PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Chirurdzy w polsacie.

użytkownik usunięty

A ja mam pytanie z innej beczki. Wiem, ze w USA transmituja 5 sezon. I ze premiera 11 odcinka ma byc w styczniu 2009 roku. Osobiscie mam wszystkie sezony wlacznie z 5 (do 10 odcinka) nagrane na plyte, ale chcialabym wiedziec na ktorym sezonie/odcinku zkaonczyl transmisje Polsat. I czy planuja dalsze emisje serialu? Dzieki za odpowiedz:)

ocenił(a) serial na 10

Na Polsacie zakończyła się emisja na 3 sezonie. Prawdopodobnie FOX Life wyemituje 5 sezon na wiosnę, oni zawsze maja pierwszeństwo. Natomiast Polsat nie wiem kiedy wyemituje może wcale nie wyemituje 4 sezonu nie mówiąc już o 5 sezonie na tym kanale można pomarzyć.

ocenił(a) serial na 8
krystynka26

a na Foxlife który sezon teraz puszczają??

Lexie

koniec 3 i poczatek 4. dzis chyba byl 24 odcinek sezonu 3 i jutro 3 odcinek sezonu 4

ocenił(a) serial na 10
seretny5

Od 2.01 Polsat znowu bedzie nadawał Grey's Anatomy od 2 sezonu o godzinie... 13:00 ;/
Miło że dzieci majace ferie i emerytki będa mogły pooglądać, bo reszta ma w tym czasie szkołe, zajęcia albo prace...

ocenił(a) serial na 8
kardines2

Bez sensu. Kto to wymyślił?!? Już widze jak sobie pooglądam jak w domu jestem po 15.

użytkownik usunięty
Lexie

ja czesto bawet pozniej :( a wiadomo juz jaki dzien?

cześć, czy jest możliwość zdobycia od ciebie wszystkich sezonów 1-5, proszę o szczegóły i kontakt: leo76@o2.pl