hejj moze tutaj bedziemy zadac pytania dotyczace GA?
no to moze ja zaczne...
w dzisiejszym odcinku reanimowali Meredith
...czy ona przezyje..?
pomysl swietny ale niestety sie nie sprawdzi :/ nasze spoleczenstwo jest zbyt tępe :/ juz tego probowalam. i nie tylko ja, i tez nie wyszlo :P ale probojmy dalej.
tak, mer przezyje
dzięęęęki ;]]
bardzo ją lubie i podejrzewalam ze przezyje bo by dziwnie bez niej bylo...ale wolalam sie upewnic..hihi thx ;***
^^
a to prawda ze T.R. Knight jest gejem?
ja o tym usyszlaam byl to dla mnie szok..wiec chcialam bym zeby ktos obali ta plote.!
Ja tam nie mam nic do gejów i jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza.
A co do odcinków to mam 1 i 2 sezon na dvd i 0d 1 do 13 odcinka 5 sezonu na kompie:D:D
Jest taka gazetka "Świat seriali" i tam często załączają plakaty z różnych seriali np. Chirurdzy czy Dr House.
który odcinek 3 sezonu jest dzisiaj na polsacie bo obejrzałam na kompie wszystkie 3 sezony ale nie mam więcej więc zaczne oglądać GA na polsacie.
A tak wogóle to po tym nie doszłym ślubie Yang i Preston już nie będą razem?:(
Dzisiaj odcinek 24 a Christina i Preston już niestety nie będą razem.
Od 3 marca ma lecieć na Fox Life 5 sezon i widział w reklamach jak ta pielęgniarka co był z nią przez jakaś czas w 4 sezonie(chyba Rose się nazywa)mówi mu, ze jest z nim w ciąży. Czy to prawda, czy to się jakoś wyjaśni???Byłaby wdzięczna gdyby mi kos wyjaśnił.
Zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=hLXJj9OLSBM
Czy Dr Callie Torres i ta Dr Hanna( nie wiem jak sie pisze jej nazwisko) są lesbijkami?
A i sory że tak jeden post pod drugim ale dzisiaj jest 24 odcinek 3 sezonu czyli już przedostatni odcinek tego sezonu co nie?
I jak się nie mylę to dziś jest 53 odcinek, czyli 17-sty 3 sezonu, a więc jeszcze 8 odcinków :)
Tak, są lesbijkami. Przez jakiś czas były razem :) A właściwie Callie jest biseksualna, bo w końcu była z Georgem :)
A będzie w GA o tym że Callie sie przyzna że jest biseksualna czy coś w tym stylu?
przyzna sie markowi. bo sama nie bedzie pewna wiec bedzie sprawdzala czy lepiej jest jej z kobieta czy z mezczyzna i sie okaze ze jhest jej tak samo dobrze ;)
no a oczywiscie te kobiety z ktorymi byla mysla/wiedza ze callie jest lesbijka lub bi. z facetow chyba tylko mark bedzie wiedzial ze ona jest bi a george i reszta mysla ze jest hetero. aha i jeszcze addison i miranda juz sie dowiedzialy ze ona byla z kobietami ;)
A w którym sezonie będzie mowa o tym że Callie była z kobietami?
A i czego skoro w polsacie leci dopiero 17 odcinek 3 sezonu to tutaj pisze w recenzji o tym że skończył sie już 3 sezon w polsacie?
bo moze tutaj cos zle napisali. mowa bedzie chyba dopiero w 5 sezonie jak bedzie dr hahn ale pewnosci nie mam
i bardzo dobrze ze nie na dlugo bo zaraz pewnie i tak wszystkich przerobia na gejow i lesbijki :/ nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie robili "kazdy z kazdym" zeby tylko jakos dalej ciagnac serial :/
ale z drugiej strony, wprowadzanie cały czas nowych postaci, na pewno by ich sporo kosztowało, poza tym wątki w serialu mogłyby być strasznie zawikłane, zrobiłby się jeden wielki bałagan.
ja juz mialam w glowie jeden wielki balagan gdy ekipa z PP przyjechala z archerem do seattle :/ po kazdej ich odzywce czy rozmowie musialam wlaczac pauze i przypominac sobie kto z kim i kiedy byl :/ bez sensu