Moja ulubiona para to Alex i Izzie ,a wasza piszcie.
to bylo juz tyle razy...................
jednej ulubionej nie mam. ale uwielbiam mark/lexie, mark/callie, mark/addison, addison/alex ;)
Izzie i George oraz Cristina i Preston
(właśnie, ja chcę Burke'a!) Po obejrzeniu koncówki V sezonu zalamałam się :/ Co ja zrobię, jeśli wszyscy moi ulubieni bohaterowie się wykruszą?!
Burck`a wyrzucili z serialu bo przezywał aktora grającego Georga od gejów scenarzystom i producentom sie to nie podobało że są takie kłótnie więc skończyli jego granie w serialu, on sam po serialu poszedł na odwyk od papierosów heh zeby o nim dalej ludzie czytali, oglądałam program o aktorach i właśnie tam pojawił sie burck.
A jak chodzi o pare to Cristina i Oven
Mer/Der są dobrani. Maxymalnie dziwni, ale pasują do siebie :)
Teraz najbardziej lubię:
Alex/Izzie.
Lubiałam Cristine/Burke, ale Owen jest chyba lepszy.. Cristina przy nim więcej się uśmiecha (mimo duszenia!)
mam takie pytanie czy można już sciągnąć wszystkie odcinki sezonu 6? bo ja obejrzałam 24 a wiem ze jest więcej?
Alex i Izzie
Mark i Callie
Cristina i Owen (szczególnie spodobali mi się w odcinku z tym motywem z wiktoriańskiego romansidła)
to w 5 sezonie sa 23 odcinki. ale ostatni jest podwojny wiec mozna powiedziec ze sa 24 odcinki ale wiecej nie ma. no chyba ze ktos doliczy do tego te polaczenia z private practice to chyba wyjdzie jeden wiecej
Mer & Der - ale przyznam, że ich nie znosiłam w 4 sezonie.
Cristina & Burke - brakuje mi tej pary...