PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

czy Izzy wróci w 8 sezonie??

ekoderka

aha dzięki:(

natasza128

już w ogóle nie wróci.

ekoderka

to jeszcze gorzej

natasza128

tez mi przykro. dla niej i alexa ogladalam ten serial. byla najfajniejsza;(

ocenił(a) serial na 9
monixD

Wat? jedna z nudniejszych postaci. Strasznie męcząca...

Tyrut

kadzy ma swoje upodobania, wiec prosze o nie komentowac i nie oceniac. dla ciebie jest meczaca dla mnie wprost przeciwnie i kropka.

monixD

też tak uważam, jedyna postać która się uśmiechała:)

natasza128

No Izzie była najlepsza i szkoda że odeszła z serialu. Ale tak po prawdzie to jej się nie dziwię bo mam bardzo dużo propozycji filmowych i jest ostatnio bardzo rozchwytywaną aktorką, chyba najbardziej z całej ekipy serialu (i jeszcze Derek jest popularny jako aktor filmowy)

ocenił(a) serial na 8
wojtas32411

P.dempsey byl genialny w komediach z lat 80... polecam. w ogole ostatnio sobie uswiadomilam skad ja znam tego aktora- z komedii mego dziecinstwa :P

kichigai_ushi

moim zdaniem też szkoda że już nie zobaczymy Izz na ekranie. Bardzo ją lubiłam.

ocenił(a) serial na 10
egoistka94

Ja osobiście wolę Katherine Heigl we wszystkim, co nie jest Chirurgami. Tam mnie jakoś irytowała, zupełnie nie pasowała do ogólnego klimatu serialu, za to komedie romantyczne są cudowne, klasyka gatunku - nieskomplikowana, sympatyczna, uśmiechnięta przyjemność. :)

ocenił(a) serial na 8
egoistka94

z całym szacunkiem, ale Izz byla troche infantylna, rozalila małżenstwo Georga bo sie niby zakochala, zakochcla sie w umierajacym facecie a na sam koniec oskarzyla o wszystkie nieszczescia faceta ktory ja przerazliwie kochal. ale nie da sie ukryc byla ciekawa przeciwnoscia dla reszty bohaterow. i podobala mi sie scena jak Karev ja rzucił w koncu :)