PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122766
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy w zwiastunie 8x23 jest powiedziane , ze za tydzien beda "final 2 episodes?" Czy mi sie
wydaje? Fajnie jakby byly 2 odcinki na raz;)

ocenił(a) serial na 9
OdrejWszlafroku

Tak będzie. Z tego, co pamiętam to zawsze są dwa odcinki na raz. Na 100% było tak z finałem 6 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Daga_93

Nie...
Odcinek 23 będzie 10.05, natomiast 24 17.05
Nie będzie dwugodzinnego seansu.

ocenił(a) serial na 9
paczu666

Po tym jak w promo jest powiedziane "...next thursday the final two episodes of the season..." wywnioskowałam, że będzie dwugodzinny seans. Filmweb czasami się myli co do dat nowych odcinków.

Daga_93

no wlsnie , to co na filmwebie jest napisane to widze, mowie o tym co zostalo wspomniane w promo. poczekamy, zobaczymy. Mam nadzieje, ze ani Derek z Mer ani Owen z Cristina nie zostana zabici.... I rowniez mam nadzieje, ze dowiemy sie w tym sezonie, a nie w 9. Swoja droga, jak wiekszosc rezydentow ma sie rozjechac do innych szpitali, to ciekawa jestem jak oni chca ciagnac 9 serie. Bo to juz zupelnie nie bedzie to samo......

ocenił(a) serial na 8
Daga_93

Ja informacje odnośnie dat emisji poszczególnych odcinków biorę z angielskiej Wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grey's_Anatomy_(season_8)
a oni raczej nie opierają się na Filmwebie. :)
Poza tym jeszcze nigdy nie pomylili się co do daty emisji, a korzystam z tego źródła od lat.

kangaroo94

ok, to w promo tak sobie tylko powiedzieli, ze wkrotce beda dwa ostatnie odcinki, ale pewnie beda osobno.No nic- poczekamy;)

ocenił(a) serial na 9
kangaroo94

Wikipedia to też mało wiarygodne źródło, ale jeżeli korzystasz od lat i się jeszcze nie pomylili to w sumie zostaje nam tylko czekać do piątku i zobaczyć, co będzie :)
Mam tylko nadzieję, że ten finał będzie dużo lepszy, niż ostatni (7 sezon), który był jak przeciętny odcinek emitowany w połowie sezonu.

OdrejWszlafroku

Czy 8 sezon jest ostatnim? :(
biorac pod uwage co sie teraz dzieje w serialu podejrzewam ze chca go zakonczyc w ten sposób, a nie moge znalezc informacji co do planowanego konca serialu.

caril

Bedzie sezon 9. http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/sezon+9+ostatnim%2 1%21%21%21%21,1890205

OdrejWszlafroku

A juz sie wystraszyłam ;p swoja droga bylo by to dosc dobre zakonczenie - wszyscy wyjechali pracowac w innych szpitalach.
Dzieki za informacje :)

ocenił(a) serial na 7
caril

Tak, to by było dobre zakończenie. Więc wydaje mi się, że ciągnięcie tego na siłę to błąd. Pewnie się okaże w tym sezonie, że nagle nikt nie chce wyjeżdżać. Myślę, że to trochę głupie. Ale zobaczymy, jak to wyjdzie, kto umrze i jak będzie wyglądał 9 sezon.

JustFurious

Tez sie zgadzam. Jednak nie wiem co lepsze-jak ma byc 9 sezon to lepiej zeby wszyscy zostali-albo chociaz po paru odcinkach wrocili do SGH . No bo co to za serial, jak powiedzmy 80 % rezydentow wyniesie sie z SGH- to nie bedzie to samo;(

ocenił(a) serial na 10
OdrejWszlafroku

dokładnie!
ale i tak z niecierpliwoscia czekam na 9 sezon i finał 8 !

ocenił(a) serial na 10
OdrejWszlafroku

a czy ktos wie juz moze ktorzy aktorzy przedluzyli kontrakt na 9 sezon?

Versatile_Nat

http://www.filmweb.pl/news/%22Chirurdzy%22+w+komplecie+w+nast%C4%99pnym+sezonie- 85051