http://www.youtube.com/watch?v=MqywTfYTWnA
zapowiada się ciekawy odcinek. najbardziej mnie interesuje co dalej z Cristiną i Owenem ?
to jest chyba jedyne ciekawy wątek, bo tak oglądam i oglądam i przy 8 sezonie się strasznie męczę. Rozumiem, że to ostatni sezon ?
najprawdopodobniej 9 sezon jest ostatnim.
http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/sezon+9+ostatnim!! !!!,1890205 <- tu przeczytasz więcej .
Mam nadzieję, że Cristina pośle Hunta w cholerę. Już i tak zrobili z niej słabą dziewuszkę, która płacze w co drugim odcinku. Jeśli teraz wybaczy Huntowi i jeszcze pogodzi się z mieniem dziecka, to będzie totalna porażka i zniszczenie barwnej postaci.
ZAPEWNE a nawet na pewno... ;) To oczywiste, bo wynika z kontekstu wypowiedzi.
Skoro młodzież nie chce się uczyć w szkole, to na forum odrobina edukacji nie zaszkodzi ;)
Odcinek ujdzie jako tako.
Nie wiem dlaczego, ale historie starych małżeństw w serialu, mimo, że oklepane, w większości domyślam się co się zdarzy to i tak bardzo mi się podobają i wzruszają. Bądź co bądź wytrzymać z sobą kilkadziesiąt lat to jest wyczyn.
Przyjaźń między Cris i Mer też jest niesamowita.
Niestety obawiam się, że historia Alexa i Morgan oraz Owena i Cris skończy się happy endem. Zero emocji w wątku Marka i Lexie, ucieszyłabym się gdyby wbrew wielkiemu parciu fanów nie zeszli się, no ale to niemożliwe jest.
Ostatnia scena była dobra, nie wiem czy tylko ja zwróciłam uwagę na minę Cristiny, która ledwo opanowała wybuch śmiechu jak wylała na Owena miskę z płatkami :P Alex zachował się jak Alex. Trochę szkoda, że wątek Marka i Lexie nie rozwija się szybciej. Więź i przyjaźń miedzy Mer i Cristiną też zasługuje na uznanie, a i sytuacja między Torres a Arizoną była śmieszna :) Mnie się ogólnie odcinek podobał, chociaż przy całym zamiłowaniu do Chirurgów, oby 9 sezon był ostatnim.
no właśnie z tym śmiechem, też takie trochę wrażenie odniosłam dlatego promo z następnego odcinka zaskoczyło mnie. Alex zachował się jak należy, Morgan wkurza no ale jej sytuacja też jest tragiczna.
zalukaj tv
A tak a propo serialu fajnym zaskoczeniem byłoby gdyby Izzy wróciła do serialu i zeszła się z Alexem, jakoś najbardziej mi do niego pasowała. Jeżeli chodzi o Cristine to faktycznie ją zmiękczyli... I nareszcie Mer jest szczęśliwa, już miałam dosyć tych jej ciągłych problemów z Shepardem, cholernie to naciągali. Uwielbiam ten serial, ale także mam nadzieje, że 9 sezon będzie ostatni.