PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122766
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

nie widziałem serialu i filmu, który by tak propagował homoseksualizm jak Chirurdzy. W poprzednich sezonach tego nie było - co się stało?

Tak przy okazji: ostatni odcinek miał najniższą oglądalność w historii całego serialu.

ocenił(a) serial na 8
panratio

Możesz przybliżyć znaczenie słów "propagować homoseksualizm"?

ocenił(a) serial na 6
panratio

Polecam w takim razie "Queer as folk" i "The l word". Tylko uważaj, bo tak intensywnie 'propagują', że ci się może orientacja samoistnie przestawić.

ocenił(a) serial na 10
Monika_49

dokładnie . myślę że " The L Word " będzie nawet zbyt drastyczne dla kogoś kto uważa , że to "chirurdzy" propagują homoseksualizm

ps. według mnie ostatni odcinek był najlepszy z całego sezonu . zobaczymy jak będzie dalej :) .

Karolina_Majda

racja hehe The L Word będzie za drastyczne hehe choć jak dla mnie to super serial:)

ogólnie jak dla mnie to za mało jest callie i arizony :)

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

dla mnie też mało Calzony ... taka się sielanka ostatnio zrobiła ... za słodko ..

co do TLW pochłonęłam to w 2 tygodnie wszystkie sezony ^^ jest genialne ;p

Karolina_Majda

hehehe dokładnie tak jak mówisz :)
ja TLW najpierw wszystkie odc z napisami widziałam, a później sobie powtórzyłam po jakimś czasie z lektorem hehe:) oj wciąga bardzoooo:) na pewno jeszcze do tego powrócę:)

a wracając do Calzony to chcę więcej i więcej (coś w stylu np. wypadu niespodzianki w walentynki).

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

mógłby powstać jakiś dramacik ... trochę napięcia .. np. powrót jakiejś byłej Arizony ^^

TLW oglądałam niedawno ... może jakieś 3 tyg temu skończyłam tak że jestem na świeżo xD ale również zamierzam do tego wrócić .. może w wakacje ;p .

Karolina_Majda

oooo z tym dramacikiem to mógłby być nawet fajny pomysł.... niech się coś dzieje:) co jak co, ale to i tak moja ulubiona para hehe:)

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

moja też xD ... zresztą chyba widać po avku ;p

Karolina_Majda

nom widać widać:)
weszłam na Twój profil i chyba fanka Kate??
chciałam pisać na priv, ale nie mogę:(
a tu to nie miejsce do rozmów hehe

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

ta Lubię Kate ;p .

ja też weszłam na twój proff i widzę że oglądamy te same seriale xD

Karolina_Majda

jesteś może zarejestrowana na forum Grey's Anatomy??

ocenił(a) serial na 9
panratio

jedna para homo to tak dużo?

ocenił(a) serial na 8
panratio

a ja dopiero zacząłem oglądać 3 sezon! Totalnie się zakochałem w tym serialu!
Kiedy będą jakieś postacie homoseksualne? W jakim sezonie:P
Już się nie mogę doczekać.
mysl_o_vitz świetny avek- Santana <3

blondynek92

Pod koniec czwartego jeśli chodzi o głównych bohaterów, a jeśli chodzi o pacjentów to też przez te wszystkie sezony sporo się przewinęło, ale ja jak najbardziej jestem za. Na marginesie, Calzona jest niesamowita.

panratio

O, biedny mam nadzieję, że cię jeszcze nie przekabacili.