PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122745
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Przestałam oglądać ten serial na momencie kiedy zniszczyli w taki idiotyczny sposób związek Izzie i Alexa. Jak można najpierw rozgrzewać w ten sposób uczucia widza ujęciami na dobre i na złe, w chorobie i w zdrowiu a potem nagle uciąć wszystko tylko dlatego, że Izzie nie szło w pracy i musiała sobie odreagować? Wolałam zachować dobre wspomnienie ich związku, bo nie chcę znowu patrzeć jak Alex zakochuje się w innych albo po prostu sypia z innymi. To samo Izzie. Jak wróci to pewnie też znajdą jej jakiegoś następcę George'a lub coś w tym rodzaju. To jest okropne. I tak robią jeśli chodzi o każdy związek w tym serialu. Ile to razy Meredith zrywała już z Mcdreamy'm? Mogliby już przestać to kręcić, bo przedłużają już na siłę cały serial. W końcu narobią tak jak zrobili w ER, pod koniec nie zostanie nikt z pierwszej czołówki...
Outrageous!

alex16

Eee ..

Przeesadzasz .. Po pierwsze jeszcze do końca nie wiemy jakk sie mają sprawy Izzie i Alexa .. Po drugie jaa uwielbiałam jakk McDreamy odchodził i wracał do Mer .. ;];] Bo zawsze było widać ich miłość .. Z kim kolwiek byli zawsze o sb myśleli ^^[Zaawsze ryczałam jak ją zostawiał albo jak ona jego ;P i w wielu innych momentach ;P<hahaha>] I raczej Mer i Derek bd do końca!

MerDer Forever <3

Z Greey's bd do końca ;********** !

xxx

alex16

"a potem nagle uciąć wszystko tylko dlatego, że Izzie nie szło w pracy i musiała sobie odreagować?"

Sytuacja Izzy nie jest raczej tak prosta jak napisałaś.
Ona nie odreagowywała nie powodzeń w pracy tylko straciła swoją wymarzoną pracę dla której poświęciła całe życie i uważa, że odpowiada za to właśnie Alex, ponieważ podważył jej pełną zdolność do pracy i szef ją zwolnił.
Do tego wcześniej relacje między nimi były dość napięte z powodu obaw Alexa.

Przede wszystkim wydaje mi się że cała ta sytuacja była spowodowana tym że Katherine Heigl wspominała, że chce odejść z Chirurgów tak jak T.R. Knight, ale producenci nie chcieli uśmiercać jej tak jak O'Malleya, więc ograniczyli jej rolę w serialu do minimum.
Fakt, że zrobili to w mało zadowalający sposób.

A jeśli chodzi o związek Meredith i Dereka to ich perypetii nie można raczej porównywać z historią Alexa i Izzy bo to całkowicie inne postacie, osobowości i sytuacje.