PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122745
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Niezwykle popularny za oceanem Twitter okazuje się ciekawym źródłem informacji dla fanów seriali. Twórczyni „Grey's Anatomy” – Shonda Rhimes zdradziła na swoim koncie informacje, dotyczące przyszłości jednej z najchętniej oglądanych produkcji za oceanem.

Szczegóły pod linkiem http://tinyurl.com/ydm7xv2

michelangelo

"Wczoraj telewizja ABC wyemitowała ostatni w tym roku, dziesiąty odcinek szóstego sezonu, zatytułowany „Holidaze”. Na kolejne przyjdzie nam poczekać do 14 stycznia, kiedy to serial powróci w formie crossovera z „Private Practice”.

O co z tym chodzi ?? Dopiero w styczniu następne odcinki ?! Przecież jaa umręę .. ;P

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Taka przerwa zimowo-świąteczna.
Trzeba jakoś to przeżyć ;P

VViedzma

Hmm .. niee fajniee ;|

Eej aa co znaczy "..kiedy to serial powróci w formie crossovera z „Private Practice”.
??

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

To znaczy, że będzie połączenie GA i PP, akcje w obydwu serialach będą ze sobą powiązane. Już raz tak było :P

użytkownik usunięty
VViedzma

chyba rzeczywiscie koncza im sie pomysly:(

VViedzma

Mogliby już dać sobie spokój z cross-overami. Kiedyś obejrzałam kilka odcinków PP i totalnie mnie ten serial rozczarował. Jak widzę postacie z PP w odcinakach GA, bardzo mnie oni drażnią.
Wiem, że przez takie zabiegi producenci chcą podnieść oglądalność PP, ale „co za dużo to nie zdrowo”.

michelangelo

A według mnie nie ;) Ten sezon jest naprawdę b. dobry, a cross-overy mi się podobają ;)

Kasiostefanek

Hmm.. tzn żee bd musiała zacząć oglądać PP, żeby sie nie pogubić ?

Pamiętam ten cross-over[czy jak to tam sięę pisze ;P] jakk brat Addie miał wągrzyce mózgu .. i Derek go uratował .. a potem sami wieciee ..
To będzie coś takiego ??

Szczerzee to PP tak średnio mi sie podoba .. wsumie nie mam nic do Addie alee .. zawsze chciałam MerDer razeem .. a jakk ona sięę zajwiła wtedy pod koniec 1 sezonuu i namieszała too mnie wkuurzyłaa ;P choociaż potem czasami było śmiesznie, np jakk Addie ugryzła rybaa hahahaha xdd

Więęc.. powiedzcie mi, że nie musze oglądać PP, żeby się nie pogubić w GA! <3

McDreamy<3

xxx

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Tak, to będzie coś podobnego do tego odcinka kiedy Derek uratował brata Addie. Podobnego w tym sensie, że pewnie Addie przyjedzie do Seattle.
Wydaje mi się, że jak nie będziesz oglądać PP to nic się nie stanie. Nie powinnaś mieć problemów z rozumieniem ;)

VViedzma

Ahaa .. ;];] Dzięęki <3

W takim razie, pewnie .. tzn tak obstawiam .. że córka McSteamy'ego bd miała jakieś problemy z ciążą .. czyy cos ;D hahahah xdd

Craap! xdd
Niee moge się już doczeekać 14 stycznia! <3

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Haha ja też pomyślałam że może będą problemy z ciążą jego córki ;P
I oczywiście tylko Addison będzie umiała pomóc.
No ale nie wiadomo, wszystko może się zdarzyć.