Czytałam, że ma być gra z GA, ale nie wiem czy mozna juz ją dostać w sklepie x D
Wie ktoś może czy można ją juz kupić? I za ile? x Dd
Dzięki z góry za odp. ; **
http://pccentre.pl/news/show/Zapowiedziano_gre_na_podstawie_serialu_Greys_Anatom y/id=18157
poczytaj ;) gra bedzie ale niewiadomo dokladnie kiedy. podobno juz w tym roku. i na pewno najpierw wyjdzie na rpg albo ps a na kompy bedzie z kilkumiesiecznym opoznieniem jak zwykle :/
Masz rację x DD
Szybko zleci ten czas ; ))
Szkoda tylko,że od 6 marca koniec z GA na POLSACIE ;(
wolę nawet o tym nie myśleć bo zaraz mi się humor psuje...
od niedawna mam fox live i zaczęłam oglądać nowy sezon GA ale przestałam bo mi się wszystko myliło ;/
lillian, wiesz kiedy polsat puści kolejny sezon GA??
Co powiecie, żebysmy napisali listy do Polastu albo zazalenia do TeleTygodnia? ;DD
Kto jest za niech sie podpisuje!
Podam adresy jak trochę ns będzie ; ))
juz tak robilismy ;) i wiele innych osob tez probowalo ;) ostatnio byla akcja zeby zmienili godzine emisji z 13 na jakas inna. no i przelozyli na 17 ;) nie wiem czy to ze wzgledu na te nasze maile czy taki byl ich wczesniejszy zamiar ale mysle ze oni juz niczego sie nie naucza. maja gdzies swoich widzow i niszcza swietny serial :/ jesli po tylu latach roznych petycji i prosb niczego nie poprawili to nie sadze aby teraz mialo sie cos zmienic :/ ale probowac mozemy
wiec ja jestem za
chyba nie prędko doczekamy sie gry w naszym trochę zacofanym kraju :P
17 lub 10 marca 2009 ( światowa data premiery )
obecnie brak planów wydania ( data wydania w Polsce )
ja też jestem za, chociaż mam foxlife, ale nie zawsze przecież jestem w domu:D:D
jak chcecie pisać jakąś petycje do polsatu co do kolejnego sezonu GA czy coś w tym stylu to ja na wstępie podpisuje się rękami i nogami pod tym :P
Super! Cieszę się!
Moi droszy najpierw [ja juz napisała , chyba za długi ... ] napiszcie e-maila do TeleTygodnia z Wasza opinia na temat postępowania polsatu ; )) i zapytajcie kiedy POLSAT ma zamiar znowu wyemitować GA ; ]]
ADRES EMAIL: teleopinie@bauer.pl
Może to cos da ... ?
ok :D ja już wysłałam do TT nawet 2 listy bo akurat mam 2 adresy a w tym przypadku im więcej tym lepiej, mam nadzieję że w miarę szybko i odpiszą co do tego 4 sezonu na polsacie....