Pewnie będzie jutro rano bez napisów. Napisy zrobią może w ciągu dnia, taką mam nadzieję bo czasem jak zaczną opowiadac coś tymi medycznymi terminami to nie wiem o co chodzi:D
Na necie możesz obejrzeć już jutro (w nocy o 3:00 czasu polskiego na kanale ABC jest premiera - możesz już o 3:00 obejrzeć, wystarczy znaleźć stream ABC i oglądasz jak w telewizji Amerykanie - z reklamami itd.), a na stronie typu i i t v pojawi się w południe (bez napisów, na napisy trzeba będzie czekać ok. 1-2 dni).
W telewizji odcinek 9x01 pojawi się gdzieś w styczniu z polskim lektorem na kanale FOXlife.
Pozdrawiam, greysanatomy.fora.pl
muszę przyznać, że to trochę upiorne tak wyczekiwać całe lato aż AŻ w końcu dodadzą bardzo wyczekiwany odcinek. Ale nie przeszkadza mi to :P rozumiem Was, bo mam dokładnie tak samo :) Z drugiej zaś strony czekając na kolejny sezon, ciągle mam cichą nadzieje, że Shonda coś jeszcze naprawi :) nie chce spoilerowac :P
W takim razie pozostaje poczekać na wersje z napisami :P Założe się, że wyjdzie bardzo szybko, bo to w koncu premierowy odcinek. http://www.chirurdzy.blog.onet.pl/
Przy okazji zapraszam na http://chirurdzy.blog.onet.pl/, gdzie znajdziecie pierwszą zapowiedź 9x01 z zupełnie nowymi scenami!
Widziałam na fejsiku:) Coś czuję, że tą nogę Arizonie jednak obetną. Musi byc jeszcze bardziej dramatycznie, w końcu zabicie dwóch postaci z głównej obsady to za mało:D
Ciężko by jej się wtedy jeździło po szpitalu na wrotkach ;) Ale miejmy nadzieję, że Callie do tego nie podpuści i uratuje nie tylko nogę Arizony, ale też dłon Shepherda :D
jak na pierwszy odcinek nowego sezonu troche nuda, ale końcówka dobra, zapowiedź drugiego odcinka też mega!
A ja jestem zła. Uśmiercili Lexie, Marka, z Arizony zrobili kalekę i babę w depresji, Callie jest w kawałkach a reszta jest zimnymi sukami. Bez sensu. Najpierw trauma po strzelaninie, teraz trauma po katastrofie samolotowej. Masakra.
ej... sorry... ale ja nie ogarniam... czy ja mam zły odcinek, czy to się naprawdę zaczyna w SZPITALU? Żadnego samolotu???????
Fajnie, że nie rozdrapali całej traumy od nowa, ale przydałaby się jakas scena z lasu, choćby już sama akcja ratownicza jak trafiają z powtorem do szpitala... pogrzeb lexie, albo coś...
Ja sie nie cieszę z tego co z robili z Arizoną, mogła zemrzeć, jakoś za nią nie przepadałam nigdy.
Uwielbiam Callie i Bailey (BCB, dobre ;D) Odcinek ewidentnie dla Marka.
Meredith jako zimna sucz, plzz :P Dalej kibicuje Yang i Huntowi, mimo wszystko to moja ulubiona para!
Fajnie jeśli April wróci, była dziwna, ale lubiłam ją ;3
Ogólnie jak na początek sezonu, odcinek taki sobie...
Podobno flashbacki z lasu i tego wszystkiego, co działo się później, będą w drugim odcinku.
beznadziejnie, że uśmiercili Marka :/ specjalnie dla niego i Lexi oglądałam ten serial, najlepszy wątek miłosny. Mark był jedną z najzabawniejszych postaci tego serialu.
Jak mogli tak po prostu zabic Marka??? Zabili jedną z najlepszych postaci:/ Ciekawe czy pokażą jego pogrzeb i czy będzie na nim Addison. Filmiki z poprzednich lat były świetne, Mark tak ładnie się uśmiechał:( Cieszę się, że chociaż Kepner wróci, może wątek jej i Averego trochę rozjaśni ten szpital, bo na razie co chwilę ktoś umiera, zostaje okaleczony psychicznie albo fizycznie. Nic dziwnego, że wszyscy chcą z tego szpitala uciekac. I jak to się stało, że Cristina miała propozycje z najlepszych szpitali, a skończyła w Minnesocie z jakimś dziadkiem?:D Ten sezon to będzie chyba jedna wielka żałoba.
zabili go o ja jeszcze nie oglądałam nie mogłam się powstrzymać i tu weszłam jak mogli !!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Tutaj chyba każdy w końcu zginie:/ teraz strasznie przetrzebili obsadę, 2 nie żyje, 2 niepełnosprawnych i dwie z traumą:)
też mam takie wrażenie, heh.
zdziwiłam się Tina Majorino, jakoś nie czytałam wcześniej, że dołącza do obsady ;)
Odcinek smutny. Ale nie wzruszająco-smutny w stylu GA, tylko po prostu smutny, depresyjny i ...nie wiem, jakoś tak...dziwny.
Po obejrzeniu miałam wrażenie, jakby to był ostatni odcinek w ogóle. (wiem oczywiście, że nie jest^^ tylko takie wrażenie odniosłam).
własnie! a ten dziadek to nie jest ten sam chirurg który ją egzaminował? Alex mówi ze Hopkins już czeka na niego 3 miesiące, może tamte szpitale wycofały oferte z powodu tego co się wydarzyło, także wzięła co pierwsze lepsze byle tylko ucieć z Seattle? ;P
Chciałabym by pokazali reakcje Addie, ale ona teraz taka szczęśliwa z Jakiem...
Co myślicie o nowych postaciach, które probują wkręcić?
Będę lubiła tą nową którą ciśnie Meredith, ale tamci którzy są pod Bailey- w ogóle niecharakterystyczni:)
Powinni już dawno zmienić kategorię serialu na serial dramatyczny, a nie zaledwie obyczajowy ;) Ale ja go za to lubię. Nudzi mnie sielankowa monotonia innych medycznych seriali.
No ale nie może byc odrobinę sielanki? Tak troszeczkę chociaż:D Liczę że tą sielankę przemycą trochę przy wątku Kepner-Avery:)
niech ktoś mi powie co oznacza, albo jak brzmi po angielsku(pisownia) skrót BCB, bo już 5-ty raz słucham tego momentu i nie mogę zrozumieć :/