ja też, zwłaszcza po przeczytaniu paru spojlerów i zobaczeniu zdjęć. Mam nadzieje, że nie spieprzą tego jak musicalowy odcinek :)
http://www.buddytv.com/slideshows/greys-anatomy/greys-anatomy-photos-first-look- at-the-alternate-reality-81783.aspx
ten odcinek to będzie niezła parodia ^^ . Jak dowiedziałam się , że Callie będzie z Owenem to był dla mnie szok . a teraz po obejrzeniu tych zdjęć na których Callie jest z dziećmi .... .... jakaś masakra nie do ogarnięcia ...
Noooo! :D
Torres, Hunt, Yang, Ellis, Addison (paskudnie wygląda tak jak i Bailey)... a gdzie Sloan? będzie? :D
Ale Meredith & Alex...? to dopiero absurd xD
no nie wiem czy taki absurd, ja ich uwielbiam jako przyjaciół. Wręcz kocham sceny między tą dwójka na płaszczyźnie przyjaźni. Jak po bójce z Averym w nowym mieszkaniu Cris i Owena rozmawiali o przesranym życiu Alexa, jak on ją przytulał jak zabrali Zolę. Ale samo nazwisko Meredith Karev totalnie nie pasuje ^^
A parodia będzie niezła, liczę na kreatywność scenarzystów, im dalej od prezentowanego obecnie wizerunku tym lepiej. Slut Kepner przydałaby się. Bailey chyba przegapiła fryzjera, a Yang koszmar stulecia, pewnie specjalizację jej zmienią na jakąś, którą teraz pogardza w najwyższym stopniu :D
Ciekawe co z Arizoną :D Szkoda, że Sloana nie będzie. A co do Cristiny, to tak sobie pomyślałam po Twoim poście, że może będzie robić specjalizację na pediatrii, przecież ona tak bardzo lubi dzieci haha :D No i ja tam się cieszę, że zobaczę znów Addison w GA! :)
Arizona w odcinku będzie z czego bardzo się cieszę ^^ . A Sloana nie będzie , ponieważ , Addison nigdy nie spała z Markiem więc , Mark nie miał powodów , aby przyjeżdżać do Seattle ^^
Marka nie będzie ..
A jeszcze lepsze jest to , że Callie nie będzie ortopedą , tylko Kardiochirurgiem ..... hahaha chce ją zobaczyć , z sercem w rękach .
Widać Owen leci tylko na kardiolaski :D Tak, Cris może wyglądować na pediatrii
po tych wszystkich wiadomościach o tym odcinku , już chyba nic mnie nie zdziwi ...
o kurde ;o hahahahahha, jezu oby tego nie zepsuli ;D W sumie fajny pomysł na odcinek i już nie mogę się doczekać 'słodkiej Meredith i porządnego Alexa' , i to na dodatek razem ;D
ja nie mogę się doczekać relacji między Callie a Owenem , bo podobno to ma być nieudane małżeństwo , a Torres ma latać za chirurgiem dziecięcym ...
No i oczywiście ciekawa też będzie Cristina w prostych włosach i Miranda , która nigdy nie była Capo xd
O matko, już myślałam, że to na poważnie, ale przeczytałam tytuł odcinka i ulżyło.
Meredith i Alex to może być ciekawe, ale Owen i Callie to będzie dziwność nad dziwnościami.
Hah, ja na początku przeczytałam gdzieś info, że Owen będzie z Callie i pomyślałam "WTF?!". Podoba mi się pomysł na ten odcinek, na zdjęciach Mer i Alex wyglądają śmiesznie, już sobie wyobrażam szczęśliwą, UBRANĄ NA RÓŻOWO, Mer ;DD. No i Addie w ciąży. Cristina dziwnie wygląda w prostych włosach i GRZYWCE, a Callie nie pasuje mi do Owena. Ale zobaczymy, już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że nie scenarzyści nas nie zawiodą i będzie to ciekawe czterdzieści pięć minut ;)).
http://www.youtube.com/watch?v=5jzHHyOa1FM promo do 13 odcinka, dużo zdradza zresztą tak jak ten temat, ale to będzie odjazd totalny! O reszcie mniej więcej mamy pojęcie, ale Lexie O_o :D i Alex też mnie śmieszy. Chyba wolałabym nie czytać spojerów, wtedy siedziałabym z miną jak na finale 6 sezonu, ale to jest uzależniające.
Postać niekoniecznie, ale aktora prawdopodobnie była w ciąży podczas nagrywania tego odcinka ;) Niedawno urodziła.
O tak, zapowiada się naprawdę niezły ubaw :) Chociaż trochę rozczarowana jestem, że na ciąg dalszy sytuacji, w jakiej są teraz Cristina i Hunt, trzeba będzie czekać tydzień dłużej.
a wiesz co to jest ACTA??????
Nie wiem czy zobaczymy na necie odcinki, jeśli wprowadzą ACTA w życie, będzie masakra!!!!!!
STOP ACTA
http://www.youtube.com/watch?v=b0S2I06dhnk
no właśnie! ja juz 12 odcinka nie umiem obejrzeć bo zawsze oglądałam na megavideo, lecz zamknęli tą stronę i teraz nie mam na czym tego oglądać!!!
raz instalujesz i koniec z zabawą. suma sumarum naprawdę jest dużo szybciej.
usuwanie jednego pliku z dysku też nie jest jakimś strasznie czasochłonnym procesem.
Mi się najbardziej podoba koncept Mer i Alexa razem (i to w ddoatku stylizacji na nerda ;D), myślę, że mogli by tworzyć fajną parę, no i metalowa Lexi też miażdży !
stało się coś dziwnego i wypuścili 11 minutowy fragment odcinka :D także jak ktoś nie może się doczekać i chce bardzo zaostrzyć sobie apetyt to zobaczcie :)
http://www.spoilertv.com/2012/01/greys-anatomy-episode-813-ifthen-watch.html hołd w wyszukiwaniu linku nie należy się mnie, tylko jednej z użytkowniczek forum chirurgów :)
oglądałam to z niesamowitym bananem na twarzy a wejście Cristiny miażdży :D
Myślałam ,ze nie wyrobie jak wpadł usmiechniety od ucha do ucha Alex w tej swojej koszuli i okularkach ;D
Chciałabym, żeby Marka pokazali. Pamiętam, że w którymś z odcinków Addison opowiedziała jak była w ciąży z Markiem i je usunęła. Może tutaj to jest właśnie to dziecko, a Dereck nic o tym nie wie... No dowiem się w piątek :D
w napisach końcowych z 11-minutowego spoilera jest wymieniony Eric Dane, więc miejmy nadzieję, że się pojawi;)
Domyślam się o co Ci chodzi, ale nie opowiadaj bo jeszcze nie widziałam!!! :D
Wiedziałam, że jest na co czekać :) Odcinek świetny, podobało mi się że chociaż wspomnieli o Georgu i Izzie :) Ale i tak najlepszy był Alex z tymi okularami. I chociaż nigdy nie byłam fanką Meredith i Dereka, to bardzo podobała mi się ostatnia scena, dała mi do myślenia, że jeśli coś ma się wydarzyć, to prędzej czy później do tego dojdzie :))
Mnie również odcinek się podobał. :) Sneak peek był bardzo zwodniczy, pokazywał że wszystko się układa, zaczęłam się obawiać, że ten pomysł będzie niewypałem, ale Shonda oczywiście nie zawiodła :D
Racja, nie zawiodła ;)). Miałam trochę wątpliwości co do tego odcinka oglądając promo, ale bardzo mi się podobał. Nie było niewypału jak w przypadku tego śpiewanego epizodu. Świetna postać Alexa i Mer - przesłodzeni i pozornie super-szczęśliwi, czyli ich całkowita odwrotność ;D.
A dodatkowo "Ooooh, just shoot me now!" Charles'a - bezcenne ;D
Fajny odcinek, niby nic nie wnosi do fabuły, ale ciekawy przerywnik. Jak miło znowu widzieć Addison! Tak w ogóle to mam pytanie: w 8 minucie, Richard wita się z Meredith przed windą. Oglądałam tę scene kilka razy i cały czas słyszę "Hi Ellen", a w angielskich napisach jest "Hi honey". A co wy tam słyszycie, bo bedzie mnie to dręczyć? ;D
No 'Honey' to to raczej nie jest ;)
Faktycznie brzmi jak Ellen, a to nawet bardzo prawdopodobne, bo jak się ogląda czasem ich bloopersy na yt, to niektórzy aktorzy po tylu latach nadal mylą imiona postaci...:D
A kwestia Charles'a mnie...zastrzeliła :D
Powtarzanie Alexa, że sami tworzymy własny los a tu jednak nie. Oczywiście rozkmina egzystencjalna po odcinku u mnie była.
Fajnie, że wykorzystali piosenki i ładnie pospinali wszystko w klamry. Mimo,że widziałam promo, spoilery to i tak zaskoczyła mnie sytuacja z Alexem i April no i wejście Marka. Alex miał być ideałem w tym odcinku, oczywiście pomijając okulary, ehh prawdziwa natura nie ukryje się. To samo tyczy się Ellis.
Też uśmiałam się przy tekście Percyego o shooting i Alexa o operacjach Yang na kotach:D Genialne wstawki o Prestonie, Izzie, 007.
Nauka picia tequili też na + i Cristina, która w każdym wcieleniu jest niesamowita.
Jak myślicie, Alex będzie z April? :D kurde średnio mi się to widzi, chyba, że Kepner trochę się ogarnie
Jezu odcinek był świetny !
Tak jak wy spodziewałam się czegoś fajnego ale myślałam,że nic z tego nie wyjdzie. A tu prosze :)
Alex i Meredith świetnie przesłodzeni, nie sądziłam, że Alex tak się zachowa :D I mam nadzieje ,że nie zrobią ich razem z Kapner bo lubię obie postacie ale razem jako pare, mowie stanowczo NIE ! I Lexi była genialna, te jej dredy i tatuaże :) I scena z Markiem wnoszącym ją bezcenna. Fajne teksty Charlsa i Alexa i miło,że wspomnieli o Izzie i 007 . Tak mi się spodobał ,że chciałabym zobaczyć ich dalsze losy ! No ale niestety tylko taki mały epizot mi został i tak bardzo się ciesze,że go zrobili :_
April prędzej będzie z Averym, tak mi się przynajmniej po przedostatnim odcinku wydaje. Jej bardziej zależało na luksusowym mieszkaniu niż na lokatorach, więc 'zaprosiła' do mieszkania Alexa, za to Jackson sprawiał wrażenie jakby chciał mieszkać z nią sam na sam. I to nie tylko ze względu na odpychający charakter Karev'a :D.. Ale może to tylko moja wyobraźnia ;)
Avery i April są najlepszymi przyjaciółmi ,ale nieraczej nie bd ze sobą.
coś mi tu smierdzi wątkiem Kepner i Alexa.
To jest dla mnie największa zagadka tego sezonu: czy April będzie z Jacksonem czy z Alexem? Bo czuję, że będzie z którymś z nich. Z Jacksonem niby by do siebie pasowali, ale chyba byłoby nudnie. Za to widzę taką dziwną chemię między Kepner a Karevem, już od bardzo dawna, takie zagmatwane "kto się czubi, ten się lubi". Scenarzyści GA są pomysłowi i mogliby uczynić ich związek wiarygodnym, np. jakimś zwrotem akcji, dzięki któremu ta dwójka spojrzałaby na siebie inaczej. To wbrew pozorom mogłoby być bardzo fajne i ciekawe!