PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122766
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy tylko ja mam wrażenie, że jedyne wątki, jakie jego dotyczą po odejściu Izzie, to kolejne, kolejne, i kolejne kobiety.
Mogliby w końcu wymyśleć coś innego. Taka fajna postać, a tak nieciekawie prowadzona. Podobnie się miało z Georgem, a jak to się skończyło wszyscy wiemy...

Ja osobiście mam kilka pomysłów na odżywienie jego historii:
1. Wdać go w romans z facetem :) (albo chociaż w jednorazową przygodę)
2. Żeby wygrał na loterii miliony dolarów:P
3. Żeby przypadkiem odkrył jakąś nową metodę leczenia, i dzięki temu stanie się mega sławny:D

Macie jakieś pomysły?

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

Ja trochę inaczej to widzę, faktycznie jego związki nieudane, ale przecież odwala kupe dobrej roboty na pediatrii. I w sumie mi się to podoba, jak mają głupio prowadzić jego wątki osobiste - patrz UWAGA SPOJLER
z Morgan KONIEC SPOJLERA to lepiej, żeby skupili się na pracy. Nie sądzę, żeby mieli go zabić, wystarczająco dostał od życia w tyłek, ew, wyjedzie jak Chambers nie przedłuży kontraktu, ale jestem pewna, że pod skrzydłami Arizony nadal będzie robił karierę.
Co do propozycji: 1 odpada, jak dla mnie niedorzeczny pomysł :D 2 też odpada, odgrzewany kotlet po milionach Izzie, 3 może być, niezłe ma pomysły, chociażby z tą piłeczką kiedyś, także niech walczy w przyszłości o nagrodę Harpera-Averyego

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

dokładnie zgadzam się z dreamseal.

ocenił(a) serial na 7
dreamseal

Oczywiście, że odwala kupę dobrej roboty na pediatrii, ale ja miałam na myśli wątki dotyczące życia prywatnego. A tu nie wiele się dzieje. Nuda. Co do mojej propozycji nr 1, to to nieco przełamało by jego utarty wizerunek kobieciarza:) A o milionach Izzie zupełnie zapomniałam (kiedy to było...) :P

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

SPOILER:

W ostatnim odcinku wszyscy mówią, że Alex zauroczył się w Morgan. Alex wspaniale opiekuje się Tommym i jeszcze to zdjęcie. Fajnie jakby im wyszło :)

ocenił(a) serial na 7
klein_bell

A ja to zrozumialam tak, że Alex pomagał Morgan, wspierał ją itd, ale nie do końca miał większe intencje. I jest taki motyw, że on mnie chce pozowac do tego zdjęciaa, a ta głupia pipa go namawia. Osobiście nie chcę, żeby byli razem. Morgan jest mdła i brzydka.

ocenił(a) serial na 10
klein_bell

No właśnie, chyba odwrotnie, to Morgan zadurzyła się w Alexie. W ogóle szkoda, że nie spojrzał w ostatniej scenie na Callie, jej mina wyrażała perfidne "a nie mówiłam" :D I też nie jestem, żeby byli razem.
No miliony Izzie to lata świetlne temu :) i wolę Alexa kobieciarza :)

ocenił(a) serial na 9
dreamseal

Ja za to myśle ze Alex ja naprawde polubił a zdał sobie sprawe ze to moze byc coś wiecej po docinkach Callie i tu wydaje mi sie ze sie przestraszył i znowu bedzie Alex-dupek... i chodz na początku tez nie kibicowałam Morgan i Alexowi bo podobnie jak marlakjohn uwazam ze Morgan jest nieciekawa i brzydka;p to mimo wszytsko chciala bym zeby Alexowi zaczeło sie układać bo strasznie go lubie:)

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

Moim zdaniem skoro jest możliwe że Izzie wróci, to może powinien być wątek miłsny pomiędzy nimi znowu. Mi nigdy nie podobał sie sposób w jaki zakończył się ich związek, a oni są jedna z moich ulubionych par w serialu, właściwie to są moją para nr.1 Dkatego byłoby super gdyby Izzie wróciła, i Alex byłby wtedy z nią.

ocenił(a) serial na 9
kara1994

Izzy nie wroci do serialu...Pani Shonda powiedzial w jakims wywiadzie, ze na dzien dzisiejszy nie ma dla niej miejsca w serialu bo oni jako scenarzysci maja inna wizje. Wiec Alex niech sie zajmie dzieciakami a kiedys na pewno mu sie zycie prywatne ulozy :)...niekoniecznie z Morgan...ona troszku mnie wkorza.

ocenił(a) serial na 7
LosMartitos

mi się marzy, żeby alex poznał jakąś fajną babkę, ale nie lekarkę. Jakąś miłą panią nauczycielkę, dla której straci głowę, i dla której nie będzie chamem. bo zawsze bylo tak, że najpierw się z jakąś drażnił, a później big love. Mogliby odejść od tego schematu, i dać alexowi miłóść od pierwszego wejrzenia, jak grom:) może zbyt romantico:P ale lubię, jak karev bywa męsko-romantyczny:)