Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123322
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Teraz jak zabiją jedną postać z oryginalnej obsady, to pewnie w następnym sezonie wróci ta cholera Easy Stevens. Ona była kamieniem, który ściągał ten serial na dno, po jej odejściu na stałe, dopiero seria ruszyła z kopyta! Teraz już nie będzie lepiej tylko gorzej... Fukk!

ocenił(a) serial na 10
Pendrak Wendrowniczek

Izy wcale nie była tak zła.

kala996

Nie wiem. To jest najlepsza medyczna opera mydlana, ale jak wróci Izzy to zacznie zaniżać loty, bo nie może trzymać tak wysokiego poziomu bez końca. Chyba na tym sezonie powinni byli zakończyć...

ocenił(a) serial na 10
Pendrak Wendrowniczek

no lepiej będzie jak Izzy nie wroci bo wątek Izzy Alex już był nudny. a chodzi ci o to że nie chcesz żeby kręcili dalej greysów?

kala996

Nie. Po prostu nie chce, żeby jakość im spadła. Niestety jest to nieuniknione, bo tak dobra passa zawsze się kończy i zaczyna spadać, więc może byłoby lepiej gdyby skończyli póki są świetni. "Excellent" jak Cristina!

ocenił(a) serial na 10
Pendrak Wendrowniczek

chyba masz rację, tak jest z wieloma serialami że strasznie im oglądalność spadła i próbują to jakoś nadrabiać. ale mi się wydaje że Chirurdzy do końca będą mieli duuuużą publiczność.

ocenił(a) serial na 8
Pendrak Wendrowniczek

Wara od Izzie, ona i George byli najciekawszymi postaciami tego serialu:)

ocenił(a) serial na 8
msnobody

a ja ich najbardziej nie lubiłam i cieszyłam się, że pozbyli się ich z serialu ;]

ocenił(a) serial na 10
msnobody

tak, ale po tym jak George umarł to wątki Iz Alex były niezbyt ciekawe, szczególnie gdy wyleczono ją z raka.