PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122819
6,7 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak sądzicie kiedy będzie dostępny w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
nudnaja1234

jak na moje to w necie powinien byc juz jutro,

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

też tak myślę i nie mogę się doczekać!!!!

nudnaja1234

Pewnie będzie jutro rano bez napisów. Napisy zrobią może w ciągu dnia, taką mam nadzieję bo czasem jak zaczną opowiadac coś tymi medycznymi terminami to nie wiem o co chodzi:D

ocenił(a) serial na 10
nudnaja1234

Na necie możesz obejrzeć już jutro (w nocy o 3:00 czasu polskiego na kanale ABC jest premiera - możesz już o 3:00 obejrzeć, wystarczy znaleźć stream ABC i oglądasz jak w telewizji Amerykanie - z reklamami itd.), a na stronie typu i i t v pojawi się w południe (bez napisów, na napisy trzeba będzie czekać ok. 1-2 dni).
W telewizji odcinek 9x01 pojawi się gdzieś w styczniu z polskim lektorem na kanale FOXlife.

Pozdrawiam, greysanatomy.fora.pl

ocenił(a) serial na 10
nudnaja1234

NARESZCIE!! :)

kala996

az sie poplakalam nie wiedzialam ze to juz dzis ;d

ocenił(a) serial na 10
Madiiii

dzisiaj piękny dzień dla wszystkich fanów chirurgów :)

kala996

muszę przyznać, że to trochę upiorne tak wyczekiwać całe lato aż AŻ w końcu dodadzą bardzo wyczekiwany odcinek. Ale nie przeszkadza mi to :P rozumiem Was, bo mam dokładnie tak samo :) Z drugiej zaś strony czekając na kolejny sezon, ciągle mam cichą nadzieje, że Shonda coś jeszcze naprawi :) nie chce spoilerowac :P

ocenił(a) serial na 10
nudnaja1234

JUŻ SIE DOCZEKAĆ NIE MOGE ahh <3

cookie_mr

może ktoś podać jakiś sprawdzony link z dobrym streamingiem ABC? Ja natrafiłem tylko na ABC27 ;/

ocenił(a) serial na 10
tomek47

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=10051 to powinno działać.

Jxnay

Ładnie działa ale nie wiem czy chce mi się siedziec do 3 w nocy skoro i tak zrozumiem co 3 słowo:(

ocenił(a) serial na 10
alien_2

W takim razie pozostaje poczekać na wersje z napisami :P Założe się, że wyjdzie bardzo szybko, bo to w koncu premierowy odcinek. http://www.chirurdzy.blog.onet.pl/

ocenił(a) serial na 10
nudnaja1234

Przy okazji zapraszam na http://chirurdzy.blog.onet.pl/, gdzie znajdziecie pierwszą zapowiedź 9x01 z zupełnie nowymi scenami!

Jxnay

Widziałam na fejsiku:) Coś czuję, że tą nogę Arizonie jednak obetną. Musi byc jeszcze bardziej dramatycznie, w końcu zabicie dwóch postaci z głównej obsady to za mało:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Ciężko by jej się wtedy jeździło po szpitalu na wrotkach ;) Ale miejmy nadzieję, że Callie do tego nie podpuści i uratuje nie tylko nogę Arizony, ale też dłon Shepherda :D

Jxnay

No bez przesady, ktoś tam musi zostac żywy, pełnosprawny i bez traumy. O to widzę coraz ciężej;)

ocenił(a) serial na 7
alien_2

jak na pierwszy odcinek nowego sezonu troche nuda, ale końcówka dobra, zapowiedź drugiego odcinka też mega!

ocenił(a) serial na 10
jaktamutarg

Nuda? Ja ryczałam jak nienormalna ;)

ocenił(a) serial na 8
agatenka

A ja jestem zła. Uśmiercili Lexie, Marka, z Arizony zrobili kalekę i babę w depresji, Callie jest w kawałkach a reszta jest zimnymi sukami. Bez sensu. Najpierw trauma po strzelaninie, teraz trauma po katastrofie samolotowej. Masakra.

aleera89

dokładnie tak, też jestem zła, że tak to zostało rozwiązane...

ocenił(a) serial na 9
nataliarbd

ej... sorry... ale ja nie ogarniam... czy ja mam zły odcinek, czy to się naprawdę zaczyna w SZPITALU? Żadnego samolotu???????

Annula

Do samolotu wrócą w 2 odcinku 9 sezonu, a 1 odcinek zaczyna się 3 miesiące po katastrofie.

aleera89

Nie oglądałam jeszcze a to dla mnie żaden spoiler, wiedziałam że tak będzie:/

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Jak się nazywa ta aktorka, która w pierwszej sekundzie wychodzi z windy???

Annula

Dopiero będę oglądac.

Annula

wydaje mi się, że to Camilla Luddington

aleera89

Fajnie, że nie rozdrapali całej traumy od nowa, ale przydałaby się jakas scena z lasu, choćby już sama akcja ratownicza jak trafiają z powtorem do szpitala... pogrzeb lexie, albo coś...
Ja sie nie cieszę z tego co z robili z Arizoną, mogła zemrzeć, jakoś za nią nie przepadałam nigdy.
Uwielbiam Callie i Bailey (BCB, dobre ;D) Odcinek ewidentnie dla Marka.
Meredith jako zimna sucz, plzz :P Dalej kibicuje Yang i Huntowi, mimo wszystko to moja ulubiona para!
Fajnie jeśli April wróci, była dziwna, ale lubiłam ją ;3
Ogólnie jak na początek sezonu, odcinek taki sobie...

ocenił(a) serial na 8
Fiola

Podobno flashbacki z lasu i tego wszystkiego, co działo się później, będą w drugim odcinku.

dagnerie

o, to w takim razie chyba będzie ciekawiej w drugim odcinku.

ocenił(a) serial na 9
aleera89

beznadziejnie, że uśmiercili Marka :/ specjalnie dla niego i Lexi oglądałam ten serial, najlepszy wątek miłosny. Mark był jedną z najzabawniejszych postaci tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
ozii_22

a ja mialam nadzieje ze Callie i Mark beda razem :/

ocenił(a) serial na 10
aleera89

Jak przecież Mark umrze, poniewaz juz nie chce grac w tym serialu.

ocenił(a) serial na 9
aleera89

Callie i Mark hymn ciekawie by to wygladalo, ale to tylko mrzonki :p

nudnaja1234

Jak mogli tak po prostu zabic Marka??? Zabili jedną z najlepszych postaci:/ Ciekawe czy pokażą jego pogrzeb i czy będzie na nim Addison. Filmiki z poprzednich lat były świetne, Mark tak ładnie się uśmiechał:( Cieszę się, że chociaż Kepner wróci, może wątek jej i Averego trochę rozjaśni ten szpital, bo na razie co chwilę ktoś umiera, zostaje okaleczony psychicznie albo fizycznie. Nic dziwnego, że wszyscy chcą z tego szpitala uciekac. I jak to się stało, że Cristina miała propozycje z najlepszych szpitali, a skończyła w Minnesocie z jakimś dziadkiem?:D Ten sezon to będzie chyba jedna wielka żałoba.

alien_2

zabili go o ja jeszcze nie oglądałam nie mogłam się powstrzymać i tu weszłam jak mogli !!!!!!!!!!!!!!!!! :(

virginia_virgi

Tutaj chyba każdy w końcu zginie:/ teraz strasznie przetrzebili obsadę, 2 nie żyje, 2 niepełnosprawnych i dwie z traumą:)

alien_2

też mam takie wrażenie, heh.
zdziwiłam się Tina Majorino, jakoś nie czytałam wcześniej, że dołącza do obsady ;)
Odcinek smutny. Ale nie wzruszająco-smutny w stylu GA, tylko po prostu smutny, depresyjny i ...nie wiem, jakoś tak...dziwny.
Po obejrzeniu miałam wrażenie, jakby to był ostatni odcinek w ogóle. (wiem oczywiście, że nie jest^^ tylko takie wrażenie odniosłam).

alien_2

własnie! a ten dziadek to nie jest ten sam chirurg który ją egzaminował? Alex mówi ze Hopkins już czeka na niego 3 miesiące, może tamte szpitale wycofały oferte z powodu tego co się wydarzyło, także wzięła co pierwsze lepsze byle tylko ucieć z Seattle? ;P
Chciałabym by pokazali reakcje Addie, ale ona teraz taka szczęśliwa z Jakiem...
Co myślicie o nowych postaciach, które probują wkręcić?

Fiola

Będę lubiła tą nową którą ciśnie Meredith, ale tamci którzy są pod Bailey- w ogóle niecharakterystyczni:)

alien_2

też tak mówię:P

ocenił(a) serial na 8
Fiola

Nowi "Chirurdzy"? Niech uśmierca jeszcze Mer. bezsens.

alien_2

Powinni już dawno zmienić kategorię serialu na serial dramatyczny, a nie zaledwie obyczajowy ;) Ale ja go za to lubię. Nudzi mnie sielankowa monotonia innych medycznych seriali.

koletax

No ale nie może byc odrobinę sielanki? Tak troszeczkę chociaż:D Liczę że tą sielankę przemycą trochę przy wątku Kepner-Avery:)

ocenił(a) serial na 8
nudnaja1234

niech ktoś mi powie co oznacza, albo jak brzmi po angielsku(pisownia) skrót BCB, bo już 5-ty raz słucham tego momentu i nie mogę zrozumieć :/

ocenił(a) serial na 9
monia_mroczek

booty call bailey ;)

monia_mroczek

Czyli Bailey na telefon :)

ocenił(a) serial na 9
nudnaja1234

Ma ktoś może już linka do tego odcinka online z tłumaczeniem?