej swojej koszuli i okularkach ;D

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

Chciałabym, żeby Marka pokazali. Pamiętam, że w którymś z odcinków Addison opowiedziała jak była w ciąży z Markiem i je usunęła. Może tutaj to jest właśnie to dziecko, a Dereck nic o tym nie wie... No dowiem się w piątek :D

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

w napisach końcowych z 11-minutowego spoilera jest wymieniony Eric Dane, więc miejmy nadzieję, że się pojawi;)

Jessie_3

Wymieniona jest też Kim Raver (Teddy), a Kim zapowiedziała, że ona się w odcinku nie pojawi. :)

Wercia1501

wow niezłe przeczucie miałaś :D

ocenił(a) serial na 10
violusek

Domyślam się o co Ci chodzi, ale nie opowiadaj bo jeszcze nie widziałam!!! :D

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

WILGACHNY SNEAK PEEK (9:38!)
http://www.youtube.com/watch?v=stKSX7jMK0I

dreamseal

Wiedziałam, że jest na co czekać :) Odcinek świetny, podobało mi się że chociaż wspomnieli o Georgu i Izzie :) Ale i tak najlepszy był Alex z tymi okularami. I chociaż nigdy nie byłam fanką Meredith i Dereka, to bardzo podobała mi się ostatnia scena, dała mi do myślenia, że jeśli coś ma się wydarzyć, to prędzej czy później do tego dojdzie :))

ocenił(a) serial na 6
foxmulder

Mnie również odcinek się podobał. :) Sneak peek był bardzo zwodniczy, pokazywał że wszystko się układa, zaczęłam się obawiać, że ten pomysł będzie niewypałem, ale Shonda oczywiście nie zawiodła :D

aanxaa

Racja, nie zawiodła ;)). Miałam trochę wątpliwości co do tego odcinka oglądając promo, ale bardzo mi się podobał. Nie było niewypału jak w przypadku tego śpiewanego epizodu. Świetna postać Alexa i Mer - przesłodzeni i pozornie super-szczęśliwi, czyli ich całkowita odwrotność ;D.
A dodatkowo "Ooooh, just shoot me now!" Charles'a - bezcenne ;D

aanxaa

Fajny odcinek, niby nic nie wnosi do fabuły, ale ciekawy przerywnik. Jak miło znowu widzieć Addison! Tak w ogóle to mam pytanie: w 8 minucie, Richard wita się z Meredith przed windą. Oglądałam tę scene kilka razy i cały czas słyszę "Hi Ellen", a w angielskich napisach jest "Hi honey". A co wy tam słyszycie, bo bedzie mnie to dręczyć? ;D

TVmanka

No 'Honey' to to raczej nie jest ;)
Faktycznie brzmi jak Ellen, a to nawet bardzo prawdopodobne, bo jak się ogląda czasem ich bloopersy na yt, to niektórzy aktorzy po tylu latach nadal mylą imiona postaci...:D

A kwestia Charles'a mnie...zastrzeliła :D

ocenił(a) serial na 10
Shalott

Powtarzanie Alexa, że sami tworzymy własny los a tu jednak nie. Oczywiście rozkmina egzystencjalna po odcinku u mnie była.
Fajnie, że wykorzystali piosenki i ładnie pospinali wszystko w klamry. Mimo,że widziałam promo, spoilery to i tak zaskoczyła mnie sytuacja z Alexem i April no i wejście Marka. Alex miał być ideałem w tym odcinku, oczywiście pomijając okulary, ehh prawdziwa natura nie ukryje się. To samo tyczy się Ellis.
Też uśmiałam się przy tekście Percyego o shooting i Alexa o operacjach Yang na kotach:D Genialne wstawki o Prestonie, Izzie, 007.
Nauka picia tequili też na + i Cristina, która w każdym wcieleniu jest niesamowita.
Jak myślicie, Alex będzie z April? :D kurde średnio mi się to widzi, chyba, że Kepner trochę się ogarnie

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

Jezu odcinek był świetny !
Tak jak wy spodziewałam się czegoś fajnego ale myślałam,że nic z tego nie wyjdzie. A tu prosze :)
Alex i Meredith świetnie przesłodzeni, nie sądziłam, że Alex tak się zachowa :D I mam nadzieje ,że nie zrobią ich razem z Kapner bo lubię obie postacie ale razem jako pare, mowie stanowczo NIE ! I Lexi była genialna, te jej dredy i tatuaże :) I scena z Markiem wnoszącym ją bezcenna. Fajne teksty Charlsa i Alexa i miło,że wspomnieli o Izzie i 007 . Tak mi się spodobał ,że chciałabym zobaczyć ich dalsze losy ! No ale niestety tylko taki mały epizot mi został i tak bardzo się ciesze,że go zrobili :_

dreamseal

April prędzej będzie z Averym, tak mi się przynajmniej po przedostatnim odcinku wydaje. Jej bardziej zależało na luksusowym mieszkaniu niż na lokatorach, więc 'zaprosiła' do mieszkania Alexa, za to Jackson sprawiał wrażenie jakby chciał mieszkać z nią sam na sam. I to nie tylko ze względu na odpychający charakter Karev'a :D.. Ale może to tylko moja wyobraźnia ;)

ocenił(a) serial na 10
Shalott

Avery i April są najlepszymi przyjaciółmi ,ale nieraczej nie bd ze sobą.
coś mi tu smierdzi wątkiem Kepner i Alexa.

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

To jest dla mnie największa zagadka tego sezonu: czy April będzie z Jacksonem czy z Alexem? Bo czuję, że będzie z którymś z nich. Z Jacksonem niby by do siebie pasowali, ale chyba byłoby nudnie. Za to widzę taką dziwną chemię między Kepner a Karevem, już od bardzo dawna, takie zagmatwane "kto się czubi, ten się lubi". Scenarzyści GA są pomysłowi i mogliby uczynić ich związek wiarygodnym, np. jakimś zwrotem akcji, dzięki któremu ta dwójka spojrzałaby na siebie inaczej. To wbrew pozorom mogłoby być bardzo fajne i ciekawe!