PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122819
6,7 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

hejj moze tutaj bedziemy zadac pytania dotyczace GA?

no to moze ja zaczne...

w dzisiejszym odcinku reanimowali Meredith
...czy ona przezyje..?

użytkownik usunięty
_xd_93_

pomysl swietny ale niestety sie nie sprawdzi :/ nasze spoleczenstwo jest zbyt tępe :/ juz tego probowalam. i nie tylko ja, i tez nie wyszlo :P ale probojmy dalej.

tak, mer przezyje

użytkownik usunięty

bosheeee........ juz przez to błedy robie ..... :/ muł ze mnie :/

dzięęęęki ;]]

bardzo ją lubie i podejrzewalam ze przezyje bo by dziwnie bez niej bylo...ale wolalam sie upewnic..hihi thx ;***

^^
a to prawda ze T.R. Knight jest gejem?

ja o tym usyszlaam byl to dla mnie szok..wiec chcialam bym zeby ktos obali ta plote.!

_xd_93_

tak jest on gejem przykro mi nie obale tej plotki!
Czy ma ktoś odcinki Chirurgów?

ocenił(a) serial na 8
Anahi121996

Ja tam nie mam nic do gejów i jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza.

A co do odcinków to mam 1 i 2 sezon na dvd i 0d 1 do 13 odcinka 5 sezonu na kompie:D:D

ocenił(a) serial na 10
Lexie

Cy mozna skads zorganizowac plakaty GA? A jezeli tak to skad? x DD

McAddie

Jest taka gazetka "Świat seriali" i tam często załączają plakaty z różnych seriali np. Chirurdzy czy Dr House.

ocenił(a) serial na 10
ania__87

który odcinek 3 sezonu jest dzisiaj na polsacie bo obejrzałam na kompie wszystkie 3 sezony ale nie mam więcej więc zaczne oglądać GA na polsacie.
A tak wogóle to po tym nie doszłym ślubie Yang i Preston już nie będą razem?:(

limonek

Dzisiaj odcinek 24 a Christina i Preston już niestety nie będą razem.
Od 3 marca ma lecieć na Fox Life 5 sezon i widział w reklamach jak ta pielęgniarka co był z nią przez jakaś czas w 4 sezonie(chyba Rose się nazywa)mówi mu, ze jest z nim w ciąży. Czy to prawda, czy to się jakoś wyjaśni???Byłaby wdzięczna gdyby mi kos wyjaśnił.

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

Zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=hLXJj9OLSBM
Czy Dr Callie Torres i ta Dr Hanna( nie wiem jak sie pisze jej nazwisko) są lesbijkami?

ocenił(a) serial na 10
limonek

A i sory że tak jeden post pod drugim ale dzisiaj jest 24 odcinek 3 sezonu czyli już przedostatni odcinek tego sezonu co nie?

ocenił(a) serial na 10
limonek

I jak się nie mylę to dziś jest 53 odcinek, czyli 17-sty 3 sezonu, a więc jeszcze 8 odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
limonek

Tak, są lesbijkami. Przez jakiś czas były razem :) A właściwie Callie jest biseksualna, bo w końcu była z Georgem :)

ocenił(a) serial na 10
xxjessicaxx

A będzie w GA o tym że Callie sie przyzna że jest biseksualna czy coś w tym stylu?

użytkownik usunięty
limonek

przyzna sie markowi. bo sama nie bedzie pewna wiec bedzie sprawdzala czy lepiej jest jej z kobieta czy z mezczyzna i sie okaze ze jhest jej tak samo dobrze ;)

użytkownik usunięty

no a oczywiscie te kobiety z ktorymi byla mysla/wiedza ze callie jest lesbijka lub bi. z facetow chyba tylko mark bedzie wiedzial ze ona jest bi a george i reszta mysla ze jest hetero. aha i jeszcze addison i miranda juz sie dowiedzialy ze ona byla z kobietami ;)

ocenił(a) serial na 10

A w którym sezonie będzie mowa o tym że Callie była z kobietami?
A i czego skoro w polsacie leci dopiero 17 odcinek 3 sezonu to tutaj pisze w recenzji o tym że skończył sie już 3 sezon w polsacie?

użytkownik usunięty
limonek

bo moze tutaj cos zle napisali. mowa bedzie chyba dopiero w 5 sezonie jak bedzie dr hahn ale pewnosci nie mam

ocenił(a) serial na 8

w 4 sezonie.
w 5 bdz z Hahn, ale nie na długo... ;>

użytkownik usunięty
Punk_Queen

i bardzo dobrze ze nie na dlugo bo zaraz pewnie i tak wszystkich przerobia na gejow i lesbijki :/ nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie robili "kazdy z kazdym" zeby tylko jakos dalej ciagnac serial :/

ale z drugiej strony, wprowadzanie cały czas nowych postaci, na pewno by ich sporo kosztowało, poza tym wątki w serialu mogłyby być strasznie zawikłane, zrobiłby się jeden wielki bałagan.

użytkownik usunięty
emSii

ja juz mialam w glowie jeden wielki balagan gdy ekipa z PP przyjechala z archerem do seattle :/ po kazdej ich odzywce czy rozmowie musialam wlaczac pauze i przypominac sobie kto z kim i kiedy byl :/ bez sensu

ocenił(a) serial na 9
Ava_Elizabeth

Andromeda15 Rose nie jest w ciąży:) uff na szczęście, powie tylko tak Derekowi, żeby zrobić mu nazłość i odegrać się za to, że ją zostawił :) wiec możesz odetchnąc:)