nie widziałem serialu i filmu, który by tak propagował homoseksualizm jak Chirurdzy. W poprzednich sezonach tego nie było - co się stało?
Tak przy okazji: ostatni odcinek miał najniższą oglądalność w historii całego serialu.
Polecam w takim razie "Queer as folk" i "The l word". Tylko uważaj, bo tak intensywnie 'propagują', że ci się może orientacja samoistnie przestawić.
dokładnie . myślę że " The L Word " będzie nawet zbyt drastyczne dla kogoś kto uważa , że to "chirurdzy" propagują homoseksualizm
ps. według mnie ostatni odcinek był najlepszy z całego sezonu . zobaczymy jak będzie dalej :) .
racja hehe The L Word będzie za drastyczne hehe choć jak dla mnie to super serial:)
ogólnie jak dla mnie to za mało jest callie i arizony :)
dla mnie też mało Calzony ... taka się sielanka ostatnio zrobiła ... za słodko ..
co do TLW pochłonęłam to w 2 tygodnie wszystkie sezony ^^ jest genialne ;p
hehehe dokładnie tak jak mówisz :)
ja TLW najpierw wszystkie odc z napisami widziałam, a później sobie powtórzyłam po jakimś czasie z lektorem hehe:) oj wciąga bardzoooo:) na pewno jeszcze do tego powrócę:)
a wracając do Calzony to chcę więcej i więcej (coś w stylu np. wypadu niespodzianki w walentynki).
mógłby powstać jakiś dramacik ... trochę napięcia .. np. powrót jakiejś byłej Arizony ^^
TLW oglądałam niedawno ... może jakieś 3 tyg temu skończyłam tak że jestem na świeżo xD ale również zamierzam do tego wrócić .. może w wakacje ;p .
oooo z tym dramacikiem to mógłby być nawet fajny pomysł.... niech się coś dzieje:) co jak co, ale to i tak moja ulubiona para hehe:)
nom widać widać:)
weszłam na Twój profil i chyba fanka Kate??
chciałam pisać na priv, ale nie mogę:(
a tu to nie miejsce do rozmów hehe
ta Lubię Kate ;p .
ja też weszłam na twój proff i widzę że oglądamy te same seriale xD
a ja dopiero zacząłem oglądać 3 sezon! Totalnie się zakochałem w tym serialu!
Kiedy będą jakieś postacie homoseksualne? W jakim sezonie:P
Już się nie mogę doczekać.
mysl_o_vitz świetny avek- Santana <3
Pod koniec czwartego jeśli chodzi o głównych bohaterów, a jeśli chodzi o pacjentów to też przez te wszystkie sezony sporo się przewinęło, ale ja jak najbardziej jestem za. Na marginesie, Calzona jest niesamowita.