PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Calzona

ocenił(a) serial na 10

Uważam, że związek Callie i Arizony nie powinien iść tak szybko w kierunku stabilizacji,
założenia rodziny, dzieci. Pierwszy raz zobaczyłam w serialu lesbijski związek i bardzo mnie
on zafascynował. Wprowadził bardzo pozytywne emocje. Dwie piękne, inteligentne lekarki
zakochują się w sobie. Są przy tym takie słodkie i urocze. Pokazują, że miłość lesbijska
wcale nie jest gorsza od miłości pomiędzy kobietą i mężczyzną. Nakrywamy je na gorących
pocałunkach, uprawianiu seksu. Nie widzimy w tym nic złego. Tak było w 6 sezonie.
Sezon kolejny zesłał parze wiele nieszczęść, przez co związek stał się bardziej dojrzały.
Skończyło się na ślubie, posiadaniu córeczki. Niby normalna kolej rzeczy, jednak uważam,
że to wszystko stało się zbyt prędko. Scenarzyści nie pozwolili zbyt długo cieszyć się
Calzonie beztroską... Zabrali to, co było w tej parze najlepsze. Bardzo mi przykro z powodu
zepsucia najlepszego wątku. Przesłodzone zakończenie zabiło czekanie na sezon ósmy.
Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) serial na 10
granger26

zgadzam się z tobom,uwazam takze ze Callie nie pasuje do roli lesbijki.scenarzystci powinni to zmnienic.

lukasz16

pisze się tobą a nie tobom.

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

ja uważam,że Callie pasuje jako lesbijka ale również się zgadzam, z tym że za szybko wszystko się stało. Scenarzyści odebrali całą magię temu związkowi.

noirepelote

jak najbardziej się zgadzam. Obie panie tworzą świetną, piękną parę, która wprowadzała momentami i dalej wprowadza emocje, uczucie, miłość, która wydaje się być bardzo prawdziwą miłością, przy okazji udowadniają iż płeć nie ma znaczenia w miłości... Wg mnie jedna z najlepszych par w serialu i rzeczywiście szkoda, że to wszystko poszło tak szybko, trochę zepsuło tę spontaniczność i ogólnie ta stabilizacja mogła nastąpić później....