PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

...to długość odcinków. Ledwo się odcinek zacznie to już się kończy! Wg mnie każdy z odcinków powinien trwać co najmniej 180 minut. Ten serial jest genialny!

fazato

Zawsze to co dobre,trwa krótko :( Dlatego wydaje nam się że ciągle odcinek trwa za krótko.Gdyby trwał 180 minut,to też byłoby nam mało,tak to już jest ;) Ja kocham ,,Chirurgów''!A jak odcinek już się kończy,to pocieszam się tym,że niedługo zobacze następny :)

pozdr.

ocenił(a) serial na 8
SmallCrime

Odcinek Grey's Anatomy trwa tyle ile wszystkie seriale oprócz sitcomów. Ja tam bym nie chciała, żeby jeden odcinek trwał 180 minut. Przecież toby było nudne jak flaki z olejem. Ja już nie mogłam wysiedzieć na dwóch finałowych odcinkach a co dopiero 180 minut!

ocenił(a) serial na 9
SmallCrime

small crime, naprawdę chce ci się po 5 sezonie oglądać Chirurgów?
dalej ich uwielbiasz?
respekt.
mi chirurdzy zbrzydli.. ten cały Denny.. ehh.. w ogóle sezon lipny.

a do 3 sezonu wręcz ich uwielbiałam .. 4 był dobry aczkolwiek nie powalał.

ocenił(a) serial na 8
marscheline

ja do 3 sezonu też uwielbiałam, a 4 sezon wogóle mi sie nie podobał :( nie oglądałam nawet wszystkich odcinków, za to 5 sezon znowu przyciąga uwage i coraz bardziej sie rozkręca ;)

ocenił(a) serial na 10
marscheline

co tam sie przejmowac sezonanmi. Dopoki ludzie umierają w fantazyjne sposoby mi sie bdzie podobał ;p

milkamcwd

marscheline-mi tam podoba się każda seria :)
Może 4 była taka trochę...nijaka,ale przez żadną ,,Chirurdzy'' mi nie zbrzydli i dalej ich uwielbiam :)

pozdr. =]

ocenił(a) serial na 8
SmallCrime

Najlepszy serial, lecz chyba zamiast na medycynie skupiają się na seksie i miłości :P I to lesbijskiej, to, co autorzy zrobili z Torres i Huhn to jakaś masakra xD Ale ogólnie to nie widziałem 1 i 2 sezonu.... ale 3, 4 i 5 są i tak świetne.

użytkownik usunięty
fabcos

to na czym sie skupiaja zalezy od odcinka ;) ale zauwazylam ze jezeli w jednym skupia sie na medycynie to w nastepnym bardziej na zyciu prywatnym ;) ale zawsze to jakies uroZmaicenie bo przynajmniej nie musimy ogladac samych pacjentow i tylko medycznej strony serialu ;) zawsze jest cos z zycia

fazato

40 minut to rzeczywiscie troche za mało
ale przez 180 minut nie usiedziałabym ..
według mnie mogliby o ok. 20 minut przedłużyc .. tak zeby kazdy odcinek trwał 60 minut. ;)

ocenił(a) serial na 10
AddisonShepherd

O właśnie,godzina byłaby idealna:)
Serial jest genialny,zawsze oglądam po nocach,jak mam spokój ;)
No i dr Bailey-moja ulubiona postać ;D