PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122766
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

8x18

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=MqywTfYTWnA

zapowiada się ciekawy odcinek. najbardziej mnie interesuje co dalej z Cristiną i Owenem ?

ocenił(a) serial na 9
estta

Wreszcie coś o Lexie i Marku

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

mam nadzieje,że w końcu będą razem.

estta

to jest chyba jedyne ciekawy wątek, bo tak oglądam i oglądam i przy 8 sezonie się strasznie męczę. Rozumiem, że to ostatni sezon ?

ocenił(a) serial na 10
lukasz_kaweczynski14

najprawdopodobniej 9 sezon jest ostatnim.
http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/sezon+9+ostatnim!! !!!,1890205 <- tu przeczytasz więcej .

ocenił(a) serial na 8
estta

Mam nadzieję, że Cristina pośle Hunta w cholerę. Już i tak zrobili z niej słabą dziewuszkę, która płacze w co drugim odcinku. Jeśli teraz wybaczy Huntowi i jeszcze pogodzi się z mieniem dziecka, to będzie totalna porażka i zniszczenie barwnej postaci.

ocenił(a) serial na 8
Nymph

Pogodzi się z czym? :D

ocenił(a) serial na 8
enchant

za pewne chodzi o "z posiadaniem" ;)

ocenił(a) serial na 8
laurrier

ZAPEWNE a nawet na pewno... ;) To oczywiste, bo wynika z kontekstu wypowiedzi.

Skoro młodzież nie chce się uczyć w szkole, to na forum odrobina edukacji nie zaszkodzi ;)

ocenił(a) serial na 8
enchant

oj.
no najwyraźniej ;)))

ocenił(a) serial na 10
estta

Odcinek ujdzie jako tako.
Nie wiem dlaczego, ale historie starych małżeństw w serialu, mimo, że oklepane, w większości domyślam się co się zdarzy to i tak bardzo mi się podobają i wzruszają. Bądź co bądź wytrzymać z sobą kilkadziesiąt lat to jest wyczyn.
Przyjaźń między Cris i Mer też jest niesamowita.
Niestety obawiam się, że historia Alexa i Morgan oraz Owena i Cris skończy się happy endem. Zero emocji w wątku Marka i Lexie, ucieszyłabym się gdyby wbrew wielkiemu parciu fanów nie zeszli się, no ale to niemożliwe jest.

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

Ostatnia scena była dobra, nie wiem czy tylko ja zwróciłam uwagę na minę Cristiny, która ledwo opanowała wybuch śmiechu jak wylała na Owena miskę z płatkami :P Alex zachował się jak Alex. Trochę szkoda, że wątek Marka i Lexie nie rozwija się szybciej. Więź i przyjaźń miedzy Mer i Cristiną też zasługuje na uznanie, a i sytuacja między Torres a Arizoną była śmieszna :) Mnie się ogólnie odcinek podobał, chociaż przy całym zamiłowaniu do Chirurgów, oby 9 sezon był ostatnim.

ocenił(a) serial na 10
Sabbath_PL

no właśnie z tym śmiechem, też takie trochę wrażenie odniosłam dlatego promo z następnego odcinka zaskoczyło mnie. Alex zachował się jak należy, Morgan wkurza no ale jej sytuacja też jest tragiczna.

ocenił(a) serial na 9
estta

Gdzie mogę obejrzeć 18 odcinek bo nie mogę go znaleźć?

ocenił(a) serial na 9
joasia9301

zalukaj tv

A tak a propo serialu fajnym zaskoczeniem byłoby gdyby Izzy wróciła do serialu i zeszła się z Alexem, jakoś najbardziej mi do niego pasowała. Jeżeli chodzi o Cristine to faktycznie ją zmiękczyli... I nareszcie Mer jest szczęśliwa, już miałam dosyć tych jej ciągłych problemów z Shepardem, cholernie to naciągali. Uwielbiam ten serial, ale także mam nadzieje, że 9 sezon będzie ostatni.