czy wie ktoś może czy dr Preston Berg powróci w 6 sezonie?????bo myślałem, że tylko tymczasowo wyemigrował z CHIRURGÓW!!!!!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE on już nigdy, przenigdy w żadnym sezoniu czy to miałby być 6 czy 20 poporstu nie wróci !!!!!!!
dzieki za info, chociaż takie straszliwie przykre....:(:( to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PODZIWIAŁEM GOOOO!!!!!!!!przez niego chciałem zostać kardiochirurgiem!!!!!!smutno mi!!!!!!!!!
Preston BURKE a nie Berg :D No ale to nie ważne.. Niestety nie wróci już został wyrzucony z serialu ponieważ obraził T.R. Knighta i dyskutował na temat jego upodobań seksualnych. (Powiedział, że T.R. Knight jest pedałem.) Dlatego też go już nie zobaczymy ;))
Jak juz tak sie czepiasz ze Burke, a nie Berg to nie pisze pedal tylko gej, bo pedaly to sa w rowerze :D
Przepraszam cię bardzo ale nazwał go pedałem a nie gejem... Dlatego się nie czepiaj bo wiem co pisze...
Nie ma planów co do powrotu Washington'a ;]
Kama06 dobrze napisała .. nazwał go 'pedałem' lub 'ciotą' .. gdyby nazwał go 'gejem' albo 'homoseksualistą' nie byłoby w tym nic strasznego, ponieważ T.R. Knight jest homo. Nie wróci też dlatego, że pobił się z Dempsey'em, ponieważ Patrick stanął w obronie Knight'a . Burke był ciekawą postacią, ale gdy przeczytałam, że Isaiah obraził moje ulubione postacie z serialu, to go znienawidziłam .. powinnam nie nawidzić Washington'a alee odbiło się to na postać, którą gra xd Chociaż myślę, że teraz byłoby to ciekawe gdyby wrócił xd Akcje z Cristiną i z Hunt'em xd