PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Cristina

ocenił(a) serial na 7

Z tego co mi się wydaje, na filmwebie jest błąd, (który zresztą wiele osób robi). Dotyczy on imienia(błąd w pisowni)Cristiny, a nie jak wszyscy błędnie myślą Christiny, bo albo mi się tylko wydaję, albo to istotna różnica. Jak się mylę, to proszę o wybaczenie ;)

_Jessie_

Też mi się wydaje, że powinna być Cristina ;D

ocenił(a) serial na 8
Kasiostefanek

A nawet był odcinek, gdy dr Hunt powiedział "Cristine" xDD hahaha
A ona go poprawiła. Ale faktycznie jest błąd :D
PS Wgl ktoś wie co się dzieje z tym rankingiem?! Kultowe [już teraz] seriale zlatują. Grey's Anatomy, House, Lost. Żenada ;/

użytkownik usunięty
fabcos

zlatuja bo zawsze znajdzie sie jakis cymbal ktory zaklada piec kont i wystawia wszystkim najlepszym serialom 1 ot tak sobie ;)

ocenił(a) serial na 7

No właśnie. Grey's w top serialach 20 ? Masakra. No, może jak się zacznie nowy sezon to podskoczy.

użytkownik usunięty
_Jessie_

a do tego idiotyczne japonskie kreskowki typu dragon ball sa wyzej od chirurgow :/

ocenił(a) serial na 7

Muminki są lepsze <lol2> omG. Prawie spadłam z krzesła ze śmiechu. Jeny ludzie. Ten ranking powinien się jakoś inaczej dzielić. Kreskówki oddzielnie, a nie do seriali -.-

ocenił(a) serial na 8
_Jessie_

Wystarczyłoby pousuwać wszystkie anime i byłby znowu porządek ;p popatrzcie na miejsce 14, 44 i 54 w rankingu seriali. Sick

ocenił(a) serial na 7
fabcos

anime to też niby serial. Ja to bym wywaliła - 5,7,8,9,12,17

ocenił(a) serial na 8
_Jessie_

Hah. xd Niby serial, ale i tak byś wywaliła? xd bo to, co wskazałaś to anime w końcu :P

ocenił(a) serial na 7
fabcos

źle mnie zrozumiałeś. Wywaliłabym to z seriali i wcisnęła do bajek/ kreskówek czy też innego rankingu o podobnej tematyce. A anime jest TU traktowane jak serial, rozumiesz ?

ocenił(a) serial na 8
_Jessie_

Teraz tak :D Czyli mówimy o tym samym, ale inaczej :P

ocenił(a) serial na 7
fabcos

Ok, ale aktualnie, to właśnie chirurdzy są 17:P

ocenił(a) serial na 7
r_osa4

18 ^^ a to było parę dni temu jak byli 20