PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122771
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nie wiem czemu oni zawsze musza kogod zabic albo pozbyc sie z serialu. Lexi nie lubiłam, ale tym, że Tedy odchodzi to się załamałam. Zwłaszcza, że fajny byłby romans Tedy z Owenem. Pamiętacie ich początki? Kiedyś byli zakochani, mogłoby się dziać :) A ktoś wie co z Kapner?

ocenił(a) serial na 6
vhv

A tak w ogóle to nie wierze, że te odejścia są tak miłe i przyjacielskie. Przecież te aktorki straciły dobrą posadę, więc pewnie są jakieś za kulisy. Chcą sie pozbyć jakiegos aktora i ginie postać, a nie stwierdzają, że czas już na odejście danej postaci.

ocenił(a) serial na 10
vhv

aktorka grajaca Lexie sama chciała odejsc z serialu
o tej drugiej nie wiem bo mnie to mało obchodzi :P

ocenił(a) serial na 10
vhv

ło jesoo a ja się ciesze ze Teddy odeszała, lubiałam ją gdy była z Henrym a potem się zrobiła beznadziejnie beznadziejna - krzyz na droge mam nadzieje ze nawet na koncu GA jej nigdy nie pokaza - nie interesuje mnie coz nia bedzie - moze zginac na froncie :P
a do Owena pasowała jak świni siodło :P

nie lubie Owena ale szkoda mi go było w ostatnich odcinkach... w sumiemogli by sie zjesc z Cristiną

ocenił(a) serial na 10
fnh81

ja tam Teddy baaaardzo lubię i ubolewam,że rozpada sie moja fantastyczna czwórka- Baily,Teddy,Callie i Arizona :/
Owen mi jest obojętny,ale jednak kibicuje mu i Cristinie.

ocenił(a) serial na 10
vhv

Kepner.............hmmm wylali ją z roboty,z Jacsonem nie jest.......w sumie trudno stwierdzic,co bedzie z ta postacia.
Aktorka jest w ciazy,wiec moze April gdzies wyjedzie,czy cos.

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Wydaję mi się, że gdzieś czytałam, że ma być w ciąży również w serialu. Więc obstawiam, że jeżeli to prawda to wpadnie z Jacksonem. Myślę, że jeszcze nas podenerwuje trochę swoją obecnością... niestety, bo to co odstawiała w ostatnich odcinkach było żenadą. Szkoda, że nie leciała w samolocie, tyle, że za nią nikt by nie płakał. Ona i Stevens zdecydowanie zasługują na miano najbardziej denerwujących osób w serialu. Owena polubiłam ostatnio, a w tym całym zamieszaniu trzymam trochę jego stronę. (Pomijając zdradę) Altman też mi szkoda...

ocenił(a) serial na 10
Sabbath_PL

Teddy uwielbiam!! i rozpada sie moja Fantastyczna Czwórka- Teddy,Baily,Callie i Arizona :/
jak one się w cztery dobrały tak nie było mocnych :P

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

i jak April bedzie w ciazy w serialu to tym bardziej bede ogladac- to dopiero bedzie komedia xD

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Aktorka grająca April urodziła w styczniu więc nie wiadomo czy będzie w ciąży w serialu. Jej rola ma być rozbudowana ponieważ chcą żeby ona zajęła miejsce po lexie czyli żeby to ona teraz była ta miła koleżanska itp scenariusz zaczęto pisać od tej środy.

ocenił(a) serial na 10
Krzysia12

no to jestem ciekawa,kiedy będą przecieki.
A poza tym,czemu chcą zrobić April miłą i koleżeńską skoro ona już taka jest?
troche się kupy nie trzyma....
Ale faktem jest,że Owen pewnie ją przyjmie spowrotem.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

April wchodzi za Lexie... w sumie April jest spoko, ale te jej krzyki i taka udawana radość jest nie do oglądania.

ocenił(a) serial na 10
Riviside

zgadzam się. Miała parę swoich momentów,ale ogólnie jest mi jakoś obojętna.

ocenił(a) serial na 10
Riviside

ja April nie lubie i jesli bedzie jej wiecej w serialu niz dotychczas to nic dobrefo z tego nie wyniknie :/

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Nie wiem czy to postać April czy ta aktorka, ale coś jest złego, skoro albo gra straszliwie głupią, nawiną i dziecinną etc. Być może zawalenie tego egzaminu ją zmieni i nie będzie taką ciapowatą dziewicą przez całe życie. :D

ocenił(a) serial na 10
Riviside

Dziewicą to już nie jest :D ale oby egzamin, albo katastrofa miała na nią jakiś wpływ i nie była taka irytująca... chociaż żebym ją polubiła to się musi niezle nastarac

ocenił(a) serial na 10
canasta

hehe dokłdnie :P

mnie irytuje strasznie ta aktorka, juz pomijając postac April...

cieszyłam sie jak po tym jak ją zwolnili myslałam, że jej juz nie zobacze a tu taki klops :P

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Rzeczywiście masz racje napisałam takie masło maslane:) April rzeczywiście jest miła i kolezenska:) tylko mnie ta postać irytuje i przez to inaczej ja trochę postrzegam. Wiadomo jest miła i kolezenska lecz to nie wychodzi jej tak naturalnie ona na początku pozyskiwala ta sympatie wsród innych tak trochę na sile tzn brała za innych prace itp byle tylko zostać polubiana...

ocenił(a) serial na 8
vhv

Ostatnio shonda powiedziała ze ktoś jeszcze może odejść np jackson karev bo przyjęli posady w innym szpitalu lub właśnie April która została bez pracy. Myśle ze jeśli kogoś jeszcze się pozbędzie to będzie to ktoś mało lubiany żeby już nie rozwscieczyc fanów bardziej. To może być April ponieważ to ja wszyscy wskazywali w stanach jako osobę która powinna opuścić już serial... Jak już znajdę jakieś potwierdzone newsy dam znać:)