Wiecie już może coś na ten temat? Kręcą? Kiedy wyemitują, a kiedy można się ich
spodziewać u nas?
niestety nie wiem - przynajmniej ja - nic na ten temat :( ale chyba jeszcze nie bo obsada jest przeciez mocno oslabiona i teraz chyba dopiero trwaja te pomysly na nnowy sezon. i chyba juz ostatni- niestety....
Dziewiąty sezon będzie emitowany prawdopodobnie na początku 2013 roku. Tu jest link ze zdjęciem z czytania scenariusza http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151039806154806&set=a.391834084805.1694 20.297622504805&type=3&theater
Z tego co wyczytałam i z tego co właśnie zauważyłam na filmwebie - 9. sezon ma być emitowany we wrześniu. Dzięki za informację, może niedługo wszystko będzie pewne . Mam jednak cichą nadzieję, że się mylisz:P We'll see!
Zgadza się, 22 września pierwszy odcinek w Ameryce, a znając życie u nas serial pojawi się dopiero w styczniu albo w lutym.
Masz na myśli telewizję? Liczę, że w internecie odcinki będą się pojawiać tuż po premierze, tak jak dotychczas było z tym i innymi zagranicznymi serialami.
Oczywiście, że odcinki w Internecie będą się pojawiać już kilka godzin po premierze w Stanach, czyli znając życie u nas będą do obejrzenia następnego dnia :) Myślę, że nie ma w tym nic dziwnego.
Absolutnie nie, byłoby dziwnie, gdybym miała je oglądać na początku 2013, ale widzę już swój błąd, słówko 'emitowany'. Dzięki wielkie:)