slyszalam ostatnio, ze Katherine bardzo chcialaby wrocic. jednak Shonda mowila ze to milo,
ale nie da rady, bo juz maja cala obsade. ale teraz przeciez odeszlo kilka osob wiec pewnie
sa juz jakies spekulacje na ten temat... nie wiecie nic?;>
Bardzo chciałabym, aby Izzie wróciła,ponieważ była to moja ulubiona postać,ale chyba nic z tego nie będzie.
Czytałam,że Katherine Heigl rozstała się z serialem w niekoniecznie dobrych nastrojach, poza tym myślę,że gdyby miała wrócić to już byśmy o tym słyszeli ;)
Heigl do serialu nie wróci. Ktoś na tym forum pisał, że Shonda wkurzyła się kiedy Heigl ostatnio podjęła decyzję o odejściu z serialu, bo zerwała kontrakt i podobno nie ma już mowy o powrocie serialowej Izzie. Całe szczęście :) Imo strasznie irytująca postać.
no tak, ale to bylo dawno juz...
w ostatnich odcinkach w ktorych Katie wystepowala rzeczywiscie mogla wkurzac.
ale Alex i Izzie wedlug mnie to byla najlepsza para:D
canasta - to nie do końca takie pewne ostatnio czytałem że myśli nad powrotem do Greys anatomy bo się stęskniła za ekipą oraz za swoją postacią. Ale to mogły oczywiście być słowa rzucone na wiatr
A Shonda Rhimes powiedziała że jeśli ktoś odszedł z serialu ( ze starej ekipy ) a jego postać nie została uśmiercona to może powrócić jeśli sama będzie chciała
no dokladnie.. Katherine powiedziala ze jesli tylko dali by jej propozycje zagrania z powrotem to ona na pewno by wrocila. a po tym dziennikarze zaczeli dopytywac Shonde jednak ona powiedziala ze to mile z jej strony ale nie da rady bo czolowka byla pelna. no a teraz przeciez nie jest.. to sama nie wiem.
no niestety tez byla moja ulubiona postacia wraz z Alexem :/ mowili ze to malo prawdopodobne zeby wrocila ale to bylo juz dawno. nigdy nie mowili ze w 100% nie wroci... wic nie wiem co myslec o tym. rzezywiscie chyba nic z tego nie bedzie, chociaz wiekszosc i tak chcialaby powrotu Izzie
Nawet gdyby wróciła, to najprawdopodobniej byłaby tą "złą" postacią, która uciekła od męża, który tak bardzo wspierał ją w czasie choroby .