Przy ostatnim wątku jaki założyłam , spotkałam się ze zdaniem `doma114`, że "nie lubi szczęśliwych zakończeń", dlatego wpdałam na pomysł,że możemy razem ułożyć jakieś zakończenie Chirurgów x D
Ale warunek jest jeden ! Każdy przy jeden odpowiedzi może napisac maksymalnie trzy zdania! To ja zacznę:
Derek i Meredith pogodzili się, ale Addie uknuła pewną intrygę. Za wszelką cenę chce odzyskać swojego męża. Wymyśliła, że ...
( miłej zabawy, moi drodzy x D !)
w nocy zakradie się do łóżka Mer i obetnie jej włosy. Pamiętała, że Derek najbardziej lubił kobiety o długich włosach. Zakradła się więc do szatni rezydentów, żeby z szafki Mer zabrać klucze gdy.....
Do pomieszczenia wszedł sam Derek ... Zapytał sie co robi , na co ona odpowiedziala, że szuka swojego teleofnu. Derek nie wierzy ex żonie i ...
rzucił się na nią wściekły. "Addison, wiem o co ci chodzi!! Zakradłaś się tu żeby zabrać z szafki Meredith film, na którym jestem przebrany za Dodę i śpiewam jej piosenkę "Dżaga"!! Nie uda ci się to!!"
Addison : Rozszyfrowałeś mnie! Po czym wybiegnie z szatni. Na korytarzu spotka marka x D
:D:D
-Mark pomóż mi!!-krzyknęła Addi-Derek mnie znienawidził!
-Ale ciebie się, nie da nienawidzić-odpowiedział Mark i objął ją...
ooooooooooo prosze :) widze ze ktos nareszcie postanowil zadbac o to zeby spodobal mi sie chociaz jeden film w calosci ;) doceniam oczywiscie i dziekuje ;) dolaczylabym do zabawy ale chwilowo nie mam weny ;P jak ja odzyskam to na pewno dodam cos od siebie ;)
okey okey xd
Kiedy Mark obejmował Addie ona zobaczyła, że za Markiem stoi Derek. Chciała wzbudzić w nim zazdrośc ( o ile jest to możliwe - przeciez to ex mąz) i pocałowała Mara. Na co Derek ...
wybuchnął chamskim śmiechem i odszedł.....
Doma mam nadzieje że wena szybko nadejdzie:D:D
Derek nadal podśmiewał się z Addie. Haha! Po prostu nie mógł sie powstrzymac tak go ta sytuacja rozbawiła. Po chwili spotkał Mer ...
Właśnie Doma , liczymy na Ciebie!
...która pomyslala ze derek smieje sie z niej. uciekla z placzem i pograzyla sie w baaaaardzo glebokiej depresji...
;) moze cos z tego wyjdzie ;)
Schowała się w dyżurce i zaczęła bardzo głośno płakać, kiedy się skapneła, że na łóżku któś leży. Był/była to...
Mer nie chciała jej przeszkadzać, bo Miranda była baardzo skupiona. grey wyszła na korytarz i zderzyła się z Alexem, który...
podryał jak zwykle pielęgniarke Olivię. Alex zaskoczona nagłym atakiem Meredtih przez przypadek walnął jej w żebra. Ta upadła na Alexa aż nagle wchodzi George, który...
pomyślał, że się miziają na podłodze i nawrzeszczał na oboje. ;d Alex zrugał George'a i przez przypadek złapał Mer za tyłek. na nieszczęście zobaczył to szef...
Szef miał minę jak jakis nieboszczyk! Mer wstała i odeszcła. W windzie spotkała Dereka i ...
go pocałowała, co zobaczył szef. Szef powiedział:
- z kwiatka na kwiatek!
A Derek nie wiedziąc o co chodzi popatrzył na Mer i...
uciekł z windy, krzycząc jak panienka. ;d
Mer stała smutna w windzie, do której wszedł Mark i powiedział...
walnęła go z liścia. On zatoczył się i oparł niechcący o guzik z napisem alarm. Winda stanęła i....
<słuchajcie, ja tu nie moge ze śmiechu z tych wpisów, zaraz z krzesła zlece.>
zgasło światło. Mer chciała zadzwonic, ale padł jej zasieg. Mark wykorzystał zaisntnmiala sytuacje i ...
Zaczął całowac Meredith! Ona krzyczała, ale on nie przestwaał! Wtedy Derek ...
<ja tez z tego nie mogę xd>
usłyszał jakieś jęki z windy i pomyślał, że jest nawiedzona. Przerażony pobiegł z krzykiem przed siebie. Na szczęście Meredith kopnęła Marka mocno w krocze, a on...
zaczął jodełkować. Meredith opanowawszy sytuacją zdołała wyłączyć alarm i uciekła z windy. Schodząc na dół spotkała Addison w dość niezręcznej sytuacji ponieważ...
dłubała ona z zapałem w nosie. Meredith nie mogła się powstrzymać i wybuchnęła głośnym śmiechem. Wtedy Adisson wstała i......
stzreliła Mer plaska. Wtedy przyszedł Derek nakrzyczał na Addie i namiętnie pocałował Mer. Na co Addison ...
rozłoszczona rzuciła się na Mer i wyrwała jej garść włosów xD. Derek zrozpaczony tym faktem uciekł z krzykiem panienki do gabinetu szefa. Ten zły, że Dereck mu przeszkadza w oglądaniu "Mody na Sukces" ....
Rzucił w dereka pilotem Ten dostał w łeb. Osunął się nieprzytomny na ziemię i ...
Szef chciał wstać i mu pomóc, ale zobaczył na ekranie że Brook całuje Ridge'a i zapomniał o całym świecie. Derek leżał dalej nieprzytomny na podłodze, a z ucha ciekła mu stróżka krwi.....
która zamieniała się powoli w skrzep. Nagle przychodzi Burke i aż go zamroziło na widek Derecka. Szybko klęka przy nim i zaczyna mówić zdrowaśkę na co Webber...
krzyknął: Spójrz Brooke całuje się z Ridgem!!
Na to Burke upuścił głowę Dereka, która pacnęła z hukiem o posadzkę...
rozpołowiła się na dwie części (o kurde a to w ogóle możliwe xD). Nagle przychodzi George bo usłuszał o Brooke i koniecznie chciał zobaczyć czy ten pocałunek był z języczkiem. Przechodząc obok Derecka nie chcdzący kopnął jedną część głowy na bok pod nogi...
p.s. wiem, że to co napisałam jest niewirygodnie, ale to w końcu nasza wersja "Chirurgów". w ogóle dzisiaj na polsacie był świetny odcina=ek, ja cała męska obsada pojechała na ryby xD
Połowa głowy Dereka wytoczyła się na korytarz. Obok akurat przechodiła Addison. Gdy zobaczyła głowe Dereka zaśmiała się tryumfalnie i podniosła ją z ziemi....
ps. dzisiejszego odcinka GA nie oglądałam bo akurat spałam. Ale muszę zacząć oglądać regularnie bo superowe są te dalsze odcinki trzeciego sezonu, no może z wyjątkiem tego wątku z ręką Burke'a który jest beznadziejny i wogóle nieprawdopodobny.
i powiedziałsa do głowy "i tak cię kocham". xD na co weszła Bailey i stwierdziła że ona woli oglądać polski "klan" na co odpowiedział jej szef..
'' skoro nie znasz sie na klasyce i nie jestes fanka mody na sukces zwalniam cie" Bailey nic nie odpowiedziała i zatrudniła się w szpitalu w leśnej górze, gdyż zawsze podobał jej sie Jakub Burski:P
tak więc Miranda opuściła SGH w którym życie toczy się dalej. głowa Dereka została mu przyszyta, ale niestety tyłem naprzód. xdd widząc to Mer się załamała i biegła przed siebie, ponownie wpadając na Alexa. xd
Alex zadowolony tym, że lecą (dosłownie) na niego wszystkie blondyny w tym szpitalu kazał się nazywać McŁmaczBlondyn. Izzie jak to usłyszała szybko przefarbował się na "Czarną Mambę". Cristina z zazdrości o ten jakże sexi kolor szybko...
użyła to przefarbowania swych włosów farby koloru "piasek pustyni".
Tymczasem w SGH zjawiła się doktor Zosia. Dowiedziała się, że...
Bailey nie lubi Mody na sukces i chciała pogratulować Szefowi dobrej decyzji co do Mirandy. Burski jak tylko dowiedział się, że Zosia zmieniła bawry szpitalne zaatakował Mirandę by...
wyładować swoją złość. Kiedy się z nią rozprawił (zostawił ją leżącą w kałuży krwi, w lesie koło szpitala) wrócił spokojnie do swych obowiązków.......
tymczasem ciało Mirandy odnalazła specjalna grupa oddelegowana z SGH. przywieźli ją z powrotem do Seattle i trwała kilkodniowa operacja poskładania Kapo. ;dd tymczasem akcja w Modzie na sukces nabrała tempa, odwołano wszystkie operacje i cały personel oglądał w skupieniu serial u szefa, gdy...
nagle wszystkim zabrakło popcornu. Szef o mało co by dostał zawału serca, ale na szczęście Addison choć że jest ginekologiem uratowała go, za co w podziękowaniu szef kupił jej osobny popcorn, tymczasem derek próbował...
wstać, żeby lepiej lepiej się zobaczyć. Kiedy wstał niestety zasłonił wszystkim ekran, więc Addison,szef i Mark zaczęli rzucać w niego popcornem, Mereduth trafiła nawet swoim glanem, który trafił Dereka w....
...z tego rozmachu wypadł przez otwarte okno. Upadł na ziemię z wielkim hukiem gdy obok przechodził/a...