kadzy ma swoje upodobania, wiec prosze o nie komentowac i nie oceniac. dla ciebie jest meczaca dla mnie wprost przeciwnie i kropka.
No Izzie była najlepsza i szkoda że odeszła z serialu. Ale tak po prawdzie to jej się nie dziwię bo mam bardzo dużo propozycji filmowych i jest ostatnio bardzo rozchwytywaną aktorką, chyba najbardziej z całej ekipy serialu (i jeszcze Derek jest popularny jako aktor filmowy)
P.dempsey byl genialny w komediach z lat 80... polecam. w ogole ostatnio sobie uswiadomilam skad ja znam tego aktora- z komedii mego dziecinstwa :P
Ja osobiście wolę Katherine Heigl we wszystkim, co nie jest Chirurgami. Tam mnie jakoś irytowała, zupełnie nie pasowała do ogólnego klimatu serialu, za to komedie romantyczne są cudowne, klasyka gatunku - nieskomplikowana, sympatyczna, uśmiechnięta przyjemność. :)
z całym szacunkiem, ale Izz byla troche infantylna, rozalila małżenstwo Georga bo sie niby zakochala, zakochcla sie w umierajacym facecie a na sam koniec oskarzyla o wszystkie nieszczescia faceta ktory ja przerazliwie kochal. ale nie da sie ukryc byla ciekawa przeciwnoscia dla reszty bohaterow. i podobala mi sie scena jak Karev ja rzucił w koncu :)